Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Amin canım inşallah Allah büyüktür bi damla oluyordu dediğin pembemiydi ?

Kasık ağrısını hatırlamıyorum Canim yoktu galiba. Ama telaş yapma Allah'ın izniyle bebiş orada. Kalp atışı devam ediyor. Bende kanama olduğunda demiştim kesin bebek düştü gitti bitti hayallerim diye ama tama aksine orada idi bana da doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi canım

Bende bugün yoğun kanamayla gittm o iğneden vuruldum ama hala kesilmedi tuvalete gittikçe görüyorum sizin hemen kesilmiş miydi 2 gün sonra kontrolüm var bide progestan iğne verdi kalçadan vurulcam her sabah
Kuzum benim iki saat sonra kesilmişti. Kandan sonra kahverengi birikintiler gelmeye başladı. Bir kaç gün o kahverengi birikintiler bir kaç gün sürmüştü. Allah'ın izniyle bir sıkıntı yok kuzum.

İnşallah cancağızım ... ben de aslında yok birsey diyorum ama insan telaş yapmadan ultrason gününü beklemek zor biraz-:)

Bende de oluyo ara sira kanama gidiyorum kontrole yada acile, kese gozukuyo kanama alani da yok diyorlar..
Bana yatış istirahat yazdılar iş için, çalışma dediler evde, yat kalkma hic dediler.

Bende oyle geçiriyorum gunlerimi.

Ama ben inanıyorum ki bişey olmucak, ilk 3 ay kanama herkeste olabiliyor normal. Canımı sıkmıyorum... Ilaçlarımı kullanıp yatıyorum yatağa..
Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah kızlar ve sonunu hayırlısı ile doğum ile bitirmeyi nasip etsin bizlere

İnşallah cancağızım ... ben de aslında yok birsey diyorum ama insan telaş yapmadan ultrason gününü beklemek zor biraz-:)
Kasigin ağrıyorsa bebek sana sinyal veriyordur belkianne ben burdayım diye benim kasık ağrılarım 12 haftadan sonra oldu Karının büyüdüğüne isaretmis

Estrofemi 12.haftamda bıraktım crinonee jel kullanmıyorum progrstan kullanıyofum onla oksapar doğuma kadar☺
Kan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Bem pıhtı testı yaptırmamıstım tedavı oncesı,oyuzden bırakırsam ama pıhtı sorunum varsa diye korkuyorum.şuan pıhtı testı yapılmas sanırım?

Canım verdiğin kan tahlilinde plt yazan kandaki pıhtı oranı. O yüksek olursa doktorun ekstra tahlil ister

Banada tahlil yapılmadı canım ama doktorum doğuma kadar devam etmemi istedi

Oksapar 6000 kullanıyorum benim 2 genimde pıhtılaşma var o yüzden Doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…