• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bunu ilk kim söyledi sana emelist politik cevaplar istemiyorummmmm:82: bu arada internet gitii ve siz iyice katynatmışsınız valla helel olsun:46:

ben sabah ne yedim onu bile unuttum hatta benim adım ne kimim ben burası neresi siz kimsiniz naaptınız bana:52::52::52::27:

kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım.bu ay hamıle kalmayı ıstıyordum fakat olmadı ıse hazırana kalacak.bu ay kendı hesaplamalarımca yumurtlama gunune denk getırdım.yarın hasta olmam gerekıyo.ben o kadar sabırsızımkı ıkı tane ıdrar test yaptım bıle.hasta olacakmısım gıbı hıssedıyorum.ama belım cok fazla agrıyo basımda donme var.gece cok fazla ıdrarada cıktım.uyku halımde cok.ama sankı adet olacagım.bılemıyorum.cok korkuyorum.sız ne dersınız.kasıklarımda bısıler hıssedıyorum.sureklı bakıyorum geldımı dıye

tmm canım benim sakin ol ilk önce bana berceste söledi tamammı beni o ikna etti dielim:) de oda rahat etsin tamammı canımcım:)

Ben çıkıyorum şekerler mesai bitti, herkese iyi kandiller birbirimize dua etmeyi unutmayalım, hepimiz temmuza karnımızda minicik bebişlerle girelim inşallah. öpüyorum. Iyi çalışın, yarın sınav var :65::65::65:

Kavga başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:60::60::60::60:

ama haksız mıyım ben yapıyorum ediyorum sen üstüne konuyosunnn:84::66: Allahım inşallah emelist de hamiledir yaa :46::46: bunların hepsi bebekleri çağırma politikamız aslında değilmi umutdenizcimmm:70:

kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım.bu ay hamıle kalmayı ıstıyordum fakat olmadı ıse hazırana kalacak.bu ay kendı hesaplamalarımca yumurtlama gunune denk getırdım.yarın hasta olmam gerekıyo.ben o kadar sabırsızımkı ıkı tane ıdrar test yaptım bıle.hasta olacakmısım gıbı hıssedıyorum.ama belım cok fazla agrıyo basımda donme var.gece cok fazla ıdrarada cıktım.uyku halımde cok.ama sankı adet olacagım.bılemıyorum.cok korkuyorum.sız ne dersınız.kasıklarımda bısıler hıssedıyorum.sureklı bakıyorum geldımı dıye

hoşgeldin canım adetin ne zamandı acabaaa

siz ne kadar temiz kalpli iyi insanlarsınız ya tamda insanlardan ümidimi kesmeye başlamışken çok tatlısınız birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz bilmiyoruz ama bizi birbirimize bağlayanm çok değişik bi bağ var aramızda . ve bu birbirini hiç tanımayan insanlar birbirleri için dua ediyorlar artık hamile olmasamda sorun değil sizin gibi iyi dostları kazandım ve ben sizin iyi dilek ve dualarınızla teselli buldum tşkler:) ve dipnot: ilk defa böyle yoğun bi şekilde takip ettiğim tek topic bu elinize sağlık iyiki acmıssınız:):kkk::kkk::kkk::113:

siz ne kadar temiz kalpli iyi insanlarsınız ya tamda insanlardan ümidimi kesmeye başlamışken çok tatlısınız birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz bilmiyoruz ama bizi birbirimize bağlayanm çok değişik bi bağ var aramızda . ve bu birbirini hiç tanımayan insanlar birbirleri için dua ediyorlar artık hamile olmasamda sorun değil sizin gibi iyi dostları kazandım ve ben sizin iyi dilek ve dualarınızla teselli buldum tşkler:) ve dipnot: ilk defa böyle yoğun bi şekilde takip ettiğim tek topic bu elinize sağlık iyiki acmıssınız:):kkk::kkk::kkk::113:

benimde öyle ilk topiğim :65: bu arada ne zaman testtt yapıyosun saat kaçta

Canım yazdıkların için teşekkürler kendi topiğim diye demiyorum ama sahibesi olarak çatlak ve çatlaklığa yatkınlığı olan insanları seçtik buraya:60::60::60::60:
Çatlak olmayan giremiyo bu topiğe azıcık kafada tahta eksik olmalı bize ayak uydurmak için:60::60::60::60:

eğer benim çocuğum olursa sanki erkek olucakmış gibi gelio biz kız istioruz ama cevremdekilerde öle dio hayırlısı sizin kendiniz hakkında tahminleriniz varmı ben gibi:)

benimde öyle ilk topiğim :65: bu arada ne zaman testtt yapıyosun saat kaçta

bebeğim testim kalmadı yapa yapa:) bi hafta gecsin ama sabredemem o kadar yarına kadar beklerim yarından sonra kırmızı gelmezse direkt kan testi yaptırcam tatlım hayırlısı:):52:

Back