Kızlar biri bana durrrrrrr desin yeme krizine gircem kıtlıktan çıkmış gibiyimmmmm
DURRRRRRRRR Amanın bu nelere işaret acepppppp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biri bana durrrrrrr desin yeme krizine gircem kıtlıktan çıkmış gibiyimmmmm
kanda yaptır demişin ama devlet hastanelerinde günün 5-6 gün geçmeden yapmıolar geçen ay bi doktorla baya bi tartıştım bu yüzden ondan çıksın evdeki testlerde öyle gideyim diorum..
yarın bat ı olan arkadaşları merak ediorum ne çıkacak inş.. olur yaa bizede umut olur
bu arada ben çok kilo aldım bu ara ama bi türlü rejime başlayamıorum.. bebeğede ( eğer varsaaa) zarar vermeyecek bi diyet listesi fln varmı bildiğiniz
DURRRRRRRRR Amanın bu nelere işaret acepppppp
kanda yaptır demişin ama devlet hastanelerinde günün 5-6 gün geçmeden yapmıolar geçen ay bi doktorla baya bi tartıştım bu yüzden ondan çıksın evdeki testlerde öyle gideyim diorum..
yarın bat ı olan arkadaşları merak ediorum ne çıkacak inş.. olur yaa bizede umut olur
bu arada ben çok kilo aldım bu ara ama bi türlü rejime başlayamıorum.. bebeğede ( eğer varsaaa) zarar vermeyecek bi diyet listesi fln varmı bildiğiniz
Valla canım geçen aylarda ben bir kere gittim özel yaptırdım 20 tl vermişitm çıkmadı 2 gün sonra telaş sardı bu sefer devlete gittim geçtimi dediler evet dedimm(yalan söyledim Allah affetsin)Yinee baktırdım kana napayım çatlıyorum meraktann
Rejime gelince bekle bu ayı sonuç belli olsun dr una sorarsın o seni aydınlatır...Ama ekmeği hamur işini yağlı şeyleri azaltarak başlayabilirsin bebek için daha sağlıklı olur hemmm
canım nerden cıktı o ya?adet günün geçmeden test yapmıyolarmı?ben yaptırdım bi kçkere kimsede kaç gün geçti die sormadım bende devlete gidiyorum..nerden bilicek ki senın ne zmn adet olucanı bence git yaptıe biz catlarıs meraktan
canım nerden cıktı o ya?adet günün geçmeden test yapmıyolarmı?ben yaptırdım bi kçkere kimsede kaç gün geçti die sormadım bende devlete gidiyorum..nerden bilicek ki senın ne zmn adet olucanı bence git yaptıe biz catlarıs meraktan
Ben bişey dicektim ama unutttummmmmmmmm
Ben bişey dicektim ama unutttummmmmmmmm
canım sen hangi şehirdesin ?
puhhahahaha pek neşelisin maşallahhhh hep böle olll
kızlar mesaim bitti çıkıorum canlarım kendinize çook ii bakın yarın görüşürükkkk :92:
sinoptayım tatlım..zaten topu topu 1 tanecik hastanemiz var
Sinoplummm benim
Geldimmmmmmmmmmmmm
Kızlar hepimiz için dua ettim inş. dualarımız kabul olurrrr