• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kuzum afedersin 13 haftayim oraya yanlışlıkla 23 yazmışım 🤭 ama şuan 14 haftaya girdim hala geçmedi. 16 haftadan sonra geçer diyorlar. 16 yi iple çekiyorum 🤣 amin kuzum amin benim.de senin gibi iki embriyo transferi edildi bir tabesi tuttu. Şükürler olsun bize ☺
Bende hala kusuyorum gecmedi korkuyorum gecmzse dye mide yanmasi,asiri gaz ve bagirsaklarimda agrida var bugun normal dyolr ama insallah nirmaldr canim

Bende hala kusuyorum gecmedi korkuyorum gecmzse dye mide yanmasi,asiri gaz ve bagirsaklarimda agrida var bugun normal dyolr ama insallah nirmaldr canim
Kuzum inşallah 16 haftadan sonra gececek. Senin durumun daha zor kusuyorsun. İlaç Yokken ben de kusuyorum kusmaktan bikmistim Rabbim dayanma gücü versin sana bana bize☺️

Bugün gittim doktora 9+4 dedi öncekinden 4 gün büyük çıktı niye böyle değişiyo anlamadım ama çok şükür bebeğim iyiymiş. Ocak başı bi daha gidicem inşallah
Canım onu sordum ben niye bir önde kalıyor bir geride normal dedi doktor. Şu an çok küçükler büyüme hızları sabit olmuyor dedi 3. 4. Aydan sonra artık daha net olmaya başlıyor dedi. Akıtıyı sordun mu? Benim biriyle aynı senin 9+4 diğeri 9+2 ama ben ikisini de sata göre hesaplamaya devam ediyorum. Doktor satı da yazıyor takip defterime.
Bugün gittim doktora 9+4 dedi öncekinden 4 gün büyük çıktı niye böyle değişiyo anlamadım ama çok şükür bebeğim iyiymiş. Ocak başı bi daha gidicem inşallah

Kızlar merhaba 9+2 yim ctesi kahverengi peceteye leke oldu ara ara dün dr a gittim, felçliler gibi yat iğne ilaç devam 18 ine kdr bisey olmazsa tekrar gel dedi, bugünde hafif oldu leke yanlızim midem kötü korkuyorum napicam bilmiyorum😔

Kızlar merhaba 9+2 yim ctesi kahverengi peceteye leke oldu ara ara dün dr a gittim, felçliler gibi yat iğne ilaç devam 18 ine kdr bisey olmazsa tekrar gel dedi, bugünde hafif oldu leke yanlızim midem kötü korkuyorum napicam bilmiyorum😔
Bi şey var mıymış peki? Ne dedi? Benim de oluyodu kaç gündür bugün gittim bi sıkıntı yok dedi.ama hala korkmuyor değilim

Son düzenleme:
Canım onu sordum ben niye bir önde kalıyor bir geride normal dedi doktor. Şu an çok küçükler büyüme hızları sabit olmuyor dedi 3. 4. Aydan sonra artık daha net olmaya başlıyor dedi. Akıtıyı sordun mu? Benim biriyle aynı senin 9+4 diğeri 9+2 ama ben ikisini de sata göre hesaplamaya devam ediyorum. Doktor satı da yazıyor takip defterime.
Böyle kanama normal mi dedim sordum da bi sıkıntın yok iyisin her şey yolunda dedi. Bilmiyorum devam etmediği sürece bişey olmaz inşallah çok da aydınlatıcı olmadı ama cevabı

İndirdiğim program da akıntılar başlar bu hafta diyor daha yok bende. Olsa dert niye oluyor olmasa dert niye olmuyor hamilelik garip bir halmiş 😂😂😂
yaa evet ama olabilir diyo ya ben amann olmayadabilir miş diyorum :KK66: çok takılmama kararı aldım artık şu an sadece hayırlısıyla kesesini görüp kalbini duymak için gün sayıyorum miniğimin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Bu arada tek sanırım 2 tane 5. gün embriyosuydu ama 13. gün değeri 745 :emir_bebek:

yaa evet ama olabilir diyo ya ben amann olmayadabilir miş diyorum :KK66: çok takılmama kararı aldım artık şu an sadece hayırlısıyla kesesini görüp kalbini duymak için gün sayıyorum miniğimin. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Bu arada tek sanırım 2 tane 5. gün embriyosuydu ama 13. gün değeri 745 :emir_bebek:
Yok canım çift olabilir ya değere çok takılma. Bak biraz önce arkadaş 13. Gün 4000 lerde benim 13. Gün 2090 dı benimde.

Hayırlı olsun canım sata göre aynıyız bizde 9+2 bugün. Risk çok mu fazla bende geçen hafta çarşamba günü pıhtı attım iki gün rapor aldım hafta sonu ile 4 gün oldu. Sonra işe döndüm. Benim 12 saat sürdü kan leke hepsi. Ama git felçli gibi yat demedi korku yaratma üstünde. Yemek yapacak kimsen yoksa yumurta haşla ye. Ayaklarının altına yastık koy bolca uzan. İnşallah tez zamanda sıkıntın geçer.

9+6 yım bende ve bu zamana kadar 3 kere yaşadım lekelenmeyi. Hiç öyle bişey demedi doktorum ilaçlarımı kullandım ve gectı sukur. Sende dinlen gecer inş

Benimki kahverengiyi hic önemsemiyor kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yapma bence tedbirini al tabi de
Jel kullanıyorsan o da yapabilri

Ne demek felçli gibi yat dinlen. Ne ayip
Bana dese doktor ücretsiz izne çıkar psikolojik olarak yıpranırdım. Aksine acilde ki doktor da dahil olmak üzere olabilir böyle şeyler normal yolla gebe olan kadınlar da yaşıyor sakin ol dedi. Olacağı varsa ne yapsak önüne geçemeyiz bolca dinlen kanama devam ederse raporu uzatalım yoksa işine başla dedi o da pıhtı attım bildiğin kan geldi iki defa Peçeteye. Sakin olmakta fayda var.

Bana dese doktor ücretsiz izne çıkar psikolojik olarak yıpranırdım. Aksine acilde ki doktor da dahil olmak üzere olabilir böyle şeyler normal yolla gebe olan kadınlar da yaşıyor sakin ol dedi. Olacağı varsa ne yapsak önüne geçemeyiz bolca dinlen kanama devam ederse raporu uzatalım yoksa işine başla dedi o da pıhtı attım bildiğin kan geldi iki defa Peçeteye. Sakin olmakta fayda var.
Aynen canım benim doktorum transfer yaparken dedi ki vatana millete annesine babasına hayırlı evlat olcaksa hayırlısıyla olsun diye dua et dedi. Daha sonrakilerde olacagı warsa dedi kendini duvardan duvara vursan da bu cocuk olur olmayacagi wqrsa da esin seni elinde tasisa pamuklara sarsa da olmaz.

Ayy canım nasıl kimsen yok. Birisi yanlızım dediğinde içim burkuluyor korkma güçlü ol annesi inşallah Allah'ın izniyle bişey olmaz yoğun bi kanaman olmadığı sürece yat bol sıvı tüket meyve ye bol bol

Güzel anneler hepinize teşekkür ederim, dr bana bunları söyledi ve rapor da vermedi, burda okuduğum kadarıyla çoğu dr kırmızı değilse korkma diyor benim gittiğim dr k.rengi leke düşük tehlikesi dedi. Tabi işe gidemedim gitmiycem de iyi olana kdr ve sanırım dr u değiştiricem çok korkuttu beni hem felçli gibi yat diyo hem allah korusun diyo aklınca espri mi yapiyo bilmiyorum, kimse yaşımızın geçtiğini , uğraşlarımızı, geçen yaşımızı borclanmamizi 6 kayıp dan snr o duyduğumuz kalp atışıyla artık yaşadığımızı anlayamaz, sadece iğne için 5 dk çıkıyorum dışarı meyve ve süt le yoğurt peynirle idare herşey çok kokuyor, allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka bişey yapamiycam

Back