• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar benim kızda alerji çıktı. Kan verdik bakalım neye alerjisi var. Süt ya da Besin alerjisi deniliyor. Doktor mamasını değiştirdi. Aptamilin alerji mamasını söyledi. Çok pahalı. Rapor cikartip ücretsiz alacakmışiz. Bana da süt ürünleri yasak 🥺 zaten son zamanlar iyice memeden uzaklaştı. Bir ara çok güzel meme mama ikisi bir arafa gidiyorduk şimdi memeden çok gelmiyor diye istemiyor.🥺
Ben de aynıyım memeyi reddedecek bu gidişle. Bi de sarılık oldu uyumaktan meme ememiyor zaten

Kizlar iyisinizdir insallah bende pek yazamadim taburcudan sonra bugun ilk bebis kontrolumuz vardi maalesef Aycam sarilik cikti 2550gram dogmustu ve tedavi icin yatirdik bugun. Ben yanindayim Aylami evde anneme ve esime biraktim onlar bakiyor. Dogumdan hemen sonra direk annelik dertlere dustuk , sezeryan dikislerimi unuttum bile 😣. Insallah yarin Aycam iyilesir de taburcu oluruz. Tavsiyem kizlar bebisleri bol bol besleyin bizde besledik ama demek yeterince olmadi. Golden goat yendogan mama kullaniyorum gogusime daha yeni yeni sut gelmeye basladi ama fena sislik var elimle saviyorum bosaltiyorum bakalim emzirebilecek miyim cunku ilk akislar damla damla bebisler iyice biberona alisti memeyi beklemek istemiyor hizli gelmeyince tutmuyor tabii. Sizin sut durumunuz nasil? Mastit diye korkuyorum cocuk doktora gosterdim eger emziremiyorsan 2-3 saat ara ile savacaksin diyor ugrasiyorum oyle tabii surekli elle savma da acityor zaten savma makineyi pek kullanisli bulmadim cunku sislik ustune baski uygulamasi gerekiyor. Bu konuda tecrubesi olan yazsin lutfen .
Thistle Thistle bez konuda cnm ben molfix yenidogan kullaniyom memnun kaldim simdi sleepy aldim onu da denecem yani demek o ki premature beze gerek yok bence.
Canım geçmiş olsun uzun zamandır ben de yazamıyorum arada girip bakmaya çalışıyorum aman kendini ihmal etme biz de yattık sarılıktan kendimi unuttum 1 haftada 10 kg verdim hastaneye her gün süt sagmaya gittik her gün duşa girdim malum virüs korkusuna in aşağı çık yukarı derken dikişlerim açıldı. Baya sıkıntı çektim. Pompala sağıyordum bende zor oluyordu inşallah tez zamanda senin de yoluna girer biz de bez molfix kullanıyoruz şimdi 3 6 kg olanından aldım ona başlıcam inşallah

Meme +30 cc dediğin sağıp mi veriyim
30 cc gögüs ten emerek içtiğine emin ol canım. Öncelik emsin. Emzirdim ten sonra sağ bakalım süt bırakmışmı. Gögüs ten ne kadar geldiğini ne kadar bebeğin emdiğini ben boyle anladım. Bunu tamamen kendim düşündüm bir arkadaşıma bebek hemşiresi de aynen bunu önermiş. Emzirme + artı kalan sütü sağma + mama

Kizlar cuma gunu sezaryn olmustum.pazar gunu evde boynuma agri girdi o gunden beri hastanede yatiyorum serum yiyorum.bana ilk bssta spinal aneztezi yaptilar 3 defa denediler tutmayinca genele donduler bu yuzden cok kotu boyun agrisi yasiyorum.sizde de spinalden sonea boyle oldu mu.aslinda burda aneztezi doktorun sucu var. Bebek yogun bakimda ben serviste dua edin
Allah yar ve yardımcınız olsun canım bebeğine sana şifa versin inşallah tez zamanda dayanılmaz baş agrısı oldu bende belim boynumda hiç agrı olmadı beni de sonradan uyuttular kuzum 🖐️

bu gün tekrar kontrole gittim. kız 3100 gr oğlan 2800 gr olmuş. suları da iyiymiş. bu hafta kanaman suyun gelirse acile başvur dedi dr. sandımca ameliyat gününden önce gelme ihtimalli varmış.
Maşallah canım kiloları çok güzel bende yırtılmaya devam ediyorum büyüyo sanırım sıpalar ama yer kalmadı artık😅 Progestan kullanıyodum bıraktım doktor doğarlarsada sorun yok modunda zaten 😅

Maşallah canım kiloları çok güzel bende yırtılmaya devam ediyorum büyüyo sanırım sıpalar ama yer kalmadı artık😅 Progestan kullanıyodum bıraktım doktor doğarlarsada sorun yok modunda zaten 😅
benimde ince ince kırmızı çizgiler göbek deliğinin üstüne doğru yayıldı iyice krem falan anca kaşıntıya iyi geliyo. ben daha proluton depot devam haftaya da yapılır eğer doğurmazsam. hoca 37 yi tamamlamaları önemli dedi. benimde mesane üstünde çok basınç ve ağrı var. başları iyice aşağıya yerleşmiş artık kalçamda ağrılar var 1 haftadır. yürümekte yatakta sağdan sola dönmekte zorlanıyorum. bu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr doğsalarda yüksek ihtimal küvöz ihtiyacı olmaz dedi. bebekler 38. haftada görünüyomuş . Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımda. 👩‍👧‍👦🤲

Nesir Nesir çok geçmiş olsun ☹️ inşallah en kısa zamanda iyileşir normal düzene dönersiniz. Alerji çok zor, Allah yardımcın olsun canım ♥️ dua edelim çabuk atlatsın yavrun 🙏

Vosvos88 Vosvos88 sana da geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Eve döndünüz mü? Dikişlerin nasıl? Kendini ihmal etme canım benim 🤗 Allah senin de yardımcın olsun ♥

emidaf000 emidaf000 maşallah seninkiler de kocaman olmuşlar 😍 B beklenenmucize de sen de gidin doğurun anacım nasıl duruyorsunuz 😄 benimkiler şimdi toplasan anca 4 kilo olmuştur, kasık ağrısından, baskıdan yatakta sağdan sola bile dönemiyorum, aşırı ağrı yapıyor. Ben sizin haftanızda ve kilonuzda olsam gider doktora al bunları al al al derdim 🤣 şaka bi yana Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın kızlar, maşallah size ♥️

benimde ince ince kırmızı çizgiler göbek deliğinin üstüne doğru yayıldı iyice krem falan anca kaşıntıya iyi geliyo. ben daha proluton depot devam haftaya da yapılır eğer doğurmazsam. hoca 37 yi tamamlamaları önemli dedi. benimde mesane üstünde çok basınç ve ağrı var. başları iyice aşağıya yerleşmiş artık kalçamda ağrılar var 1 haftadır. yürümekte yatakta sağdan sola dönmekte zorlanıyorum. bu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr doğsalarda yüksek ihtimal küvöz ihtiyacı olmaz dedi. bebekler 38. haftada görünüyomuş . Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımda. 👩‍👧‍👦🤲
Benimde geçen salı 36+5 de görünüyolardı canım yine inşallah haftaya salıyıda görebiliriz 37 bitsinde hayırlısıyla 😅

Nesir Nesir çok geçmiş olsun ☹ inşallah en kısa zamanda iyileşir normal düzene dönersiniz. Alerji çok zor, Allah yardımcın olsun canım ♥ dua edelim çabuk atlatsın yavrun 🙏

Vosvos88 Vosvos88 sana da geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Eve döndünüz mü? Dikişlerin nasıl? Kendini ihmal etme canım benim 🤗 Allah senin de yardımcın olsun ♥

emidaf000 emidaf000 maşallah seninkiler de kocaman olmuşlar 😍 B beklenenmucize de sen de gidin doğurun anacım nasıl duruyorsunuz 😄 benimkiler şimdi toplasan anca 4 kilo olmuştur, kasık ağrısından, baskıdan yatakta sağdan sola bile dönemiyorum, aşırı ağrı yapıyor. Ben sizin haftanızda ve kilonuzda olsam gider doktora al bunları al al al derdim 🤣 şaka bi yana Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın kızlar, maşallah size ♥
Sağolasın kuzum benim 🥰
Kız maşallah size cidden nasıl taşıyorsunuz 😍 Allah yardımcınız olsun 🥰

bu gün tekrar kontrole gittim. kız 3100 gr oğlan 2800 gr olmuş. suları da iyiymiş. bu hafta kanaman suyun gelirse acile başvur dedi dr. sandımca ameliyat gününden önce gelme ihtimalli varmış.
Maşallah maşallah kiloları çok iyi. Rabbim sağlıkli sıhhatli bir şekilde minnoslarini kucağına almayı nasip etsin 🥰

30 cc gögüs ten emerek içtiğine emin ol canım. Öncelik emsin. Emzirdim ten sonra sağ bakalım süt bırakmışmı. Gögüs ten ne kadar geldiğini ne kadar bebeğin emdiğini ben boyle anladım. Bunu tamamen kendim düşündüm bir arkadaşıma bebek hemşiresi de aynen bunu önermiş. Emzirme + artı kalan sütü sağma + mama
Anladim canim.cok teşekkür ederim 😙 Allah nasib ederse yarin cikarcaklar kuzumu doktoru eşime soylemis ben emzirmedeyken bende simdi ayri bi telas doyurabilirmiyim sarilk falan olurmu diye iyce öğreneyim dedim

Anladim canim.cok teşekkür ederim 😙 Allah nasib ederse yarin cikarcaklar kuzumu doktoru eşime soylemis ben emzirmedeyken bende simdi ayri bi telas doyurabilirmiyim sarilk falan olurmu diye iyce öğreneyim dedim
Ben sağdım bugün ilk defa 10cc bile çıkmadı. Gitmiş sütüm. Ben de bu bebek niye böyle diyodum garibim napsın. Sağmak görmek önemli gerçekten. Ben de doyurabiliyo muyum merak ediyorum şu sarılık geçseydi hayırlısıyla

Yoğun bakımda olmuş olabilir canım. Benimkiler 6 gün kalınca orda oldular ışın aldılar bende evde iyi besleyince üç dört güne attılar. Panik yapma bolca meme mama ne varsa ver 😂

Ben sağdım bugün ilk defa 10cc bile çıkmadı. Gitmiş sütüm. Ben de bu bebek niye böyle diyodum garibim napsın. Sağmak görmek önemli gerçekten. Ben de doyurabiliyo muyum merak ediyorum şu sarılık geçseydi hayırlısıyla
Ben hastanede yattıkları ilk gün hastaneye götürdüm doktor güldü bu çok az diye. 10 cc iki bebeğe 😢 sonra arttı ertesi gün 30 ar cc sonra 50 cc öyle derken çıktılar. Biraz yemek falan bol ye ekmek ye sütün artsın o bir emerse gerisi gelir inşallah 🙏

Canim bol su iç kuruyemis malt içecek falan iç birde tahin cok sut yapıyomuş tahin pekmez karışımı helvasını falan ye bende bayağı etki etti basta hic yoktu benimde 10 cc bile cikmiyodu hele hastanedeyken ama simdi şükür git gide artıyo sende sıkıntı etme ınsallah gelicektir sütün

Ben hastanede yattıkları ilk gün hastaneye götürdüm doktor güldü bu çok az diye. 10 cc iki bebeğe 😢 sonra arttı ertesi gün 30 ar cc sonra 50 cc öyle derken çıktılar. Biraz yemek falan bol ye ekmek ye sütün artsın o bir emerse gerisi gelir inşallah 🙏
Ay ilk benimde aynıydı yogunbakimdan bi damlada gelse getirin demisler ilk sağmam zaten fiyaskoydu degil damlada vakumla makina bile buharlasmadi cok üzüldüm zaten bebeğimden dolayı yıkılmış gibiydim sonrada damla damla gelmeye başladı her sağmada biraz daha arttı

Nesir Nesir çok geçmiş olsun ☹ inşallah en kısa zamanda iyileşir normal düzene dönersiniz. Alerji çok zor, Allah yardımcın olsun canım ♥ dua edelim çabuk atlatsın yavrun 🙏

emidaf000 emidaf000 maşallah seninkiler de kocaman olmuşlar 😍 B beklenenmucize de sen de gidin doğurun anacım nasıl duruyorsunuz 😄 benimkiler şimdi toplasan anca 4 kilo olmuştur, kasık ağrısından, baskıdan yatakta sağdan sola bile dönemiyorum, aşırı ağrı yapıyor. Ben sizin haftanızda ve kilonuzda olsam gider doktora al bunları al al al derdim 🤣 şaka bi yana Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın kızlar, maşallah size ♥
Canım dedim aslında😅 bir hafta daha dayan dedi 😂

Canim bol su iç kuruyemis malt içecek falan iç birde tahin cok sut yapıyomuş tahin pekmez karışımı helvasını falan ye bende bayağı etki etti basta hic yoktu benimde 10 cc bile cikmiyodu hele hastanedeyken ama simdi şükür git gide artıyo sende sıkıntı etme ınsallah gelicektir sütün
Çemen otu çayı süte iyi geliyor diyorlar ben onu içiyorum su an

Back