• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Çok üzüldüm canim yaa Allah sabir versin tez zamnda güldürsün yüzünü 😔😔

Sen yinede bir prolutex iğne yap canım. Ben doktora dedim o an bir şey vermediler. Aslında ilacın fazla olacağı varsa önüne geçemeyiz dedi de. Ben burdan kızlardan biri gittiğinde ona yapmışlardı o dikkatimi çekmişti . Dedim yenilerse yine gece olursa prolutex iğne yapayım mı o an yap dedi. Doktoruna söyle içinin rahat etmesi için vuralım de. Hemen hemen hepimiz yaşadık canım Rabbim bir daha yaşatmasın ☹🙏
Evet devam ederse yapıcam valla zaten prolutexi 8 gibi vuruyorum şuana kadar daha gelmedi bişey ama inşallah bişey olmaz 🤲🏼😟

Kizlar bu rahimdeki kanama alani olayi sanki cok kötü bisey değil gibi aksettiriyor dr normal mi
Var ama minnacik filan diyor üstünde durmuyo
Canım çok fazla karşılaştıkları için ve hepsinin de kayıpla sonuçlanmadığından sadece risk var diyorlar olacağı varsa olur diyorlar.

Kizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi 😔
Bu ilacı biri daha kullanıyordu. Bu topikte mi başka topik te mi emin değilim ama ilacın ismini duydum. 2020 Temmuz anneleri topiği var birde 2020 bize ikizle gel diye bu üç topikten birinde ilacı kullanan var. Ama nerde onu çıkaramıyorum :))

Kızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Çok üzüldüm Allah sabır versin 🙁 benimde kese düzgün değil ve büyümesi haftana göre geride dedi tekrar kontrole gideceğim hayırlısı diyorum. Verende Allah alanda Allah ...

Test sonuçlarım için bir fikri olan var mı
15760539798243288203306856720738.jpg

Back