- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.101
Bende senin gibiyim işime olan vicdanımla evlatlarıma olan sorumluluğum arasında kalıyorum. Yarım gün çalışıyorum ama okulum sosyo ekonomik düzeyi düşük bir mahallede. Velilerimin bir kısmı okuma yazma bilmiyor öğrencinin bütün yükü öğretmende. 1. Sınıftan aldım 4. Sınıfa kadar getirdim. çok emek verdim. Şimdi tempoyu biraz azaltmak zorunda kaldım. Nisan ayına kadar devam etmek istiyorum. İnşallah bir sorun olmazsa. Fazla sınıf içinde aktiftim şimdi biraz oturuyorum biraz unutup coşuyorum hayırlısı ile şubat tatili olsaEvet kızlar bende gun içinde işe kendimi kaptiriyorum âmâ sonra düşününce bebeğe bir şey olursa ya da kanama olursa hiç bi amirim beni dusunmeyecek. Umurları bile olmayacak.Biz kendimizi dusunmedikten sonra hic kimse bizi düşünmez. Her şeyin başı stres bütün hastalıklarda olduğu gibi
Ayaklarının altına yastık koyup bolca uzan canım. İnşallah tekrarlamaz hiçbirimizinki bu korkular yettiAmin
Amin canım amin inşallah ... şu an birsey yok hastaneden geldiğimden beri . demin çok özür dilerim idrara çıktım idrarla çok çok hafif geldi vajinal yolda kalan bi damla heralde o .
gercekten korkuyorum ama 1 saat daha hiçbirsey gelmezse hastaneyi arayıp durdu bundan sonra ne yapmalıyım ne beklemeliyim diye soracağım . Zaten durmazsa gelin demişlerdi düşünmek bile istemiyorum o ihtimali.
Dediğin gibi Allah evlatlarımızı bağışlasın
Canım yarim gün yine ıyi ben 8-5 ve işimiz hep mali bi arkadaşım yok onun yerine de bakıyorum valla kos oraya kos buraya aynen durumum bu. Ilk defa yıl içinde yeni 10 gun izin kullandım ama bende hadi az daha hadi az daha diye sabrediyorum. Inşallah mükafatını alacagizBende senin gibiyim işime olan vicdanımla evlatlarıma olan sorumluluğum arasında kalıyorum. Yarım gün çalışıyorum ama okulum sosyo ekonomik düzeyi düşük bir mahallede. Velilerimin bir kısmı okuma yazma bilmiyor öğrencinin bütün yükü öğretmende. 1. Sınıftan aldım 4. Sınıfa kadar getirdim. çok emek verdim. Şimdi tempoyu biraz azaltmak zorunda kaldım. Nisan ayına kadar devam etmek istiyorum. İnşallah bir sorun olmazsa. Fazla sınıf içinde aktiftim şimdi biraz oturuyorum biraz unutup coşuyorum hayırlısı ile şubat tatili olsa
Aynısını pazar akşamı yasadım serum takıldı mecbur afedersin ilacı içince bulantı başlıyor tüm tüm geri çıkıyor doktorum miden ilaca artık tepki veriyor kabul etmiyor dedi 2 hafta daha dayan keselim dediKizlar yaa bu bulantı kusmaya napiyosunz siz ben cok kötüyüm zorlandığım icin karnim belim ağrıyo sonradan doktoruma yazdim bakalim ne diycek ilac icmekde istemiyorum ama yediklerimle beraber muhtemel kullandigim ilaclarda geri geliyo
Bende 6.haftamda resmen kan bosaldi canim lavaboda hemen doktoruma gittik kese etrafonda kanama olmstu bebegim iyydi sukur igne filn derken iki gunde gecti canim bol yat bu surede cok gecmis olsunAmin
Amin canım amin inşallah ... şu an birsey yok hastaneden geldiğimden beri . demin çok özür dilerim idrara çıktım idrarla çok çok hafif geldi vajinal yolda kalan bi damla heralde o .
gercekten korkuyorum ama 1 saat daha hiçbirsey gelmezse hastaneyi arayıp durdu bundan sonra ne yapmalıyım ne beklemeliyim diye soracağım . Zaten durmazsa gelin demişlerdi düşünmek bile istemiyorum o ihtimali.
Dediğin gibi Allah evlatlarımızı bağışlasın
Yaa çok üzüldüm ya Allah sabır versin ama çok üzüldümKızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Çok uzuldum canım Allah yardımcınız olsun.Kızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Çok üzüldüm canım ne desek ne teselli cümlesi kursak boş. Rabbım tez zamanda yeniden inşallah anne olmanı nasip ederKızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Saolasın cancağızım Allah evlatlarımızı bağışlasın, birsey sorsam sana? Ben de yarın 6. haftada olucam inşallah , iğneden sonra kanama kesildikten sonra çok hafif lekelenmeler , vajinal ağrı filan oldu mu sende ?Bende 6.haftamda resmen kan bosaldi canim lavaboda hemen doktoruma gittik kese etrafonda kanama olmstu bebegim iyydi sukur igne filn derken iki gunde gecti canim bol yat bu surede cok gecmis olsun
Çok gemiş olsun , Allah tez zamanda tekrardan sağlıkla gebe kalmayı nasip etsin.Kızlar bebeğimi düşürdüğüm haberini aldım bugün 6+5 deydim 2 gün arayla hastanede acilde kaldım iğneler yapıldı serumlar takıldı kanama azaldı kahverengi oldu doktor kontrol amaçlı bugüne randevu verdi bi baktı kese yok düşmüş dedi cumaya kadar kendiliğinden pıhtıların sökülürse sökülür sökülmezse kürtajla temizleriz içini dedi hepiniz çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin Allah sizin bebeğinizi korusun uzun ömür versin
Canım bana da bugün benzer şey oldu bana iğne falan yaptır demediler ilaçların yeterli dediler inşallah sımsıkı tutunur bebişler bizeKızlar çok telaşlıyım , bu sabah kırmızı renkte adet başlangıcına benzer kanamam oldu , hmm hastaneyi aradım acilde proluton iğne yaptır yerleşme sorasında olabilecek bir kanamadır dediler iğneyi yaptırdım geçmezse gelin dediler.
Kızlar korkuyorum nolur böyle bir sey tecrube eden var mı? 6. Haftaya girmek üzereyim 10 gün sonra kalp atışı için giedeceğim
Benim de bu sabah ufak bir kanamam oldu , benim doktor da renge çok takılma dedi pruluton iğne oldum kesildi.Kızlar ufak bi kanamam oldu dr um kırmızı değilse sıkıntı olmaz dedi ama dayanamadım en yakın hastaneye gttm çok şükür kanama alanı vs rahim temiz rahim ağzında da bişey cıkmadı jelden dolayı olabilir dediler geldim eve yatıyorum sizlerrden de dua istiyorum miniğime bişey olmasın cuma günü kalp atışı için gidicektik
Bana da aynısı dendi çok şiddetli olmadkça sorun olmaz dediler ama içim içimi yiyor tabi yattım ayakları da diktim duadan başka yapabileceğim bişey yok keseyi gördm etrafı tertemizdi çok şükür inşallah bşey olmaz Allahın izniyleBenim de bu sabah ufak bir kanamam oldu , benim doktor da renge çok takılma dedi pruluton iğne oldum kesildi.
Yine de çok endişeliyim, hafta cuma kalp atışı için gideceğim inşallah daaha erkene cekelim mi dedim gerek yok , adet olmuş gibi, durmayan şarıl şarıl kanama olmadıkça ve çok şiddeti sancı acil çağırmıyoruz dedi hemşire
Aminn canimm.. oldu canim biraz devam etmsti agrimSaolasın cancağızım Allah evlatlarımızı bağışlasın, birsey sorsam sana? Ben de yarın 6. haftada olucam inşallah , iğneden sonra kanama kesildikten sonra çok hafif lekelenmeler , vajinal ağrı filan oldu mu sende ?
Yoksa pat diye kanama da diğerleri de kesilip bitti mi?
Sen yinede bir prolutex iğne yap canım. Ben doktora dedim o an bir şey vermediler. Aslında ilacın fazla olacağı varsa önüne geçemeyiz dedi de. Ben burdan kızlardan biri gittiğinde ona yapmışlardı o dikkatimi çekmişti . Dedim yenilerse yine gece olursa prolutex iğne yapayım mı o an yap dedi. Doktoruna söyle içinin rahat etmesi için vuralım de. Hemen hemen hepimiz yaşadık canım Rabbim bir daha yaşatmasınCanım bana da bugün benzer şey oldu bana iğne falan yaptır demediler ilaçların yeterli dediler inşallah sımsıkı tutunur bebişler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?