ayrıca ben daha yeni başladım zaten evliliğimde yeni acaba dr gidip kontrol ettirsekmi
benimde yeni sayılır 8 aylık evliyim ama eşimle uzun süredir birlikteyiz. bebek için çok beklemek istemedik. ben zaten okul öncesi öğrt. acayip sevioorum çocuklarıı..
Burda çoğumuz yeni evliyiz canım biz bebeğe karar verdiğimiz zaman hemen dr a gittim muayene oldum pco çıktı bende yani düzensiz adet olma...pco olunca bebek biraz daha sabır işine dönüşüyo ama rabbime güveniyorum nasip edecek bize bebişimizi sağlıklı ve hayırlısıyla....
Sende bi git dr a istersen.Folic asit başlar dr sana...
hadi kızlar hepinizin gönlündeki nasip olsun inşallah sizi şubat 2012 anneleine bekliyoruzz bende geçen sene haziranda hamiş kaldım :)çok güzel bi ay şubattada oğlumu aldım kollarıma çok şükür darısı size tüm kalbimle isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum
günaydın kızlarr.. iki gündür giremedim. bi arkadaş folic asit ne için die sormuş bebek oluşurken nöral tüp defekti die bi engelin oluşmasını engellio folic asit bu yüzden kullanımı çok önemli... zaman geçmek bilmio yaaa da çok var sanki haziranaaa.... soğan kürünün nasıl uygulandığını araştırıcam bende bu ay tutmazsa onu denicem.. inş. gerek kalmaz
Günaydın canım...Soğan kürünü ben yaptım bi işe yaramadı...Sadece adetim birazcık düzene girdi o kadar
günaydın kızlarr.. iki gündür giremedim. bi arkadaş folic asit ne için die sormuş bebek oluşurken nöral tüp defekti die bi engelin oluşmasını engellio folic asit bu yüzden kullanımı çok önemli... zaman geçmek bilmio yaaa da çok var sanki haziranaaa.... soğan kürünün nasıl uygulandığını araştırıcam bende bu ay tutmazsa onu denicem.. inş. gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?