Bu erken gebelikte kuruma çizgisi hiç olmuyor kaldı ki seninki pembe gibiKizlar koşun yarım saat önce yaptım test tek çizgi cikti önemsemedim yattim.esime dedim ki adet geciktiriciyi içmem lazım banyodaki yeni test mi dedi evet dedim sanki 2.cizgi gördüm ama eskisi sandim dedi gittim bir baktım silik çizgi.bata 3 var,5 varken yaptığım akşama kadar durdu 2. Çizgi hiç belirmedi
Evet aslında pencere görünüyor sagında bırıkmıs koyuluk da tekrarlamak lazmBanada öyle geldi. Çizginin yerinde bir farklılık var
Sabah içtim ama korkarak içtimBen hayıt sirkesi içtim canım yaptirdigim kadın hamile kaldigin an bırak demişti bana.icilir sonuçta adet donemide rahim hamilelik için hazırlanıyor.
Şuan şüphen varsa içme benceSabah içtim ama korkarak içtimpazartesi günü ne kadar olmazsa test yapacağım halaa gelen giden yok inşallah vesile olur
Adetim 2.gunundeyim hala adet belirtisi yok normalde bende adet dönemi 3gun önce lekeler gelirdi 2 veya3 gün sonra adetim sökülür onlar bile yokŞuan şüphen varsa içme bence
Test yaptın mı canimAdetim 2.gunundeyim hala adet belirtisi yok normalde bende adet dönemi 3gun önce lekeler gelirdi 2 veya3 gün sonra adetim sökülür onlar bile yok
Hayir canm pazartesi günü yapmayı düşünüyorumTest yaptın mı canim
İçme o zaman canim.Hayir canm pazartesi günü yapmayı düşünüyorum
ahh öyle mi diyorsunBu erken gebelikte kuruma çizgisi hiç olmuyor kaldı ki seninki pembe gibiAllahın mucizesi bence
Ahh çok teşekkür ederim insallah diyelimBence çok netsağlıkla ilerlesin
Süpersin canım ya çözememiştim niye geciktiğini, bir kaç gün daha gelmezse doktora giderim artık teşekkür ederim yorumun için
İnşallah güzel günler gelecek canım bende inanıyorumAhhh canım gözden kaçırdım herhalde ben göremedim.Gecmis olsun canimmmbizde sağlıklı gebelikler elde edicez inşallah gecicek bu günler bozma moralini tamam mı
Evet bikac gün şiddetli ağrı yapıyor kuzum.ben dayanamayıp ağrı kesici almıştım.bugun 8.gunum yine başladı kasık ve bel ağrım şimdi doktordayim bekliyorum bakalım ne dicek. Hepimiz bu günleri atlaticaz.İnşallah güzel günler gelecek canım bende inanıyorumyok canım bozmuyorum iyiyim şu ağrıda geçse daha iyi olucam
Kuzum bende iki gündür araştırıyorum ama yok bir şey bulamadım pıhtılaşma falan deniyor ama bende pıhtılaşma yok. Kimyasal önlenemez diyor bide. Bakalım hayırlısı inşallahCanım benim çok üzüldüm İnşallah bir sonrakinde sımsıkı tutunur birkaç kere kimyasal yaşayanlarda kromozom araştırması falan yapılıyormuş acaba bunun bir sınırı var mı yani neye göre ne zaman yapıyorlar çünkü benim de malum kızımdan önce ve geçen ay oldu merak ediyorum açıkçası ben de
Bende dayanamazsam alırım ağrı kesici. Yumurtlama yakın ozaman senin kasık ağrıların başladıysa. Bende yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bakalım bizi neler bekliyorEvet bikac gün şiddetli ağrı yapıyor kuzum.ben dayanamayıp ağrı kesici almıştım.bugun 8.gunum yine başladı kasık ve bel ağrım şimdi doktordayim bekliyorum bakalım ne dicek. Hepimiz bu günleri atlaticaz.
Belkide bilmemek en güzeli bilince sanki onu cagiriyoruz. Ben kürtaj olduğumda ya boş gebelikse ya dış gebelikse diye diye başıma kondurdum onu.bunda da sevinememistim ya yine aynı olurda ya kimyasal ise diye yine çağırdım negatifi.bazen aman ne bilim ne ara oldu farkinda değilim diyebilecek kadar gelişine yaşamak istiyorum.Kuzum bende iki gündür araştırıyorum ama yok bir şey bulamadım pıhtılaşma falan deniyor ama bende pıhtılaşma yok. Kimyasal önlenemez diyor bide. Bakalım hayırlısı inşallah
Tamam canimBende dayanamazsam alırım ağrı kesici. Yumurtlama yakın ozaman senin kasık ağrıların başladıysa. Bende yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bakalım bizi neler bekliyorhaber canım çıkınca
Canım üzmek istememm de bozuk gibi 2 cizgi cıkmıs yaDurunca böyle olmuş şimdi baktımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?