• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kan pıhtılasma sonunun var mıydı canım ? Bana tüp bebek doktoru kes artık oksaparı dedı de gıttıgım kadın dogumcuya içimin rahat etmedgını soyledım.12.hafta sonuna kadar kullanalım dedi o da.
Bem pıhtı testı yaptırmamıstım tedavı oncesı,oyuzden bırakırsam ama pıhtı sorunum varsa diye korkuyorum.şuan pıhtı testı yapılmas sanırım?
Ya kuzun bana da tüp bebek doktorum 12 hafta bıraktırdı kan sulandırıcıyi ama ben de onu merak ediyorum pıhtı testi yaptırdı mi acaba. Bu kadar sevinmisken kaybetmek istemem bebegimi

Ya kuzun bana da tüp bebek doktorum 12 hafta bıraktırdı kan sulandırıcıyi ama ben de onu merak ediyorum pıhtı testi yaptırdı mi acaba. Bu kadar sevinmisken kaybetmek istemem bebegimi
Ben 12. Hafta olunca diyeceğim tekrar ne test gerekiyorsa yapın öyle bırakalım. Kanda pıhtılaşma yok ama rengi koyu demişti ikinci tedavimdeki doktor. Ayrıntılı bakıldı bana üç dört tüp kan verdim sonucu temiz geldi. Koyuluğu için sadece coaspirin vermişti. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor seninde koyu sıkıntı olmasın diye kan sulandırıcı da yazmıştı. Tam kan sayımı tahlillerinde plt de normal aralıkta. Yinede tedirginim tüp bebek doktorumu da arayacağım hepsini kesiyoruz derse.

Ben pıhtı testı yaptıralım demiştim ,o da sankı pıhtılasma var gıbı davranıoz bız zaten hepınıze gerekyok dedi .iyi de 12.haftada bırakıp bırakmıycahımıza ona gore karar verılırdı işte .. sen napnayı dusunuyorsun.coraspin yeterli olur mu ki .ayrıca normalde kam pıhtı sorunu olmayıp ta gebelıkte de baslayabılıyormus

Ben 12. Hafta olunca diyeceğim tekrar ne test gerekiyorsa yapın öyle bırakalım. Kanda pıhtılaşma yok ama rengi koyu demişti ikinci tedavimdeki doktor. Ayrıntılı bakıldı bana üç dört tüp kan verdim sonucu temiz geldi. Koyuluğu için sadece coaspirin vermişti. Tüp bebek ilaçları pıhtı yapıyor seninde koyu sıkıntı olmasın diye kan sulandırıcı da yazmıştı. Tam kan sayımı tahlillerinde plt de normal aralıkta. Yinede tedirginim tüp bebek doktorumu da arayacağım hepsini kesiyoruz derse.
Canım bı o ıgneyı kullandıgımız surece yaptırdıgımız testlerden dogru sonuc alamayız ki ,sankı en basından yapılmalıydı ,ben de hem oksapar hem coraspin kullanıyorum.oksaparı kes,coraspine devam demişti ama kesmedım oksaparı ,ona kalsa 7.haftada kestırcektı..

Bi daha ne zaman gideceksin ayın kaçında? Sen görürsen cinsiyeti benim de görünür çok heyecanlııı 🤩🤩
Normalde 27 Aralıkta gidecektim de 12. Hafta bitiyor ense kalınlığı için geç olur diye düşündüm. 11-14. Haftalar arasında diyorda işte 12+6 olmuş oluyoruz biri iki gün önden gidiyor geç olur hafta başında gideceğim. Bende çok heyecanlıyım artık 12. Hafta belli oluyor 😂

Ben 2 kilo aldım 🙂 baştan beri iştahım açık. Benim de belli olmaya başladı sertlik oluştu 🤗 özelikle sırt üstü Uzanınca. Bu dönemde portakal kadar oluyormuş rahmimiz
Benim iştah 9. Hafta ile açıldı 🙃 verdiğim 1 kiloyu alırım bir iki güne böyle giderse 😂 yan durunca da belli oluyor. Evet benim kilo göbeğim zaten vardı sertleşti köftehorlar 😂💞💞

Canım bı o ıgneyı kullandıgımız surece yaptırdıgımız testlerden dogru sonuc alamayız ki ,sankı en basından yapılmalıydı ,ben de hem oksapar hem coraspin kullanıyorum.oksaparı kes,coraspine devam demişti ama kesmedım oksaparı ,ona kalsa 7.haftada kestırcektı..
Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynı 🤷 korkuyorum pıhtı dan canım bakalım iki hafta sonra gidince ne yapacak.

Benim iştah 9. Hafta ile açıldı 🙃 verdiğim 1 kiloyu alırım bir iki güne böyle giderse 😂 yan durunca da belli oluyor. Evet benim kilo göbeğim zaten vardı sertleşti köftehorlar 😂💞💞

Çok şükür. Haftalar ilerledikçe biraz daha rahatlıyorum. Bide ara sıra baş dönmesi, göğüs hassasiyeti de yoklayinca tamam diyorum kar tanem benimle 🤗
Bu arada geçen gün midem makarnadan bulandı 😅 yiyemedim. En çok meyveyi yiyorum bide zencefilli şeker iyi geliyor. Senin nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynı 🤷 korkuyorum pıhtı dan canım bakalım iki hafta sonra gidince ne yapacak.
Ben de canım .. senın gebelık takıbını tup bebek doktorunmu yapıyor,benım tup bebek dr u gebelık takıbı yapmıyor..

Back