• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ilaç degil de izin için yani rapor icin yapabiliyo mu illa hastane ya da aile hekimi şart mi diye
Transfer sonucu tüp bebek merkezi rapor die bi üst yazı gibi bisey vermişti de ben kuruma göndermedim.bile

Normal devlet veya özel gittiğin kadın doğum doktoru yazıyor. Sorun olmaması gerek

Yaa kızlar biz de bugün keseleri gördük 🙆👫 5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.
Hadi gözünaydın seninde canim🤗 hayirlisiyla sira kalp atışlarimizda bende sali gidicem heycan korku arasindayim seni hangi gun çağırdılar kalp icin

Ben de oğluma yaptm. Bide prematüre doğduğu için oyuncak bebek elbisesi gibi takımlar almıştım prematüre bebekler için olanlardan. İlk giydirdiğimi çerçevede sakladım astım
Ne kadar özenmişsin. Ne kadar kıymet vermişsin. Bende defter aldım. Günlük tutucağım. Tüp bebek olduklarını yazmak istemiyorum bu yaşadığımız süreçleri de bilsinler istemiyorum. Ben onları istedim bu zorlu sürece onları da dahil ettim. Annem beni doğurunca hastaneden kaçmış. Doğum zor olmuş atın hortumu alın bebeği yoksa anne ölecek demişler. Annem hastane değiştirmiş diğer hastanede masaya yatar yatmaz doğmuşum. Anlatırdı kendimi suçlardım küçükken ya annem benim yüzümden ölseydi diye. Oysa annem o niyetle anlatmazdı biz merak ederdik kardeşimle ne zaman yürüdük nasıl konuştuk sorardık. Şimdi onlar bu şekilde düşünsün istemiyorum bal kuzularım 👫💞

Devlet hastanesi.mi özel.hastane mi peki canım ya da tüp bebek dr.un mu özel kliniği olan
Özel hastane canım. Tüp bebek transfer öncesi kesinlikle vermiyor bunu biliyorum. Bana vermediler ayaktan işlem oldu için. Transfer sonrası verebiliriz dediler onu da eşimle aynı kurumda çalışıyorum eşim tüp bebek olduğunu bilsinler istemedi. Devlet acilinden gidip aldık iki gün. Senin takibini tüp bebek merkezindeki doktor yapıyorsa o da verebilir. Klinik olduğu için vermekte zorlanıyorlar benim merkez öyle bir şeyler demişti.

Özel hastane canım. Tüp bebek transfer öncesi kesinlikle vermiyor bunu biliyorum. Bana vermediler ayaktan işlem oldu için. Transfer sonrası verebiliriz dediler onu da eşimle aynı kurumda çalışıyorum eşim tüp bebek olduğunu bilsinler istemedi. Devlet acilinden gidip aldık iki gün. Senin takibini tüp bebek merkezindeki doktor yapıyorsa o da verebilir. Klinik olduğu için vermekte zorlanıyorlar benim merkez öyle bir şeyler demişti.
Evt benim doktorumun özel kliniği var sadece transfer opu zamani bi tüp bebek merkeziyle calisiyo normal zamanlarda hep kontrole özel kliniğe gidiyorum böyle olunca da rapor yazamiyo o yüzden sordum hastane olsaydı iyiydi

Devlet hastanesi.mi özel.hastane mi peki canım ya da tüp bebek dr.un mu özel kliniği olan
Yok benim merkezim Ankara da. Ben başka şehirdeyim burda özel hastanede takibimi yapıyor. Devletteki doktor daha rahat rapor yazar canım kimse niye yazdın demez ona. Tanıdığın kadın doğumcu varsa ondan iste. Biz bu süreçte hep acilden rapor aldık ki bu çok zor. Evraklarımı gösteriyordum gitmem lazım tedavi için diyordum Allah razı olsun veriyorlardı.

Evt benim doktorumun özel kliniği var sadece transfer opu zamani bi tüp bebek merkeziyle calisiyo normal zamanlarda hep kontrole özel kliniğe gidiyorum böyle olunca da rapor yazamiyo o yüzden sordum hastane olsaydı iyiydi
Sen devlet hastanesinde birini bulmaya çalış. Kurul a gidecek kadar acil bir durumun olmasa bile rapor almaya ihtiyaç duyabilirsin. Özel hastaneler para ile veriyor ama çok fazla istiyorlar. 70 lira istedi kişi başı iki gün için 150 lira para. Zaten okula gitmeyince ek dersim de gidiyor 70 lira topu topu iki güne 300 lira para gidiyor. Acilde doktor merhametli halden anlayan olursa veriyor. Ki acil doktorun rapor vermesi daha sıkıntı. Poliklinik doktoru yazar geçer kimse niye demez.

Gozun aydin canim 7mm ikiside? Bende biri 8mm digeri 12.9 😂 birisi tonton qaliba 😂❤️ Sende ogretmendin qaliba sana ise cikmamk dedi? Benim doktorum sen karar ver egerki agrin varsa kanama varsa yat dedi ama genelde cok yatmami evde oturmami soyledi yani ise gide blrsin soyledi
Benimkiler baya ufak benim gibi😊 canım senin o dediğin 12.0 cm benim ultrasonda da yazıyor biri 12 biri 14 ama altta 7.25 mm yazıyor doktorum da 7 mm dedi haftasıyla uyumlu da söyleyince ölçüme pek takılmadım. Öğretmenim evet ben de iyiyim dedim olsun yat dinlen bu haftalar önemli dedi yoksa ben de çalışma taraftarıyım cocuklar geri kalsın istemiyorum dersten.

Gözün aydın canım 🙂
Vajinal mi bakti? Kesenin görüntüsü nasıldı acaba içi dolumuydu? Bana da haftaya gel dedi ama ozaman a kesenin içi dolup kalp atışı duyulur mu Karnımdan ultrasonla
Karından baktı. Kesenin birinin içinde beyazlık gördük ama diğerinde göremedim yolk ta oluşmuş dedi ama ben onu anlamadım hangisi.😊 sanırım şuan daha çok erken haftaya netleşir.

Günaydın ,
Kızlar inanır mısınız hala hamile olduğuma inanamıyor gibiyim sanırım kese hatta kalp atışından sonra ikna edebileceğim anca kendimi Siz de böyle hissediyor musunuz?
Bir de kafamda en deli soru ikiz mi sorusu her ne kadar bhcg değerleri yanıltıcı olma ihtimali de olsa 12. Gün değerim 750 sizcr ikiz olsa daha yüksek olması gerekmez miydi?
Fikrinizi merak ediyorum

Sen devlet hastanesinde birini bulmaya çalış. Kurul a gidecek kadar acil bir durumun olmasa bile rapor almaya ihtiyaç duyabilirsin. Özel hastaneler para ile veriyor ama çok fazla istiyorlar. 70 lira istedi kişi başı iki gün için 150 lira para. Zaten okula gitmeyince ek dersim de gidiyor 70 lira topu topu iki güne 300 lira para gidiyor. Acilde doktor merhametli halden anlayan olursa veriyor. Ki acil doktorun rapor vermesi daha sıkıntı. Poliklinik doktoru yazar geçer kimse niye demez.
Çok sagolasin canim

Günaydın ,
Kızlar inanır mısınız hala hamile olduğuma inanamıyor gibiyim sanırım kese hatta kalp atışından sonra ikna edebileceğim anca kendimi Siz de böyle hissediyor musunuz?
Bir de kafamda en deli soru ikiz mi sorusu her ne kadar bhcg değerleri yanıltıcı olma ihtimali de olsa 12. Gün değerim 750 sizcr ikiz olsa daha yüksek olması gerekmez miydi?
Fikrinizi merak ediyorum
Kalbi duyduk biz canım ama biz de halen tam inanmıyoruz bence hareket edene karınlar net belli olana kadar da böyle devam edeceğiz :))) belli olmaz canım değerin 12. Gün için gayet güzel yüksek. Ya tek bebeğin var ama çok iyi tutunmuş ya da ikisi de senle. Bir topikte yazıyordu çok sağlam tutunan bebişte hormonu yüksek oluyormuş diye.

Yaa kızlar biz de bugün keseleri gördük 🙆👫 5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.
[/QUOT
İnş kalp atışlarınıda duyarsınız transferden sonra kaçıncı gün kese göründü acaba benim 15. Gün biri 4 mm biri 6mm di haftaya perşembe kalp için çağırdı acaba benimkiler çokmu küçük

Canım senin 15. Gün görünmesi bile çok iyi. Benim 13. Gün göremedi keseleri mesela. Listeye bakarsan biz ortalama transfer sonrası 20. 30. Aralığına gördük keseLERİ. Ben 20. Gün gördüm biri 9 mm diğeri 10.6. Maşallah kuzulara 🙏🙏🙏

Back