- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.141
Doppler alan var mı? Gerçekten lazım mı kızlar?
Kansızlık diyolarya hemoglobin düşüklüğüne diyolar. Ama belki doktor ilaca gerek yok der senin için çok düşük olmadığı için ya da ilaç verir bakalım biBu neye işaret?
Kansızlık diyolarya hemoglobin düşüklüğüne diyolar. Ama belki doktor ilaca gerek yok der senin için çok düşük olmadığı için ya da ilaç verir bakalım bi
Kan degerlerin guzel canim 10 nun altina ilac veriyor doktor sana gerek yok bol pekmez ye icine limon skarak
6+1 iken ben yoğun kanama ile gittim. Dediğiniz iğneden vurdular sabahında doktor alttan muayene etti bebeğimin kalp atışlarını duyurmuştum. Sonra hiç sıkıntı olmadı.Kızlar çok telaşlıyım , bu sabah kırmızı renkte adet başlangıcına benzer kanamam oldu , hmm hastaneyi aradım acilde proluton iğne yaptır yerleşme sorasında olabilecek bir kanamadır dediler iğneyi yaptırdım geçmezse gelin dediler.
Kızlar korkuyorum nolur böyle bir sey tecrube eden var mı? 6. Haftaya girmek üzereyim 10 gün sonra kalp atışı için giedeceğim
Gözünüz aydın -:) valla kan gelmesinden 30-40 dk içinde iğneyi oldum . Çoktan 24 saati geçti kanama da , sancıHiç olmadı zaten...ben de bu sabah tekrar hemşireyle konuştum hapşurmaya bile korkuyorum diye rahat olun dedi çok çok kuruntu yapıyorsanız gelin ama bence randevunuzu bekleyin dedi ..6+1 iken ben yoğun kanama ile gittim. Dediğiniz iğneden vurdular sabahında doktor alttan muayene etti bebeğimin kalp atışlarını duyurmuştum. Sonra hiç sıkıntı olmadı. ☺
Benimde var igne batmasi gibi rahim genisledigi icin diye umuyorumGözünüz aydın -:) valla kan gelmesinden 30-40 dk içinde iğneyi oldum . Çoktan 24 saati geçti kanama da , sancıHiç olmadı zaten...ben de bu sabah tekrar hemşireyle konuştum hapşurmaya bile korkuyorum diye rahat olun dedi çok çok kuruntu yapıyorsanız gelin ama bence randevunuzu bekleyin dedi ..
Herseyin hayırlısı
Birsey sorsam ? Benim sağ kasık üstünde hep bi batma var sizde de benzer birsey deneyimlediniz mi ? Sanırım beybi plasenta ya yerleşiyor bugün 6. Haftaya girdim
Aynen ara ara batmalar oluyor afedersiniz bazen arkam ağrıyor sanki zorlamışım gibi bu da normal mı ki kimseye soramadımBenimde var igne batmasi gibi rahim genisledigi icin diye umuyorum
Bende bugün yoğun kanamayla gittm o iğneden vuruldum ama hala kesilmedi tuvalete gittikçe görüyorum sizin hemen kesilmiş miydi6+1 iken ben yoğun kanama ile gittim. Dediğiniz iğneden vurdular sabahında doktor alttan muayene etti bebeğimin kalp atışlarını duyurmuştum. Sonra hiç sıkıntı olmadı. ☺
Bende bugün yoğun kanamayla gittm o iğneden vuruldum ama hala kesilmedi tuvalete gittikçe görüyorum sizin hemen kesilmiş miydi2 gün sonra kontrolüm var bide progestan iğne verdi kalçadan vurulcam her sabah
Çok teşekkür ediyorum dün aslında damla şeklinde oldu en yakın hastaneye gttm kese de rahimde sıkıntı yoktu bugün sancıyla yoğun bi kanamam oldu kendi doktoruma gittm alttan muayene etti kanama alanı cok ufak kese etrafında değil ama her kanama düşük riski gebelikte dedi proluton vuruldum bide progestan verdi yine kalçadan oksaparı ve jeli kesti cuma kontrole gidicem tekrar inşallah devamı gelmez şuan devam ediyo kanama ama herşey Allahtan takdir ilahiGeçmiş olsun. Bugün mü oldu kanama. Ultrasonda bakıldı mi kanama alanın mi varmış? Bende kanama yaşadım 2 gün, benim birden sancıyla geldi. Hemen hasteye gittik kanama alanı vs yoktu kalbi de o gün duymak nasip oldu. Ben zaten her gün progestan iğne vuruyordum onu 2ye çıkardı doktor. Şöyle diyim sana salı çarşamba kanama oldu perşembe cuma kahverengiye döndü. Cumartesi kontrole gittim he şey normaldi şükür. Yinede 2 iğne vurmaya devam ediyorum. İnşallah senin de ciddi birseey değildir
Cancağızım , çok geçmiş olsun. Benim kanamam oldu ve geçti bugün tekrarlanmadı çok şükür. Nacizene fikrim 2 gün sonraki randevunu yarına aldır mümkünse bence .Bende bugün yoğun kanamayla gittm o iğneden vuruldum ama hala kesilmedi tuvalete gittikçe görüyorum sizin hemen kesilmiş miydi2 gün sonra kontrolüm var bide progestan iğne verdi kalçadan vurulcam her sabah
Çok teşekkür ediyorum dün aslında damla şeklinde oldu en yakın hastaneye gttm kese de rahimde sıkıntı yoktu bugün sancıyla yoğun bi kanamam oldu kendi doktoruma gittm alttan muayene etti kanama alanı cok ufak kese etrafında değil ama her kanama düşük riski gebelikte dedi proluton vuruldum bide progestan verdi yine kalçadan oksaparı ve jeli kesti cuma kontrole gidicem tekrar inşallah devamı gelmez şuan devam ediyo kanama ama herşey Allahtan takdir ilahi
Kendi doktorum bugün 6 demiş eşime kalp atışı duyulmaz daha kücük demiş aslında cuma kalp atışı dinlicektik ama nasip kontroleymişKaçıncı haftadasin bu arada?
Bugün ultrasonda kesenin yanı temizdi o şekli de bozulmamış dedi o yüzden biraz icim rahatladı ama cuma sabah zaten kontrolümCancağızım , çok geçmiş olsun. Benim kanamam oldu ve geçti bugün tekrarlanmadı çok şükür. Nacizene fikrim 2 gün sonraki randevunu yarına aldır mümkünse bence .
İçin rahat eder bebbiyi ultrasonla görürsün
Kendi doktorum bugün 6 demiş eşime kalp atışı duyulmaz daha kücük demiş aslında cuma kalp atışı dinlicektik ama nasip kontroleymiş
Evet ona şükrediyorum zaten inşallah hayırlara çıkarsın rabbimCuma günü inşallah sorunsuz geçer içini ferah tut evet kanama korkutucu ama ona rağmen keseni görmüşsün şükür.
Benden de şimdi çok hafif bir damla pembe geldi şimdiBu arada bende 6+2 de kalbi duydum ama çok hafif geliyordu sesi daha çok yeni dedi doktoru. 5gun sonraki kontrolümüzde çok daha iyi atıyordu kalbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?