- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
Sıfırlanmıştır diye düşünüyorum çok oldu en son 400'e falan inmişti kuzum sanırım 8 gün önce ama hiç aklıma gelmedi ahahaAy var gibi vallaParlayanGece nin sonradan paylaştığı fotoda daha da belli oluyor, renk ayarlaması yapmış sanırım. Kuzum bu arada senin beta hcg sıfırlanmış mıydı? Onun etkisi olmasın
Yok kuzum kartanesine sordum, sen sonradan kartanesinin test fotosunu paylaşmışsın ya sanırım rengiyle oynamışsın daha iyi görünüyor. O yüzden seni etiketlemiştimBenim mi? Bana diyosan sıfırlandı
Evet doğru sıfırlanmıştır o zaman ya. Eeee o zaman bu test2 günde 1180den 400e ınen 8 günde coktan düşmüştür dye dusunyrm kanamam 3 gun sürdü ztenecutos
Evet evet girme her ihtimale karşı nolur nolmaz ama bi test daha alsan da pazar sabah tekrar yapsan mı acaba?Ama ben bundan sonra pembe çizgileri önemsıcem bir umut havuza girmek için yaptım aslında pazar günü içinecutos
2 ay önceki artimed testi yine bana böyle 5 dakikada gölge vermişti ilk korunmayı bıraktığımaydı o yüzden pembe görene kadar bence var diyemiyorum yaEvet doğru sıfırlanmıştır o zaman ya. Eeee o zaman bu testyoksaaa yoksaaaa
bir şey diyim mi bende bu modda uyandım , bugün bi negatif doluyum , bi enerjisiz , bi yorgun , bi herşeye isteksiz anlamadım nedenKızlar ben çok karışık duygular içindeyim nedense hcbıseye gram heyecan duyamıyorum buara. 2. Cocuk ffikrini benımseyemiyor muyum acaba diye soruyorum kendime. Şu gölge bile amann salla oldu benim ıcın sanki neoldu bana anlamaadımhatta eşime bu ay olmazsa ara verelim uzun bir süre dedim sabah. Öyle bir halsizlik mod düşüklüğü Yani bu durumda bir bebek bakmak isteyip istemediğimi tam bilmiyorum galiba
Gerçekten öyleyim ben de iki gündür retro mu var ne varsa böyle bir hayattan bezmişlk yarın kaynımın nişanı var ayakkabı almaya gitmem gerek elbiseme göre akşam oldu hala çıkmadım tatil için valiz yapmam lazım bir çorap dahi koymadım böyle sanki herkesten gizlensem kapatsam kendimi bir yerebir şey diyim mi bende bu modda uyandım , bugün bi negatif doluyum , bi enerjisiz , bi yorgun , bi herşeye isteksiz anlamadım neden
Gerçekten öyleyim ben de iki gündür retro mu var ne varsa böyle bir hayattan bezmişlk yarın kaynımın nişanı var ayakkabı almaya gitmem gerek elbiseme göre akşam oldu hala çıkmadım tatil için valiz yapmam lazım bir çorap dahi koymadım böyle sanki herkesten gizlensem kapatsam kendimi bir yere
a dgruubugün ekinoks ondan mıdır nedir
Valla var bişeyler de hadi bakalımİlk foto 12 dk oldu an itibari ile dhaa net gb@duskapani @Candy7777 @sifa1986 @beezuus ecutos sdaak ParlayanGece
Merhabalar,Bir tane daha koydum canım resim ona da bakar mısın aynı msjda pazar günü kuzenlerle 2-3 günlük tatilimiz var çocuk da çok olacak havuza girip girmemek konusunda kararsızım aslında yarın sabah yapacaktım ama dayanamadım şakır şakır akıntım var uzayan geçen ay da böyle olmuştu kimyasal geçirmişti hatta daha bir ay olmadı çok erken yumurtladım ama daha 7 gün var bilemedim şimdi
Kızımda benım doktorum da hijyenden eminsen girebilirsin demişti burası bı vılla temızlıgı nasıldır bılemedım hepımız planlıyoruz bı ekstra dkkt etsem mı demstm cok teşekkür ederimMerhabalar,
Umarım güzel sonuç alırsınız.
Kadın doğum doktorum alanında en iyilerden. Denize ve havuza girmekte bir sakınca olmadığını iletti bana. Oldukça güvenilir bir kaynak olduğu için benim için kendisi, sizinle de paylaşmak istedim.
Biraz zaman ver kendine kuzum o zaman iyice dinle kendini ne istiyorsun istediğinden emin misin vs gibi belki zihnin daha ne olur kalbin aklın ne diyor daha iyi anlarsınKızlar ben çok karışık duygular içindeyim nedense hcbıseye gram heyecan duyamıyorum buara. 2. Cocuk ffikrini benımseyemiyor muyum acaba diye soruyorum kendime. Şu gölge bile amann salla oldu benim ıcın sanki neoldu bana anlamaadımhatta eşime bu ay olmazsa ara verelim uzun bir süre dedim sabah. Öyle bir halsizlik mod düşüklüğü Yani bu durumda bir bebek bakmak isteyip istemediğimi tam bilmiyorum galiba
YaBiraz zaman ver kendine kuzum o zaman iyice dinle kendini ne istiyorsun istediğinden emin misin vs gibi belki zihnin daha ne olur kalbin aklın ne diyor daha iyi anlarsınkimyasalın hayal kırıklığı da vardır üzerinde şimdi, o yüzden de böyle olumsuz hissediyor olabilirsin belki çünkü ben seni çok hevesli ve istekli görüyorum
Bir tane daha koydum canım resim ona da bakar mısın aynı msjda pazar günü kuzenlerle 2-3 günlük tatilimiz var çocuk da çok olacak havuza girip girmemek konusunda kararsızım aslında yarın sabah yapacaktım ama dayanamadım şakır şakır akıntım var uzayan geçen ay da böyle olmuştu kimyasal geçirmişti hatta daha bir ay olmadı çok erken yumurtladım ama daha 7 gün var bilemedim şimdi
Canım pembe çizgi çıkarsa kale alırım niyetiyle yaptım kızım da 9 gün kala erken testte çıkmıştı kaset testi Çok silik çıkanlar var Bir çılgınlık yapayım dedim bugünden beri o kadar kötüyüm ki kafamı kaldıramıyorum sol kasık m ve belim ağrıyorCanım çok ince görünüyor gibi ya ama bu kadar erken belli olur mu? En son attığın fotolarda 1.ve 3.de görünüyor bayağıkoyulaşsın inşallah. Yarın sabah tekrar yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?