• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hayırlı olsun canım sata göre aynıyız bizde 9+2 bugün. Risk çok mu fazla bende geçen hafta çarşamba günü pıhtı attım iki gün rapor aldım hafta sonu ile 4 gün oldu. Sonra işe döndüm. Benim 12 saat sürdü kan leke hepsi. Ama git felçli gibi yat demedi korku yaratma üstünde. Yemek yapacak kimsen yoksa yumurta haşla ye. Ayaklarının altına yastık koy bolca uzan. İnşallah tez zamanda sıkıntın geçer.
Aminn canım inşallah bazı dr lar işte bizi düşünmeden dan dan konuşup üzüyor ama kuzumun kalp atışını duydum sadece bir sese aşık olmak ne güzel bi duygu hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz kuzularımıza inşallah ❤🙏

Riskli dedi sadece ama kalp atışını duyduk 2 transfer yapılmıştı 1 tane göründü acaba diyorum ondan mi oluyo kurup duruyorum işte
Bence doktorunu değiştir ben değiştirdim çok ilgisizdi ilaçlarımı yazarken bile mırın kırın etti para verdim diye kontrole de gidip bıraktım doktoru şimdiki doktorumdan şimdilik memnunum sağolsun

9+6 yım bende ve bu zamana kadar 3 kere yaşadım lekelenmeyi. Hiç öyle bişey demedi doktorum ilaçlarımı kullandım ve gectı sukur. Sende dinlen gecer inş
Inşallah canım cook sağol elimden geleni yapıyorum galiba benim dr umu değiştirmem gerek çok keskin lafları beni çok korkutuyo

Ayy canım nasıl kimsen yok. Birisi yanlızım dediğinde içim burkuluyor korkma güçlü ol annesi inşallah Allah'ın izniyle bişey olmaz yoğun bi kanaman olmadığı sürece yat bol sıvı tüket meyve ye bol bol
Bazen var da yok olur ya kimse olmasa eşim ve kuzum benimle olsa rabbim nasip etse ❤ çok sağol canım dediklerini yapicam

Güzel anneler hepinize teşekkür ederim, dr bana bunları söyledi ve rapor da vermedi, burda okuduğum kadarıyla çoğu dr kırmızı değilse korkma diyor benim gittiğim dr k.rengi leke düşük tehlikesi dedi. Tabi işe gidemedim gitmiycem de iyi olana kdr ve sanırım dr u değiştiricem çok korkuttu beni hem felçli gibi yat diyo hem allah korusun diyo aklınca espri mi yapiyo bilmiyorum, kimse yaşımızın geçtiğini , uğraşlarımızı, geçen yaşımızı borclanmamizi 6 kayıp dan snr o duyduğumuz kalp atışıyla artık yaşadığımızı anlayamaz, sadece iğne için 5 dk çıkıyorum dışarı meyve ve süt le yoğurt peynirle idare herşey çok kokuyor, allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka bişey yapamiycam
Dua et canım korkma. Benim doktorum da tabi risk var ama bu düşecek anlamına gelmiyor dedi. Daha dikkatli olmak zorundayız canım daha tedbirli davranacağız. Sen kendine stres yapma. Yastık koy ayaklarının altına. Yemek olarakta dediğin gibi mantıklı yoğurt, yumurta, peynir artık seni yormayacak ne varsa. Acile gittiğimdeki kadın doğumcu erkekti tüp bebek gebesiyim korktum dedim. Korkma gel bizde tüp bebek ile çocuk sahibi olduk olabilir bunlar dedi sadece daha dikkatli olmalısın dedi. Leke oldukça benim doktorum da rapor verecekti benimki 12 saatte kesilince 4 gün sonra gittim. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.

Evet kızlar bende gun içinde işe kendimi kaptiriyorum âmâ sonra düşününce bebeğe bir şey olursa ya da kanama olursa hiç bi amirim beni dusunmeyecek. Umurları bile olmayacak.Biz kendimizi dusunmedikten sonra hic kimse bizi düşünmez. Her şeyin başı stres bütün hastalıklarda olduğu gibi

Kızlar çok telaşlıyım , bu sabah kırmızı renkte adet başlangıcına benzer kanamam oldu , hmm hastaneyi aradım acilde proluton iğne yaptır yerleşme sorasında olabilecek bir kanamadır dediler iğneyi yaptırdım geçmezse gelin dediler.
Kızlar korkuyorum nolur böyle bir sey tecrube eden var mı? 6. Haftaya girmek üzereyim 10 gün sonra kalp atışı için giedeceğim

Kızlar çok telaşlıyım , bu sabah kırmızı renkte adet başlangıcına benzer kanamam oldu , hmm hastaneyi aradım acilde proluton iğne yaptır yerleşme sorasında olabilecek bir kanamadır dediler iğneyi yaptırdım geçmezse gelin dediler.
Kızlar korkuyorum nolur böyle bir sey tecrube eden var mı? 6. Haftaya girmek üzereyim 10 gün sonra kalp atışı için giedeceğim
İgneden sonra kesilmesi lazim umarım kesilir olmazda hemen dr a git bence

İnşallah düzelir canım burda bir çok arkadaşlar o şekilde oldu ve durdu duamdasın canım

Canım bende pıhtı attım 8. Haftada ilki gece 2.30 da geldi üçte tekrar girdim azalmış ama halen kırmızı renkti. Doktora gittik ilaç iğne yapmadı zaten alıyorsun dedi. Sadece baktı ordalardı bu beni rahatlattı. Çünkü gittiyse o ilkinde gitti klozete düştüyse göremedim diye düşündüm. Sonrakiler azalarak ve rengi koyu olarak devam etti. En son kahverengi akıntı öğlen 2 gibi bitmişti sonrası eskisi gibi bir şey gelmedi. 12 saat sürdü benim toplamda kadın doğumcuma gittim sabahta hemen pıhtı atmışsın dedi birkaç gün daha devam edecektir korkma dedi ama şükür aynı gün içinde durdu. İki kese ortasından minik halen var dedi. Belki tekrardan gelebilir gelince prolutex ten bir tane yaparsın dedi. Benimki pıhtı olduğu için belki attı ve durdu. Kanama alanı yok minik bir kan pıhtısı halen var dedi. Rengi koyulaşırsa durdu demek canım. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏 🙏 🙏

Amin
Canım bende pıhtı attım 8. Haftada ilki gece 2.30 da geldi üçte tekrar girdim azalmış ama halen kırmızı renkti. Doktora gittik ilaç iğne yapmadı zaten alıyorsun dedi. Sadece baktı ordalardı bu beni rahatlattı. Çünkü gittiyse o ilkinde gitti klozete düştüyse göremedim diye düşündüm. Sonrakiler azalarak ve rengi koyu olarak devam etti. En son kahverengi akıntı öğlen 2 gibi bitmişti sonrası eskisi gibi bir şey gelmedi. 12 saat sürdü benim toplamda kadın doğumcuma gittim sabahta hemen pıhtı atmışsın dedi birkaç gün daha devam edecektir korkma dedi ama şükür aynı gün içinde durdu. İki kese ortasından minik halen var dedi. Belki tekrardan gelebilir gelince prolutex ten bir tane yaparsın dedi. Benimki pıhtı olduğu için belki attı ve durdu. Kanama alanı yok minik bir kan pıhtısı halen var dedi. Rengi koyulaşırsa durdu demek canım. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏 🙏 🙏
Amin canım amin inşallah ... şu an birsey yok hastaneden geldiğimden beri . demin çok özür dilerim idrara çıktım idrarla çok çok hafif geldi vajinal yolda kalan bi damla heralde o .
gercekten korkuyorum ama 1 saat daha hiçbirsey gelmezse hastaneyi arayıp durdu bundan sonra ne yapmalıyım ne beklemeliyim diye soracağım . Zaten durmazsa gelin demişlerdi düşünmek bile istemiyorum o ihtimali.
Dediğin gibi Allah evlatlarımızı bağışlasın

Back