• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

N Naz202021 canım başımıza bela olan topik bu 😂 şaka tabi ben çok memnunum normal gebeler beni anlamaz onlarla sürecimiz hassasiyetimiz bir olmuyor.
Evet bende smdi okudum. Gereksiz tepki verilms hakkaten. Aynen gercekten normal gebe kalanlar anlayamaz. Hic evhamli hir tip degilimdir ama gercekten en ufak seyi bile kafamda buyutuyorm gebe kaldgmdan beri, oyuzden benmde burada birileriyle bu sureci paylasmam lazm.

Evet bende smdi okudum. Gereksiz tepki verilms hakkaten. Aynen gercekten normal gebe kalanlar anlayamaz. Hic evhamli hir tip degilimdir ama gercekten en ufak seyi bile kafamda buyutuyorm gebe kaldgmdan beri, oyuzden benmde burada birileriyle bu sureci paylasmam lazm.
İnşallah birbirimize destek olarak sona kadar sağlıklı bir şekilde ilerleriz 🙏🙏🙏

Günaydın ,
Kızlar inanır mısınız hala hamile olduğuma inanamıyor gibiyim sanırım kese hatta kalp atışından sonra ikna edebileceğim anca kendimi Siz de böyle hissediyor musunuz?
Bir de kafamda en deli soru ikiz mi sorusu her ne kadar bhcg değerleri yanıltıcı olma ihtimali de olsa 12. Gün değerim 750 sizcr ikiz olsa daha yüksek olması gerekmez miydi?
Fikrinizi merak ediyorum
Canm bu kadar zor hamile kalinca inan oyle oluyor. Ben kese kalp atisi gorecegm duyacagm geceler vallahi sabahlara kadar yatamadm hatta kalp atisi icin doktora gttgmde adama ins duyarz cok stesliym dedm neden bi sknti mi var dedi bana🙈 yoo sadece heycanlym dedm. Duyariz ya neden duymayalm dedi oyuzden keseydi gorursn Allahn izniyle kalp atislarinida duyarsn. Rahat ol 750 de ikiz icin biraz dusuk geldi bana acikcasi. Benm 2. Gun embriyosu 12. Gun 265 di. Hakkina hayrlisi olsn ins allah gonlune gore versn

Mesela uygulamadaki şu mesajı bir hafta boyunca hergün iki üç defa okuyorum. Normal yolla kalan kadında tabiki okuyordur sevinip mutlu oluyordur ama benim gibi aynı mesajı haftada 50 defa da okunuyordur diye düşünüyorum 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20191130-124646.png
    Screenshot_20191130-124646.png
    260,1 KB · Görüntüleme: 52
Canım bence bizimkiler de normal ben transferden sonra 19. Gün görmüş oldum sen daha da erken görmüşsün çok normal o boyuttaolması. Ben de arkadaşlara göre küçük buldum ama önemli olan sağlıklı gelişmesi. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Canım bence bizimkiler de normal ben transferden sonra 19. Gün görmüş oldum sen daha da erken görmüşsün çok normal o boyuttaolması. Ben de arkadaşlara göre küçük buldum ama önemli olan sağlıklı gelişmesi. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Boyutlara şu an doktorlar bakmıyor bile. Haftasına göre uyumlu olup olmadığını kontrol ediyorlar. Haftasına göre uyumluysa tamamdır. Genetik farklılık var. Ben iri kemikli bir kadınım eşim 1.90 ailede en kısa olan erkeğin boyu 1.78. Annem 1.70 kayınvalidem 1.72 boyunda ben 1.69. Arkadaşlar mesela dalga geçerdi avatar mı doğuracaksın sizin çocuk 1 metre doğar herhalde gibi. Onun için şu an keseye çapa takılmama kararı aldım. İlk birkaç gün bayağı araştırdım falan da 3 aydan sonra bence biraz daha net olur her şeyi. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar 🙏🙏🙏

Boyutlara şu an doktorlar bakmıyor bile. Haftasına göre uyumlu olup olmadığını kontrol ediyorlar. Haftasına göre uyumluysa tamamdır. Genetik farklılık var. Ben iri kemikli bir kadınım eşim 1.90 ailede en kısa olan erkeğin boyu 1.78. Annem 1.70 kayınvalidem 1.72 boyunda ben 1.69. Arkadaşlar mesela dalga geçerdi avatar mı doğuracaksın sizin çocuk 1 metre doğar herhalde gibi. Onun için şu an keseye çapa takılmama kararı aldım. İlk birkaç gün bayağı araştırdım falan da 3 aydan sonra bence biraz daha net olur her şeyi. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar 🙏🙏🙏
Haklısınız. Ben de boyutuna takılmıyorum haftası ile uyumlu dedi hem şuan tek aklımdaki kalp atışı 😊 ben de eşimin ailesi de minyon tipliyiz😊 bu boyutta olması çok normal 😂

Kizlar bugün benim 2 kere kahverengi akintim geldi hastanedekiler yoğun kanaman olmadıkça normal dedi ama ben korkuyorum bel ve kasık ağrımda var napcam bilmiyorum yaa😣

Kizlar bugün benim 2 kere kahverengi akintim geldi hastanedekiler yoğun kanaman olmadıkça normal dedi ama ben korkuyorum bel ve kasık ağrımda var napcam bilmiyorum yaa😣
Progestan iğne ya da ftilin varsa devam et canım o koruyor çünkü.Uzanırkan ayağının altına büyük yastık koy dinlen inşallah geçer

Progestan iğne ya da ftilin varsa devam et canım o koruyor çünkü.Uzanırkan ayağının altına büyük yastık koy dinlen inşallah geçer
Hayir ben sadeje jel ve hap olarak aliyorum zaten devamli oturur yatar pozisyondayim ama neden oldu anlamadim

Hanımlar,
2 topiğe de eş zamanlı yazıyorum çünkü hepiniz değerlisiniz ve dünden beri yaşananlar üzücü, belki hiç tanımadığınız biri olarak yazdıklarımı dikkate alırsınız, tedavisi devam edenler inşaallah bunca acı ve üzüntülerinin sonucunu alır ve hasret duydukları süt kokulu bebeklerine kavuşurlar, hamile kalan arkadaşlarınızda dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularını kucaklarına almak nasip olur.

Kiminiz belki yıllardır tedavi görüyor uğraşıyor, kiminiz yakınlarının arkadaşlarının hamilelik haberini aldığında hem onlar adına seviniyor hem benim de olsun neden olmuyor diye gözyaşı döküyor, hiçbirinizin yaşadığı üzüntüleri bilmemiz tasavvur etmemiz imkansız ama bildiğimiz bir şey var sizler burada aynı süreçlerden geçmiş aynı amaç uğruna acılar çekmiş kadınlarsınız, birbirinizin üzüntüsünü de hamile kaldığındaki sevinci de en iyi sizler anlarsınız.

Anladığım kadarıyla hamile kalan arkadaşlarınız başka bir topik açıp gitmiş, hamilelik döneminde yaşananları anlattıkları ayrı bir topik olsun diye düşünmüşlerdir, belki amaçları sizi üzmemektir, burada siz heyecanla ama bir yanınız endişeli acaba pozitif çıkacak mı diye tedirginken topikte gebelik sorunlarından bahsetmek istememiş olabilirler, hepinizin niyetinin iyi olduğu ortada, hiçbiriniz diğerinin üzüntüsüne sevinip, Sevinç'lerine kötü düşüncelerle karşılık verecek insanlar değilsiniz.

Belki ayrı topik açılması veya topikten topiğe çağrı yapılması kırmıştır sizleri, başka bir topik açılabilir olabiliyor böyle şeyler ama elbette arkadaşlarınız hamile kalanlar bizim topiğe gelsin demese daha iyi olur.

Bu arada isteyen istediği topiğe yazmakta özgürdür yani kimse kimseye burası bizim topiğimiz siz yazmayın diyemez dememeli ama lütfen birlikte yaşadıklarınızın, paylaştığınız üzüntü ve mutlulukların hatırına birbirinizi kırmayın ve rica ediyorum bu konuyu daha fazla uzatıp polemiğe girmeyin.

Hanımlar yine ben ama yeniden yazmak istedim çünkü topiklerinize sizleri uyarıp tartışmalarınız yüzünden banlamak yerine tebrik etmek, hamilelik sevinçlerinize ortak olmak için yazmayı yeğlerim, dilerim gerçekten bu gerginlik bugün burada son bulur ve ben sizlere yalnızca mutluluğunuza ortak olmak için yazarım zira maalesef bazı arkadaşlarınız banlandı, bunun tekrarının olmasını hiçbirimiz istemeyiz ve bence ki sanırım birçoğunuz da sözlerime katılacaktır gerginlikler tedavi ya da hamilelik süreçlerinizde sizleri üzüp yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz ve tartışmaya müdahil olmayan ama okumak zorunda kalan topik arkadaşlarınızı da üzersiniz, kimse taraf olmak zorunda kalmamalı.

Kizlar ben size birsey sormak istiyorum. Bu tup bebekte embriyologlar transfer edilen embriyolarn cinsiyetini biliyorlar midir? Sonucta kaliteli mi degil mi inceliyorlar ya x yada y olduklarinida biliyorlardir

Kizlar ben size birsey sormak istiyorum. Bu tup bebekte embriyologlar transfer edilen embriyolarn cinsiyetini biliyorlar midir? Sonucta kaliteli mi degil mi inceliyorlar ya x yada y olduklarinida biliyorlardir

Biliyorlar. Bizim ülkede bunu seçmek yasak olduğu için söylenmiyor. Ama bir ülkede bu uygulama yapılıyor diye okumuştum

Hanımlar yine ben ama yeniden yazmak istedim çünkü topiklerinize sizleri uyarıp tartışmalarınız yüzünden banlamak yerine tebrik etmek, hamilelik sevinçlerinize ortak olmak için yazmayı yeğlerim, dilerim gerçekten bu gerginlik bugün burada son bulur ve ben sizlere yalnızca mutluluğunuza ortak olmak için yazarım zira maalesef bazı arkadaşlarınız banlandı, bunun tekrarının olmasını hiçbirimiz istemeyiz ve bence ki sanırım birçoğunuz da sözlerime katılacaktır gerginlikler tedavi ya da hamilelik süreçlerinizde sizleri üzüp yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz ve tartışmaya müdahil olmayan ama okumak zorunda kalan topik arkadaşlarınızı da üzersiniz, kimse taraf olmak zorunda kalmamalı.
Cok iyi niyetli seyler yazmissiniz ama konu zaten coktan kapandi siz ust uste msjlar yazarak mevzuyu uzatmis oluyorsunuz. Boyle sanal platformda O bana bunu dedi su bana sunu dedi die kmse otrp evnde uZulup kendini yipratacagini da sanmiyorum. Bence sizde uzulmeyn

Back