- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
Sende miii ayBen normalde de hep Çok açım yemek yemeyince fena şekerim düşer bugün de fenalaştım daha da toparlayamıyorumKendimi çok aç hissediyorum. Hep bir şeyler yiyorum ama hep bir şeyler yemek istiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende miii ayBen normalde de hep Çok açım yemek yemeyince fena şekerim düşer bugün de fenalaştım daha da toparlayamıyorumKendimi çok aç hissediyorum. Hep bir şeyler yiyorum ama hep bir şeyler yemek istiyor canım
Bugün çok fenayım. Sürekli canım bir seyler yemek istiyor. Doymuyorum gibiyimSende miii ayBen normalde de hep Çok açım yemek yemeyince fena şekerim düşer bugün de fenalaştım daha da toparlayamıyorum
Bence siz hamilesiniz bikac gundur mesajlarinizda bahsettiginiz belirtileri ben de hamile oldugumu ogrenmeden once yasiyodum. Hatta bi ruya gormussunuz sonra agriyla uyanmissiniz bunu da aynen yasadim. Ruyamda arkadasim hamile misin diyodu hamileyim diyodum o ruyadan siddetli bi karin agrisiyla uyandim regl agrisi gibiydi. O gunun aksami test yaptim pozitif cikti insallah guzel haberler alirsiniz.Kendimi çok aç hissediyorum. Hep bir şeyler yiyorum ama hep bir şeyler yemek istiyor canım
Ayy çok tatlısınız.Ne güzel şeyler söyledinizz. inşallahBence siz hamilesiniz bikac gundur mesajlarinizda bahsettiginiz belirtileri ben de hamile oldugumu ogrenmeden once yasiyodum. Hatta bi ruya gormussunuz sonra agriyla uyanmissiniz bunu da aynen yasadim. Ruyamda arkadasim hamile misin diyodu hamileyim diyodum o ruyadan siddetli bi karin agrisiyla uyandim regl agrisi gibiydi. O gunun aksami test yaptim pozitif cikti insallah guzel haberler alirsiniz.
Ben de öyleyim ya hele 2 gündür et severim ama aşırı bir şekilde ete düştüm Yani eşim sıkıldı etten Ben sıkılmadım deli gibi aşırı gibi bir halim var bugün belime de ince ince ağrılar başladı galiba test doğru mu acaba İnşallah kimyasal falan olmaz doğruysa yine de en nihayetinde canım ne kadar sıkkın olursa da kimyasal olmasın diyorum işte kadın olmakBugün çok fenayım. Sürekli canım bir seyler yemek istiyor. Doymuyorum gibiyim
Bende et çok severim. Geçen mangal yaptık yiyemedim.Ben de öyleyim ya hele 2 gündür et severim ama aşırı bir şekilde ete düştüm Yani eşim sıkıldı etten Ben sıkılmadım deli gibi aşırı gibi bir halim var bugün belime de ince ince ağrılar başladı galiba test doğru mu acaba İnşallah kimyasal falan olmaz doğruysa yine de en nihayetinde canım ne kadar sıkkın olursa da kimyasal olmasın diyorum işte kadın olmak
Ben kızımda henüz öğrenmeden birkaç gün önce deli gibi kokoreç istemişti canım böyle bir şeyler canım çekiyor nedenseBende et çok severim. Geçen mangal yaptık yiyemedim.
Benim regl günümde yok gibi bir çizgi çıkmıştı kaset testte.beta hcg baktırdım ayni gün negatif cikti.gec dollenmeymis hamileymişim. Tam yumurtanın yerleştiği zamanda yapmış olabilirsin ama çok rken yine de.erken gebelik testi yapmalısın.2. Gebeligimde de erken gebelik testi yaptım bata 4 gün kala pozitif çıkmıştı.bu sefer bata 5 kala yaptim 2 gün önce erken gebelik testi negatif cikti.yarin tekrar yapacagim 25 i regl gunumCanım pembe çizgi çıkarsa kale alırım niyetiyle yaptım kızım da 9 gün kala erken testte çıkmıştı kaset testi Çok silik çıkanlar var Bir çılgınlık yapayım dedim bugünden beri o kadar kötüyüm ki kafamı kaldıramıyorum sol kasık m ve belim ağrıyor
Kuzumm kayınvalidem vefat etti memleketteyiz telefonu elime alamadım doğru düzgün kaç gündürArasaNillGerek kız nerelerdesin
Bacım valla bayramda kayınvalidem vefat etti. Arife günü çatlatma iğnesi vurulmuştum, kısmet değilmiş iğne vurduğum gün Ağırlaşınca durumu memlekete geldik vs derken vefat etti bayramın ikinci günü onun üzüntüsü başsağlığına gelen giden derken kaç gündür telefonu alamadım elime. Daha memleketteyiz 7sini okutcaz eşyaları toparlanıp dağıtcaz çok giremeyebilirimBacım nerelerdesin ArasaNillGerek
Basın sağolsun kuzumBacım valla bayramda kayınvalidem vefat etti. Arife günü çatlatma iğnesi vurulmuştum, kısmet değilmiş iğne vurduğum gün Ağırlaşınca durumu memlekete geldik vs derken vefat etti bayramın ikinci günü onun üzüntüsü başsağlığına gelen giden derken kaç gündür telefonu alamadım elime. Daha memleketteyiz 7sini okutcaz eşyaları toparlanıp dağıtcaz çok giremeyebilirim
Ayyuyy noldu kız test nerde beni etiketle bebiş mi geliyo allahımmmmArasaNillGerek kız nerelerdesin
Sağol kuzum dostlar sağolsunBasın sağolsun kuzum
Yaa öylemi canım başınız sağolsunBacım valla bayramda kayınvalidem vefat etti. Arife günü çatlatma iğnesi vurulmuştum, kısmet değilmiş iğne vurduğum gün Ağırlaşınca durumu memlekete geldik vs derken vefat etti bayramın ikinci günü onun üzüntüsü başsağlığına gelen giden derken kaç gündür telefonu alamadım elime. Daha memleketteyiz 7sini okutcaz eşyaları toparlanıp dağıtcaz çok giremeyebilirim
Başınız sağolsunKuzumm kayınvalidem vefat etti memleketteyiz telefonu elime alamadım doğru düzgün kaç gündür
Pozitif gibi duruyor canım inşallahİlk foto 12 dk oldu an itibari ile dhaa net gb @duskapani Candy7777 @sifa1986 @beezuus @ecutos sdaak ParlayanGece
Başınız sağ olsunBacım valla bayramda kayınvalidem vefat etti. Arife günü çatlatma iğnesi vurulmuştum, kısmet değilmiş iğne vurduğum gün Ağırlaşınca durumu memlekete geldik vs derken vefat etti bayramın ikinci günü onun üzüntüsü başsağlığına gelen giden derken kaç gündür telefonu alamadım elime. Daha memleketteyiz 7sini okutcaz eşyaları toparlanıp dağıtcaz çok giremeyebilirim
Oyle oluyor diyorlar ama belli bir haftaya kadar sanirim, sonra zaten daha fazla koyulasamiyorKızlar hafta ilerledikce idrarda gebelik testi cok daha net ve koyu cıkar degil mi hcg seviyesi yukselmis olduguu icin