- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.121
2 kere yasamıs biri olarak cok iyi anlıyorum seni canımTeşekkür ederim kızlar dualarınızda beni de unutmayın kendinizi esirgeyin dikkat edin Allah’a emanet olun
Çok üzüldüm canim yaa Allah sabir versin tez zamnda güldürsün yüzünüKızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Evet devam ederse yapıcam valla zaten prolutexi 8 gibi vuruyorum şuana kadar daha gelmedi bişey ama inşallah bişey olmazSen yinede bir prolutex iğne yap canım. Ben doktora dedim o an bir şey vermediler. Aslında ilacın fazla olacağı varsa önüne geçemeyiz dedi de. Ben burdan kızlardan biri gittiğinde ona yapmışlardı o dikkatimi çekmişti . Dedim yenilerse yine gece olursa prolutex iğne yapayım mı o an yap dedi. Doktoruna söyle içinin rahat etmesi için vuralım de. Hemen hemen hepimiz yaşadık canım Rabbim bir daha yaşatmasın ☹
Yaklaşmış canım saatin onu da vurdun mu daha da keser. İnşallah canımEvet devam ederse yapıcam valla zaten prolutexi 8 gibi vuruyorum şuana kadar daha gelmedi bişey ama inşallah bişey olmaz
Çok teşekkür ediyorum Allah hepimizin hamileliğini kolay geçirmeyi nasip ederYaklaşmış canım saatin onu da vurdun mu daha da keser. İnşallah canım
Canım çok fazla karşılaştıkları için ve hepsinin de kayıpla sonuçlanmadığından sadece risk var diyorlar olacağı varsa olur diyorlar.Kizlar bu rahimdeki kanama alani olayi sanki cok kötü bisey değil gibi aksettiriyor dr normal mi
Var ama minnacik filan diyor üstünde durmuyo
Bu ilacı biri daha kullanıyordu. Bu topikte mi başka topik te mi emin değilim ama ilacın ismini duydum. 2020 Temmuz anneleri topiği var birde 2020 bize ikizle gel diye bu üç topikten birinde ilacı kullanan var. Ama nerde onu çıkaramıyorum :))Kizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi
Yadee canım neler yapıyorsun. Fazla girmiyorsun bir terslik yok değil mi??
Çok üzüldüm Allah sabır versinKızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Bana prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum güvemle kullan sıkıntı olmaz dedi ama kullanmadım henüz zaten çok ilaç kullanıyorum diyeKizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi
Tam kan sayım iyi görünüyor canım başka ne tür test verdin?Test sonuçlarım için bir fikri olan var mı
Eki Görüntüle 2563991
Tam kan sayım iyi görünüyor canım başka ne tür test verdin?
Ben tam kan sayım tedaviden önce vermiştim
Bende kullanmak istemiyorum ya yorumlar korkuttu dayanabildigim kadar dayanicam artkBana prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum güvemle kullan sıkıntı olmaz dedi ama kullanmadım henüz zaten çok ilaç kullanıyorum diye
Hemoglobinin birazcık düşükTest sonuçlarım için bir fikri olan var mı
Eki Görüntüle 2563991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?