Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
He sen ondan gece gece kalktın kudurdun ütüye giriştiiiiiiin :D :D
toplamda kaç günde çıkmış oluyor bu durumda
21 i gelirse 10 gun 🤣
Ya kocama dogum gunu hediyesi bi gomlek aldim, yikadim utuledim simdiden utulerken de dedim ki aaa bunu giyer cinsiyet eventinde, sonra kalkip kendi ne giyecegimi sectim onu da utuledim ajjdjddjjd
Yalniz adamin gomlek erkek istiyomus gibi masmavi oldu AJAJAJAJA

21 i gelirse 10 gun 🤣
Ya kocama dogum gunu hediyesi bi gomlek aldim, yikadim utuledim simdiden utulerken de dedim ki aaa bunu giyer cinsiyet eventinde, sonra kalkip kendi ne giyecegimi sectim onu da utuledim ajjdjddjjd
Üstünde mavi gömlek varken cinsiyet erkek olursa üzülemez de :D Sen beyaz mı giycen
dün addaxta harika bi beyaz elbise gördüm uçuş uçuş ama gel gör ki göğsü çok açık hünkarım istemez ahjhjhhjhjhj

21 i gelirse 10 gun 🤣
yurtdışına gidince dönüşü biraz geckiyor malesef olsun ya bekleriz sıkma kendini sen sağlıklı olacağından emin ol aksi mümkün değil🙏 biz cinsiyeti merak ediyoruz 😍

Üstünde mavi gömlek varken cinsiyet erkek olursa üzülemez de :D Sen beyaz mı giycen
dün addaxta harika bi beyaz elbise gördüm uçuş uçuş ama gel gör ki göğsü çok açık hünkarım istemez ahjhjhhjhjhj
Çileeeekkk hünkarına bir ufak fısıldamaya bakar o beyaz elbiseyi giymen :)

Ben de tam tersi o mavi diye pembe mi giyinsem dedim ahdjdjdj
Kafam karistigi icin bir kax opsiyon utuledim sonra iste..🤣🤣 terazi burcuyum secim yapamm cok zor hep ajdjjffj

Ekru dantel bir gomlek
siyahli beyazli firfirli bir bluz seceneklerimiz ahaajahah alaksizca

yurtdışına gidince dönüşü biraz geckiyor malesef olsun ya bekleriz sıkma kendini sen sağlıklı olacağından emin ol aksi mümkün değil🙏 biz cinsiyeti merak ediyoruz 😍
Amin yavrum insallah oyle olur cinsiyeti bekleriz nolcak ki gercekten ya 😬 bugun fetal yaptirmayan bir akrabanin sonucunu ogrendik daha yeni 4 ay bitti kizin nerdeyse anca gostermis bebek

Back
X