HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

cnm adetin 28 günde bi geliosa adetinin ilk gününden itaberen hesaplayıp 14. gibi ilişkini sıklaştır ogün yumurtlama günün oluo tabi bi iki gün öncesi ve sonrasında da çalışmalar olacak

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-ovulsayon-takvimi-buraya-2.html#post19315978

şuraya gir bak ebe bi ark. var yardımcı oluo

Listemiz gittikçe artıyor arkadaşlar...İnş. bebişlerle dolar...Ama ben bir iki gün bırakacağım ilişkiyi galiba kocişle kavgalıyım konuşmayada niyetim yokkk

zor ama canım yaa inş. barışırsınız... evde huzursuzluk olunca herşeye yansıo tabi.. stres yapma yumurtlamanı etkilemesin. benim stresli olduğum aylar düzenim çok kaçar. sende takma kafaya bişi düzelir inş.

canım cevabın için çok sağol bişey daha sorcam folic asitmii ne ondan kullanmam lazımmı yani dr gitmeden eczaneden alsam olurmu

cnm doktora gitsen iyi olur kontrol amaçlı. ama gitmedende başlayabilirsin bi zararı yok folic plus kullanıorum ben mesela o 8tl eczaneden alabilirsin

cnm doktora gitsen iyi olur kontrol amaçlı. ama gitmedende başlayabilirsin bi zararı yok folic plus kullanıorum ben mesela o 8tl eczaneden alabilirsin

merhaba berceste inş haziran bizim ayımız olurda hepimiz kalırız hayırlısıyla:)

inşallah arkadaşım ben ilk kez denemiştim sanki olacakmış gibi eşim çok kaptırma dedi ve dün adet oldum bugün okula bile gitmedim ama olsun hep beraber hamile kalırız inşallah

perşembe kontrole gidicem folc asiti birde guluphane mi ne öle bi ilaç gördüm burdan onuda söylicem bende kilo sorunuda var pco dan kaynaklı

günaydın kızlar :))
benim eşimde ameliyat olacak bu ay sonunda
haziranda bizim bebişimizde gelir inş ..
hep beraber inşallah...

Günaydın kızlar...

5 aydır bebiş çalışmalarım devam ediyor.Bende buay artık hamiş olmak istiyorum..BAT:21 mayıs...

Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran

Günaydın kızlarrrr ben geldim Kaos302 canım barıştık kocişle kıyamam ben ona yaa affettirdi kendini

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya ben bişeyler söylemek istiyorum...Biliyorum hepimiz bebeği çok istiyoruz olsun olsun diye dualar ediyoruz adaklar adıyoruz vs vs...Ama size bir bakış açısı getireceğim...Biz bebeğimiz olmuyo diye üzülüyoruz kırılıyoruz duygusallaşıyoruz hatta bazen isyan ediyoruz haksızmıyım???Hatta bu kadarla kalmayıp bir sürü bitkisel kimyasal şeyler kulllanıyoruz hemen olması için bazılarının bunları kullandı diye oluyor hemen bebeğin olma sebebini ona bağlıyoruz ne kadar yanlış bence biz elhamdülillah müslümanız herşeyin Allahtan olduğuna onların sadece birer vesile,sebep olduğunu bilmeliyiz...Demek istediğim şu madem o kullandığımız ürünler bebek yapmaya birebirse neden herkesin bebeği yok neden sadece bazılarında oluyor hiç düşünüdünüzmü??Demekki Yüce Rabbim onlara bebeği nasip edecekmiş o kullandığı şeylerde birer sebep olmuş...Sakın beni yanlış anlamayın kişisel değil bu yazdığım genel olarak içimden geldi...Demekki neymiş arkadaşlar Allahımıza şöyle dua ediyoruz:Allahım herşeyden yüce sensin senin hikmetine sual olunmaz içimdeki bu hasreti dindir hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip et yarabbim.Nasip edeceğin bebeğimiz bana eşime ve aileme mutluluk sağlık sıhhat huzur getirsin yarabbim...AMİN
Arkadaşlar ne olursa olsun Allaha sığınırsak ellerimiz boş çevrilmez merak etmeyin...Eğer olmuyorsa zaten vardır bir hayırsızlığı öyle düşünün ya bebeğimiz olsada sakat ve hasta doğsa hangimiz dayanabiliriz bu acıya....Sağlıklı sıhhatli bebişler dilerim hepimize...

Son düzenleme:

aferin ona bilsin tabi kıymetini.. çok sevindim tatlım yaaaa..

umut denizi yazdıkların çok doğru cnm yaa.. önce allaha güvenip dua edicez sonra gerekli şeyleri yapıp yine işi allaha bırakıcaz herşey onun izniyle yoluna girecek... hasta engelli doğacağına beklemek zamanında olmasını istemek daha hayırlı dediğin gibi cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…