- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Bana 2 transfer edilmişti ikizse yeterli olur mu bu değer? İlçemde kadın doğum yok mecburen beklemek zorundayım haftasonu özele gideceğim.Canimm ben 3400 de karindan gordumsen hayli hayli gorursun
GünaydınGunAydin hammisler nasilsiniz
Canim değere takilma benimde 3 kati ilerlerken cumartesi 3bin olmasini bekliyodum 2 bin çıktı bende tedirgin oldum sagliksjz mi ilerledi die ama şükür kesemizi gorduk dun. Ve gayet iyi dedi doktorumuzGünaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
Bence yeter canim gidene kadar dahada yukselir zatenBana 2 transfer edilmişti ikizse yeterli olur mu bu değer? İlçemde kadın doğum yok mecburen beklemek zorundayım haftasonu özele gideceğim.
Canım benim değerlerde minnaklarımla aynı ikiz değerleri ama tek embryo transferiGünaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
Canim ayin 20 sindemi 1950 di ve neden o kadar gec caqirdi karindan mi bakicak benim 502 ken gun verdiler gitmeden 3 gunonceside 2 bindi ve gözüktü seninki uçmuştur simdiye bide bu beta yüksekliği düşüklüğü kisiye gprede degisiyo sanirimKizlar daha 20si bende 1950 gibiydi jan tahlilim 18 509 cikmisti 4 kat artmaya devam ediyorsa bence bende srtuk gorunur dimi kese ve ya keseler? Doktor cumartesine gel demisti 30u yani bilemiyorum
Rahmi kalinlastirmak icin canim ben kalbi duydugumda biraktrdi doktorumEstrefome devam ediyo musunuz peki kızlar bana bırakırdı .progestonu da aza indirdi fitillerimi yani. Estrofem ne icin açıkçası onu da bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi
Bende dün keseyi gördüm bıraktirdi. Progestan da gun de 6 taneydi 4 oldu. Vitaminle ecopirin kaldı. O da kan sulandırıcı galiba onlara devam.Rahmi kalinlastirmak icin canim ben kalbi duydugumda biraktrdi doktorum
Bana estrofem 8.haftaya kadar devam progestan fitil 10.haftaya kadar devam dedi estrofem adet olmamızı engelliyormuş yumurtayı baskılıyor Rahmi kalınlaştırıyor demişti bana doktorum progestan da günde 3 tane devam.Estrefome devam ediyo musunuz peki kızlar bana bırakırdı .progestonu da aza indirdi fitillerimi yani. Estrofem ne icin açıkçası onu da bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi
Gun de kaç tane estrofem? Progestan 3 tane fitil mi peki ?Bana estrofem 8.haftaya kadar devam progestan fitil 10.haftaya kadar devam dedi estrofem adet olmamızı engelliyormuş yumurtayı baskılıyor Rahmi kalınlaştırıyor demişti bana doktorum progestan da günde 3 tane devam.
Ben estrofemle progestanı günde 3 kez kullanıyorum canım.kan sulandırıcılarımı da bıraktırdı.estrofem progestan bir de folik asit kullanıyorumGun de kaç tane estrofem? Progestan 3 tane fitil mi peki ?
Progestan 100 mg benim günde 4 tane.kan sulandırıcı devam estrofem bıraktirdi. 7 aralıkta kalp atışı war bakalım o zaman ne diyecekBen estrofemle progestanı günde 3 kez kullanıyorum canım.kan sulandırıcılarımı da bıraktırdı.estrofem progestan bir de folik asit kullanıyorum
Benim progestan 200 mg canım günde 3 kere.10 haftaya kadar risk var 10.haftaya kadar kullanmalısın demişti.Hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annelerineProgestan 100 mg benim günde 4 tane.kan sulandırıcı devam estrofem bıraktirdi. 7 aralıkta kalp atışı war bakalım o zaman ne diyecek
Inşallah canım sen kalp atislarini duymussun cok şükür darısı bana inşallah. Ama ben kaç günlük öğrenemedim 6.haftanın içindesin dedi ama 5+ kaç bilemiyorum. 9 mm dedi. O kadar. Artık 7 aralığı beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.Benim progestan 200 mg canım günde 3 kere.10 haftaya kadar risk var 10.haftaya kadar kullanmalısın demişti.Hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annelerine
Yok canım ben daha duymadım sata göre 4+4 üm ben daha küçüğüz bizInşallah canım sen kalp atislarini duymussun cok şükür darısı bana inşallah. Ama ben kaç günlük öğrenemedim 6.haftanın içindesin dedi ama 5+ kaç bilemiyorum. 9 mm dedi. O kadar. Artık 7 aralığı beklicem bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?