Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ben de tam tersi o mavi diye pembe mi giyinsem dedim ahdjdjdj
Kafam karistigi icin bir kax opsiyon utuledim sonra iste..🤣🤣 terazi burcuyum secim yapamm cok zor hep ajdjjffj

Ekru dantel bir gomlek
siyahli beyazli firfirli bir bluz seceneklerimiz ahaajahah alaksizca
ayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjha
en risksiz olan beyazı seçsen kafan rahat olacaktı halbuki :D

ayyy dogru dedin bak o hengamede videoya alacaklar kizlar da foto cekmeyi akil etmek gerek bi de di mi ajdjdjdj
Hatta belki o fotoyla instaya direkt hamileyim altyazisi gecerim biraz daha bekleyip 🤣 N naz-nazz

ayyy tipik terazi yani sanki hünkarım konuştu şuan ahhahjhhjha
en risksiz olan beyazı seçsen kafan rahat olacaktı halbuki :D
Ya aslinda secenek cok da icine girebilen yok bacim ajdjdjdjd elbise insaniyimdir normalde herseye bi elbise geciririm bitti gitti 🤣 gel gor artik 36 beden olmadigimi birinin hatirlatmasi gerekiyor bana😁 gomlek de firfil dantelli filan gobusle nasil durur bakmak lazim onu 38 almisim allahtan kapanir diye dusunuyorum skdjdj

Kızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşa🥹 bebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm🥹♥️♥️💘💘 ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm🤣 olsun sağlıklıymıs buda bana yeter ♥️buda bebikomm🥹🥹
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün 🧿

Ya aslinda secenek cok da icine girebilen yok bacim ajdjdjdjd elbise insaniyimdir normalde herseye bi elbise geciririm bitti gitti 🤣 gel gor artik 36 beden olmadigimi birinin hatirlatmasi gerekiyor bana😁 gomlek de firfil dantelli filan gobusle nasil durur bakmak lazim onu 38 almisim allahtan kapanir diye dusunuyorum skdjdj
ayyy paylaşcan mı instadaaaaa
nazar boncukları döşe paylaşacaksan

Benim sabah bulantılarım epey azaldı. İnşallah bişey yoktur:) Kız bebekte bulantı oluyormuş diye içten içe seviniyordum oysa :) Evde 3. bir erkeğe daha tahammülüm yok:) İnşallah kız olur aminnn:)
Aynı şeyi bende düşünüyorum bu da erkekse babasıyla birlikte 4 erkek olacaklar aman Allahım 😂😂
Kızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz 😍
Hayırlı olsun canım bizimlr
Hemen paylaş bak 😂
Günaydınlar :KK200: Bugün benim de kontrolüm var ama tee saat 16.00 da zaman çabuk geçsinn. Cinsiyetleri de öğrenmeye başlamışız maşallah 🧿
Hayırlı güzel haberler canım
söylemedi bişey bende sormadım açıkçası haftaya salı gideceğim yine belki görünür
Pozisyon olarak kıza benzettim hayırlısı insallah 🥰
Ah kalbimm🥹♥️ tütülü tütülü isterim pembiş pembiş en pembeleri alcam shdndndnd seninde hakkındır bacımsuuuu 🥰🤰🏻
Bakkk kızı olmayanların nasıl içi eriyor ahhh ahhh Allahım amin 😂
21-24 Nisan arası çıkacakmış Simay hanım 🙈
Hemsiremden gelen o mesaj….
Cinsiyet partisi iptal doktora SOYLEYİN HOCAMMMMMM diye haykiricam jajdjddjd
Bence pazartesi çıkacak öyle hissediyorum 😂

ayyy paylaşcan mı instadaaaaa
nazar boncukları döşe paylaşacaksan
Gomlek su, alttan bi kac dugmeyi acarim ben de en kotu ajdjdjdjd
Hemen paylasmam sanirim ya korkarim sjdjdjf bi yandan da baya bi insan ogrendi hani cok ekstra sok olacak insan kalmadi gibi sjjdfjfj bilemedim bacim zamanlamasini
IMG_1928.webp

Aynı şeyi bende düşünüyorum bu da erkekse babasıyla birlikte 4 erkek olacaklar aman Allahım 😂😂

Hayırlı olsun canım bizimlr
Hemen paylaş bak 😂

Hayırlı güzel haberler canım

Pozisyon olarak kıza benzettim hayırlısı insallah 🥰

Bakkk kızı olmayanların nasıl içi eriyor ahhh ahhh Allahım amin 😂

Bence pazartesi çıkacak öyle hissediyorum 😂
Mavisss pzt cikarsa cok mutlu olurum sali kontrolum var cars da tatil eventi yapabiliriz demek bu 😍 hadi ins

Gomlek su, alttan bi kac dugmeyi acarim ben de en kotu ajdjdjdjd
Hemen paylasmam sanirim ya korkarim sjdjdjf bi yandan da baya bi insan ogrendi hani cok ekstra sok olacak insan kalmadi gibi sjjdfjfj bilemedim bacim zamanlamasini
Eki Görüntüle 3578829
aa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olur
altına ne giyeceksin etek mi

aa gömlek güzel. alttan düğme açıp göbüş detayını da çıkarırsan çok tatlı olur
altına ne giyeceksin etek mi
Palazzo bi koyu jean aldim gobusume uygun onu geciririm en rahatindan gobus icin😬 saten eteklerim sizlere omur gibi malum esnemiyor dkdjfjfjf

kızlar farkettiniz mi bizim foruma aniden sihirli bi el değdi ve herkes daha relax takılmaya başladı :D evham team idik başka bişeye dönüştük :D
çok şükür yaa artık bebek hazırlıkları konuşmaya başladık asıl sen cinsiyet öğrenmelerden sonra gör burayı nasıl şenlenir 😍😍

Back
X