Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok üzüldüm canim yaa Allah sabir versin tez zamnda güldürsün yüzünü

Evet devam ederse yapıcam valla zaten prolutexi 8 gibi vuruyorum şuana kadar daha gelmedi bişey ama inşallah bişey olmaz

Kizlar bu rahimdeki kanama alani olayi sanki cok kötü bisey değil gibi aksettiriyor dr normal mi
Var ama minnacik filan diyor üstünde durmuyo

Kizlar bu rahimdeki kanama alani olayi sanki cok kötü bisey değil gibi aksettiriyor dr normal mi
Var ama minnacik filan diyor üstünde durmuyo
Canım çok fazla karşılaştıkları için ve hepsinin de kayıpla sonuçlanmadığından sadece risk var diyorlar olacağı varsa olur diyorlar.

Kizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi
Bu ilacı biri daha kullanıyordu. Bu topikte mi başka topik te mi emin değilim ama ilacın ismini duydum. 2020 Temmuz anneleri topiği var birde 2020 bize ikizle gel diye bu üç topikten birinde ilacı kullanan var. Ama nerde onu çıkaramıyorum :))

Çok üzüldüm Allah sabır versin benimde kese düzgün değil ve büyümesi haftana göre geride dedi tekrar kontrole gideceğim hayırlısı diyorum. Verende Allah alanda Allah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…