• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok şükür. Haftalar ilerledikçe biraz daha rahatlıyorum. Bide ara sıra baş dönmesi, göğüs hassasiyeti de yoklayinca tamam diyorum kar tanem benimle 🤗
Bu arada geçen gün midem makarnadan bulandı 😅 yiyemedim. En çok meyveyi yiyorum bide zencefilli şeker iyi geliyor. Senin nasıl gidiyor
İki haftaki kontrol sonrası benim tamamen rahat olacak inşallah 🙏 bende bulantı yok karnım ağrıyor sadece. Rahim dediğin gibi büyüyor benim hafta da kavun büyüklüğü kadar oluyormuş 😂😂😂 meyve hergün bir elma bir mandalina yiyorum.

Ben de canım .. senın gebelık takıbını tup bebek doktorunmu yapıyor,benım tup bebek dr u gebelık takıbı yapmıyor..
Yok canım benimde etmiyor daha doğrusu doktorum Ankara da. Anlaşmalı olduğu özel hastanede kadın doğumcu tercih ettim zaten sayı iyi doktorlardan biri doktorum. Merkezden kopmak istemedim. Kalp atışı duyuna kadar zaten bilgi verdim arayıp. Kalp atışı sonrası pıhtı atınca da aradım. İki hafta sonra kontrol için gidince yine ararım. Bakayım doktorum hepsini keseceğim dedi arayıp derim kestik siz ne diyorsunuz diye.

Kizlar bende hic bi belirti yok ne sertlk nede karıncikintisi falan tam aksi göbeğim küçüldü benm bulantilardan iştahsızlkdan

Kizlar bende hic bi belirti yok ne sertlk nede karıncikintisi falan tam aksi göbeğim küçüldü benm bulantilardan iştahsızlkdan
İştahsızlık benim ilk haftalarda en net belirtimdi Canım 4 5 gündür iştah arttı. 1.5 kilo vermiştim bende alırım bu gidişle.

Kizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi 😔
Canım benim de tüm gün süren şiddetli bulantılarım var günlerdir yataktan çıkamıyorum doktorum bana da zofer verdi ben 1 haftadır kullanıyorum rahatlatıyor.

Canım benim de tüm gün süren şiddetli bulantılarım var günlerdir yataktan çıkamıyorum doktorum bana da zofer verdi ben 1 haftadır kullanıyorum rahatlatıyor.
Yaa kullandin mi bende buqun aldim ama dayanabilirsem kullanmiyim dedim ne kadrlik oldun tam ben buqun 7+3 aslinda 12 haftaya kadr kullanmakda istemiyorum ama dayanilcak gibide deqil birde ilaci ucretli aldim ben rapor cikmasi gerekir dedi eczane raporda sadece kanser hastalarına cikiyo dedi 60 tl ye aldim parasi sorun deqilde korktum isde o yuzden tedirginm

İştahsızlık benim ilk haftalarda en net belirtimdi Canım 4 5 gündür iştah arttı. 1.5 kilo vermiştim bende alırım bu gidişle.
Valla ben 74 den 68 düşmüşüm daha 7. Haftadayız gerci doktr önemli değil kilo vermen dedi ama ben yinede üzülüyorum mercimeğim gelisemiycek die

Valla ben 74 den 68 düşmüşüm daha 7. Haftadayız gerci doktr önemli değil kilo vermen dedi ama ben yinede üzülüyorum mercimeğim gelisemiycek die
Tedirgin olunuyor canım bende iki tane olunca korkuyordum böyle devam ederse nasıl olacak diye. Şu an seninki kandan besleniyor inşallah iki haftaya bulantın kalmaz🙏

Normalde 27 Aralıkta gidecektim de 12. Hafta bitiyor ense kalınlığı için geç olur diye düşündüm. 11-14. Haftalar arasında diyorda işte 12+6 olmuş oluyoruz biri iki gün önden gidiyor geç olur hafta başında gideceğim. Bende çok heyecanlıyım artık 12. Hafta belli oluyor 😂
Ben de ultrasona göre senle aynı oluyo da Normalde siz 3 gün öndesiniz. Sen bi git bakalım sonuca göre ben de bakayım 🙂 Bakalım bu gittiğimde nasıl çıkcak büyüklüğü

Ben de ultrasona göre senle aynı oluyo da Normalde siz 3 gün öndesiniz. Sen bi git bakalım sonuca göre ben de bakayım 🙂 Bakalım bu gittiğimde nasıl çıkcak büyüklüğü
Biri önde canım diğeri seninki ile aynı aslında istediğimiz küçük olan gibi olması dedi doktor. Çok önden gitmesi de iyi değil +- üç gün normaldir dedi. Sata göre yani. Ben bu sefer ağırlıklarını soracağım hep boy var 😂büyük ihtimalle 25 Aralıkta giderim 12. Haftanın ortasında oluyoruz haber ederim. Cinsiyetleri yazarım inşallah 🙏 🙏😂👫

Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynı 🤷 korkuyorum pıhtı dan canım bakalım iki hafta sonra gidince ne yapacak.
Canım plt kandaki trombosit miktarı.Diğer pıhtılaşma apayrı birşey aslında.benim plt normal aralıkta ama genimde pıhtılaşma bozukluğu var.hamileliğin başında o kadar iğne ilaca rağmen plt 500e çıkmıştı ama dün yaptırdığım testte yine 360lardaydı.Ama korkmayın bir sıkıntı olmaz aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah iyi olur.Hem geninde pıhtı bozukluğu olup kayıp yaşamadan tedavisiz doğuranlar var.

Kızlar şöyle genel durumumu yazayım. Sata göre 9+5 günlük miniklerim usg ye göre biri 9+4 diğeri 10+0 🙏 şu ana kadar sadece iki defa patates kızartması canım çekti başka da aşerme diyeceğim bir şey olmadı. 10 hafta boyunca bir defa pıhtı atma kanaması yaşadım onda da hiçbir müdahale yapılmadı ekstra Allah korudu miniklerimi. 7 litrelik süt mayalayıp baş aşağı onu kaldırdığım için olduğunu düşünüyorum çünkü birgün sonra yaşandı ve doktor ani hareketten çok yukarı uzanmaktan, ağır kaldırmaktan olabilir diye. Doktora sütü kaldırdım diyemedim. Şükür daha yaşanmadı. Onun dışında karın ağrım, kasık ağrım var göğüslerim iki kat büyüdü. Mide yanmam arada oluyor ve her daim midemde açlık hissi var. 9. Haftamda iştah artışım oldu. Şimdilik kilo almadım 25 Aralık ta ense kalınlığı randevum var. Şimdilik bizde durum bu 💓

Back