- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.181
Ya kuzun bana da tüp bebek doktorum 12 hafta bıraktırdı kan sulandırıcıyi ama ben de onu merak ediyorum pıhtı testi yaptırdı mi acaba. Bu kadar sevinmisken kaybetmek istemem bebegimiKan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Bem pıhtı testı yaptırmamıstım tedavı oncesı,oyuzden bırakırsam ama pıhtı sorunum varsa diye korkuyorum.şuan pıhtı testı yapılmas sanırım?
Kilo aldın mı ben kilo almadım daha aynı kilodayım ama minikler belli olmaya başladıyaaa şimdiden göbeğim çıktı benim şaka gibiresmen şüşko oldum çok erken değilmi yaaa kesin yemektendir
Ben 12. Hafta olunca diyeceğim tekrar ne test gerekiyorsa yapın öyle bırakalım. Kanda pıhtılaşma yok ama rengi koyu demişti ikinci tedavimdeki doktor. Ayrıntılı bakıldı bana üç dört tüp kan verdim sonucu temiz geldi. Koyuluğu için sadece coaspirin vermişti. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor seninde koyu sıkıntı olmasın diye kan sulandırıcı da yazmıştı. Tam kan sayımı tahlillerinde plt de normal aralıkta. Yinede tedirginim tüp bebek doktorumu da arayacağım hepsini kesiyoruz derse.Ya kuzun bana da tüp bebek doktorum 12 hafta bıraktırdı kan sulandırıcıyi ama ben de onu merak ediyorum pıhtı testi yaptırdı mi acaba. Bu kadar sevinmisken kaybetmek istemem bebegimi
tartılmaya korkuyorum aldım mı bilmiyorum ama göbeğim çıktıKilo aldın mı ben kilo almadım daha aynı kilodayım ama minikler belli olmaya başladı
Ben hergün çıkıyorum bence takip et bebiş görünüyor derken erkenden kilo alma :)))tartılmaya korkuyorum aldım mı bilmiyorum ama göbeğim çıktı
valla yavrumuda göremedim zaten sevgili doktoruma burdan selamlar tee 19una randevu verdiler. İnşallah bebişdirBen hergün çıkıyorum bence takip et bebiş görünüyor derken erkenden kilo alma :)))
Az kalmış canım sabır :))valla yavrumuda göremedim zaten sevgili doktoruma burdan selamlar tee 19una randevu verdiler. İnşallah bebişdir
cidden iyi sabrettim bence çoktaan bi yerden randevu alıp gidip baktırmıştım şimdiye kadar :)Az kalmış canım sabır :))
Bi daha ne zaman gideceksin ayın kaçında? Sen görürsen cinsiyeti benim de görünür çok heyecanlıııBen hergün çıkıyorum bence takip et bebiş görünüyor derken erkenden kilo alma :)))
Ben pıhtı testı yaptıralım demiştim ,o da sankı pıhtılasma var gıbı davranıoz bız zaten hepınıze gerekyok dedi .iyi de 12.haftada bırakıp bırakmıycahımıza ona gore karar verılırdı işte .. sen napnayı dusunuyorsun.coraspin yeterli olur mu ki .ayrıca normalde kam pıhtı sorunu olmayıp ta gebelıkte de baslayabılıyormusYa kuzun bana da tüp bebek doktorum 12 hafta bıraktırdı kan sulandırıcıyi ama ben de onu merak ediyorum pıhtı testi yaptırdı mi acaba. Bu kadar sevinmisken kaybetmek istemem bebegimi
Oyy ikiz miKilo aldın mı ben kilo almadım daha aynı kilodayım ama minikler belli olmaya başladı
Kilo aldın mı ben kilo almadım daha aynı kilodayım ama minikler belli olmaya başladı
Canım bı o ıgneyı kullandıgımız surece yaptırdıgımız testlerden dogru sonuc alamayız ki ,sankı en basından yapılmalıydı ,ben de hem oksapar hem coraspin kullanıyorum.oksaparı kes,coraspine devam demişti ama kesmedım oksaparı ,ona kalsa 7.haftada kestırcektı..Ben 12. Hafta olunca diyeceğim tekrar ne test gerekiyorsa yapın öyle bırakalım. Kanda pıhtılaşma yok ama rengi koyu demişti ikinci tedavimdeki doktor. Ayrıntılı bakıldı bana üç dört tüp kan verdim sonucu temiz geldi. Koyuluğu için sadece coaspirin vermişti. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor seninde koyu sıkıntı olmasın diye kan sulandırıcı da yazmıştı. Tam kan sayımı tahlillerinde plt de normal aralıkta. Yinede tedirginim tüp bebek doktorumu da arayacağım hepsini kesiyoruz derse.
Normalde 27 Aralıkta gidecektim de 12. Hafta bitiyor ense kalınlığı için geç olur diye düşündüm. 11-14. Haftalar arasında diyorda işte 12+6 olmuş oluyoruz biri iki gün önden gidiyor geç olur hafta başında gideceğim. Bende çok heyecanlıyım artık 12. Hafta belli oluyorBi daha ne zaman gideceksin ayın kaçında? Sen görürsen cinsiyeti benim de görünür çok heyecanlııı
İki tane edildi canım çok şükür iki minikle devam ediyoruzOyy ikiz misaglıkla kucagına al,iki embrıyomu transfer edılmişti ?
Benim iştah 9. Hafta ile açıldıBen 2 kilo aldımbaştan beri iştahım açık. Benim de belli olmaya başladı sertlik oluştu özelikle sırt üstü Uzanınca. Bu dönemde portakal kadar oluyormuş rahmimiz
Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynıCanım bı o ıgneyı kullandıgımız surece yaptırdıgımız testlerden dogru sonuc alamayız ki ,sankı en basından yapılmalıydı ,ben de hem oksapar hem coraspin kullanıyorum.oksaparı kes,coraspine devam demişti ama kesmedım oksaparı ,ona kalsa 7.haftada kestırcektı..
Benim iştah 9. Hafta ile açıldıverdiğim 1 kiloyu alırım bir iki güne böyle giderse yan durunca da belli oluyor. Evet benim kilo göbeğim zaten vardı sertleşti köftehorlar
Ben de canım .. senın gebelık takıbını tup bebek doktorunmu yapıyor,benım tup bebek dr u gebelık takıbı yapmıyor..Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynıkorkuyorum pıhtı dan canım bakalım iki hafta sonra gidince ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?