- 8 Ağustos 2023
- 5.842
- 6.670
- 118
Hic anlamıyorum ateş durumlarındanHep nokta atışı. Halolıtanın yaklasık 1 haftadır düşüktü ve testi pikti mesela. Catlayamadıgı ucun hep dusuk kaldı o ble kanıtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic anlamıyorum ateş durumlarındanHep nokta atışı. Halolıtanın yaklasık 1 haftadır düşüktü ve testi pikti mesela. Catlayamadıgı ucun hep dusuk kaldı o ble kanıtı
Ya sanki çok az görünüyor gibiKızlar bata 7 gun gören var mı az bsy normal pencere mı bılmıyorum daha 5dk once yaptım testi çok tazeblama aldırdım bugün bana gelirken aldı
Bana da çok çok silik bir şey var gibi geldi amaKızlar bata 7 gun gören var mı az bsy normal pencere mı bılmıyorum daha 5dk once yaptım testi çok tazeblama aldırdım bugün bana gelirken aldı
Bir tane daha koydum canım resim ona da bakar mısın aynı msjda pazar günü kuzenlerle 2-3 günlük tatilimiz var çocuk da çok olacak havuza girip girmemek konusunda kararsızım aslında yarın sabah yapacaktım ama dayanamadım şakır şakır akıntım var uzayan geçen ay da böyle olmuştu kimyasal geçirmişti hatta daha bir ay olmadı çok erken yumurtladım ama daha 7 gün var bilemedim şimdiYa sanki çok az görünüyor gibi
Ben de uzun zamandır kullanıyorum doktoruma sormuştum herhangi bir zararı var mı diye. 400 mcg olanlar için sıkıntı yok zaten vücudun günlük ihtiyacı olduğunu söylemişti ama daha yüksek dozda olmadığı sürece. Hamilelikte de belli bir aya kadar kullanılıyor diye biliyorum
Onda çok belli olmuyor ama emin değilim. Erken gebelik yap benceBir tane daha koydum canım resim ona da bakar mısın aynı msjda pazar günü kuzenlerle 2-3 günlük tatilimiz var çocuk da çok olacak havuza girip girmemek konusunda kararsızım aslında yarın sabah yapacaktım ama dayanamadım şakır şakır akıntım var uzayan geçen ay da böyle olmuştu kimyasal geçirmişti hatta daha bir ay olmadı çok erken yumurtladım ama daha 7 gün var bilemedim şimdi
Ay yok erken gebelik testi yapmaym sadece meraktan yaptım tutamadm yne kendimi kasıgmda ağrı batma ve uzayan akıntım çok bile göğüslerim yanıyor ama 2 ay önce ben bunu kışın kaldığımsehırdede yaşadım o zaman artımed markaydı 5dk ıcınde pencereymıs gorunen oyuzden suan hc sıklık cızgı yok gb davranmak ıstyorum canmOnda çok belli olmuyor ama emin değilim. Erken gebelik yap bence
Bencede öyle davranalımAy yok erken gebelik testi yapmaym sadece meraktan yaptım tutamadm yne kendimi kasıgmda ağrı batma ve uzayan akıntım çok bile göğüslerim yanıyor ama 2 ay önce ben bunu kışın kaldığımsehırdede yaşadım o zaman artımed markaydı 5dk ıcınde pencereymıs gorunen oyuzden suan hc sıklık cızgı yok gb davranmak ıstyorum canm
İlk foto 12 dk oldu an itibari ile dhaa net gb duskapani Candy7777 Cemile hatun beezuus ecutos sdaak ParlayanGece
Olsun ben anladım
Fazla idrar sonucu etkilemez. Sadece testin bozulur vs vs. Sonucu etkilemezBen ıdrarı yanlslkla sanrm 5,6 damla damlattm ondan yanls ckar mı acbaa ParlayanGece kızımın kuzeni burada tam yatarken pat diye banyoya geldi kafam karıştı resmen ama maksimum 5'tir herhalde
Tarihlerde bir yanlışlık yok değil miSat 21 haziran bat 19 ağustos
Uğur şans getirsin hepimize kimsenin kucağını boş bırakmasın allah
Ay var gibi valla ParlayanGece nin sonradan paylaştığı fotoda daha da belli oluyor, renk ayarlaması yapmış sanırım. Kuzum bu arada senin beta hcg sıfırlanmış mıydı? Onun etkisi olmasınİlk foto 12 dk oldu an itibari ile dhaa net gb duskapani Candy7777 Cemile hatun beezuus ecutos sdaak ParlayanGece
Benim mi? Bana diyosan sıfırlandıAy var gibi valla ParlayanGece nin sonradan paylaştığı fotoda daha da belli oluyor, renk ayarlaması yapmış sanırım. Kuzum bu arada senin beta hcg sıfırlanmış mıydı? Onun etkisi olmasın