- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.161
Benden de şimdi çok hafif bir damla pembe geldi şimdi
Amin canım inşallah Allah büyüktür bi damla oluyordu dediğin pembemiydi ?Benim kahverengiye dönünce ara sıra bir damla oluyordu yinede. İnşallah bir şey yoktur içini ferah tut. Yoğun kanama istenilen durum değil, ama bir çoğumuz gördük malesefAllah onları bize bağışlasın
Amin canım inşallah Allah büyüktür bi damla oluyordu dediğin pembemiydi ?
Kasık ağrısını hatırlamıyorum Canim yoktu galiba. Ama telaş yapma Allah'ın izniyle bebiş orada. Kalp atışı devam ediyor. Bende kanama olduğunda demiştim kesin bebek düştü gitti bitti hayallerim diye ama tama aksine orada idiGözünüz aydın -:) valla kan gelmesinden 30-40 dk içinde iğneyi oldum . Çoktan 24 saati geçti kanama da , sancıHiç olmadı zaten...ben de bu sabah tekrar hemşireyle konuştum hapşurmaya bile korkuyorum diye rahat olun dedi çok çok kuruntu yapıyorsanız gelin ama bence randevunuzu bekleyin dedi ..
Herseyin hayırlısı
Birsey sorsam ? Benim sağ kasık üstünde hep bi batma var sizde de benzer birsey deneyimlediniz mi ? Sanırım beybi plasenta ya yerleşiyor bugün 6. Haftaya girdim
Kuzum benim iki saat sonra kesilmişti. Kandan sonra kahverengi birikintiler gelmeye başladı. Bir kaç gün o kahverengi birikintiler bir kaç gün sürmüştü. Allah'ın izniyle bir sıkıntı yok kuzum.Bende bugün yoğun kanamayla gittm o iğneden vuruldum ama hala kesilmedi tuvalete gittikçe görüyorum sizin hemen kesilmiş miydi2 gün sonra kontrolüm var bide progestan iğne verdi kalçadan vurulcam her sabah
İnşallah cancağızım ... ben de aslında yok birsey diyorum ama insan telaş yapmadan ultrason gününü beklemek zor biraz-:)Kasık ağrısını hatırlamıyorum Canim yoktu galiba. Ama telaş yapma Allah'ın izniyle bebiş orada. Kalp atışı devam ediyor. Bende kanama olduğunda demiştim kesin bebek düştü gitti bitti hayallerim diye ama tama aksine orada idi ☺ bana da doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi canım
Kasigin ağrıyorsa bebek sana sinyal veriyordur belkianne ben burdayım diyeİnşallah cancağızım ... ben de aslında yok birsey diyorum ama insan telaş yapmadan ultrason gününü beklemek zor biraz-:)
Hayirli olsun.Estrofem 12.haftada.jel hala devam ediyor.Oksapar hiç kullanmadimKızlar selam ,
Esteofem,oksapar ve crınone jel herbırısını kacıncı haftalarda bıraktınız?
Hoşgeldin canımKızlar selam ,
Estrofemi 12.haftamda bıraktım crinonee jel kullanmıyorum progrstan kullanıyofum onla oksapar doğuma kadarKızlar selam ,
Kan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.Estrofemi 12.haftamda bıraktım crinonee jel kullanmıyorum progrstan kullanıyofum onla oksapar doğuma kadar☺
Canım verdiğin kan tahlilinde plt yazan kandaki pıhtı oranı. O yüksek olursa doktorun ekstra tahlil isterKan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Bem pıhtı testı yaptırmamıstım tedavı oncesı,oyuzden bırakırsam ama pıhtı sorunum varsa diye korkuyorum.şuan pıhtı testı yapılmas sanırım?
Banada tahlil yapılmadı canım ama doktorum doğuma kadar devam etmemi istediKan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Bem pıhtı testı yaptırmamıstım tedavı oncesı,oyuzden bırakırsam ama pıhtı sorunum varsa diye korkuyorum.şuan pıhtı testı yapılmas sanırım?
Canim estrofemi kalbi duyunca 6+0 da biraktim.. jel 8.haftada oksapar doguma kdr devamKızlar selam ,
Oksapar 6000 kullanıyorum benim 2 genimde pıhtılaşma var o yüzden Doğuma kadarKan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsinMeraba kızlar,bu grubu yenı gordum, ben de sizdenim
Hepsini 12+5 iken doktora gittiğimde bıraktım. Bazı doktorlar 12 . Haftada biraktiriyorlarKızlar selam ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?