• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bence biri bana benziyo digeri babasi 😂 ben 155 esim 180 o yuzden ola bolir 😂😂😂
Bizde öyle diyoruz. Birde yayvan olan kesem minik sanki o ben yamuk 😂 hayırlısıyla cuma günü inşallah pıhtı yı vücut emmiş olur. 1 ay sonra çağırdı diye üzülmüştüm Allah böyle bir şey verdi cuma tekrar gitmek zorunda kalacağım. Artık nasıl beklerim demem yeterli sağlıklı olsunlar 🙏🙏🙏

Tekler bide asiri bir birine benziyor ayri keseler hic alakasi olmuyo
Farklı iki bebek sadece aynı ortamı paylaşıyorlar :)) bana babaannem ikiz oğlan doğuracaksın derdi onun babası ile amcası ikiz hasan Hüseyin diye de adını koyacaksın ah babaannem duanı ederken bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştir. Bazen duaları yarım bırakıyoruz galiba onun ikiz duası tuttu da bende bu yolda neler yaşadım. Duayı tam yapalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 💓💕

Farklı iki bebek sadece aynı ortamı paylaşıyorlar :)) bana babaannem ikiz oğlan doğuracaksın derdi onun babası ile amcası ikiz hasan Hüseyin diye de adını koyacaksın ah babaannem duanı ederken bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştir. Bazen duaları yarım bırakıyoruz galiba onun ikiz duası tuttu da bende bu yolda neler yaşadım. Duayı tam yapalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 💓💕
Evet ya aynen insan dua ederken bile ne dileyecegine dikkat etmeli❤️

Yaa kızlar biz de bugün keseleri gördük 🙆👫 5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.
Gozun aydin canim 7mm ikiside? Bende biri 8mm digeri 12.9 😂 birisi tonton qaliba 😂❤️ Sende ogretmendin qaliba sana ise cikmamk dedi? Benim doktorum sen karar ver egerki agrin varsa kanama varsa yat dedi ama genelde cok yatmami evde oturmami soyledi yani ise gide blrsin soyledi

Yaa kızlar biz de bugün keseleri gördük 🙆👫 5. Haftayla uyumlu dedi ikisi de 7 mm. Bana rapor yazdı çalısabiliyorum sıkıntı olmuyor dedim olsun bu haftalar tüp bebekte önemli istirahat et dedi. Haftaya kalbi de duyarız inşallah dedi. Rutin kan değerlerine de bakılacak.

Gözün aydın canım 🙂
Vajinal mi bakti? Kesenin görüntüsü nasıldı acaba içi dolumuydu? Bana da haftaya gel dedi ama ozaman a kesenin içi dolup kalp atışı duyulur mu Karnımdan ultrasonla

Hayırlı olsun canım benim 🙏 🙏 🙏 biraz ara vermiş olursun. Darısı kalp atışına iki minik pıt pıt 🙏🙏🙏

Gözün aydın canım 🙂
Vajinal mi bakti? Kesenin görüntüsü nasıldı acaba içi dolumuydu? Bana da haftaya gel dedi ama ozaman a kesenin içi dolup kalp atışı duyulur mu Karnımdan ultrasonla
İçini rahat görürsün ki kalbi transferin 30. günü duyduk biz senin daha fazla olmuş olacak. Senin doktor karından görmenin payını bırakmış canım ona göre çağırıyor. Kalbi de duyarsınız 🙏

Gozun aydin canim 7mm ikiside? Bende biri 8mm digeri 12.9 😂 birisi tonton qaliba 😂❤ Sende ogretmendin qaliba sana ise cikmamk dedi? Benim doktorum sen karar ver egerki agrin varsa kanama varsa yat dedi ama genelde cok yatmami evde oturmami soyledi yani ise gide blrsin soyledi
Benim çarşamba günüki duruma kadar git gitme hiçbir şey demedi bende sormadım. Çarşamba gece kanama olunca iki gün rapor yazdı. Pazartesi gününe kadar durursa git işe dedi. Yok varsa gel uzaktayım dedi. Çok şükür zaten gecenin sabahına kesildi 12 saat sürdü. Eşim ikna etmeye çalışıyor gitme diye de daha zora kalırsam o zaman kullanırım diye gideceğim. Daha dikkat edeceğim.

İçini rahat görürsün ki kalbi transferin 30. günü duyduk biz senin daha fazla olmuş olacak. Senin doktor karından görmenin payını bırakmış canım ona göre çağırıyor. Kalbi de duyarsınız 🙏

Inşallah. İlk defa bu süreçleri yaşıyormușum gibi bir heycan bir endişe. İlk Ultrason resmimizi elimden düşürüyorum.

Ilaçlarlar veya izin için diyorsan onu kadın doğum uzmanı da yazıyor
Ilaç degil de izin için yani rapor icin yapabiliyo mu illa hastane ya da aile hekimi şart mi diye
Transfer sonucu tüp bebek merkezi rapor die bi üst yazı gibi bisey vermişti de ben kuruma göndermedim.bile

Back