HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ayrıca ben daha yeni başladım zaten evliliğimde yeni acaba dr gidip kontrol ettirsekmi

Burda çoğumuz yeni evliyiz canım biz bebeğe karar verdiğimiz zaman hemen dr a gittim muayene oldum pco çıktı bende yani düzensiz adet olma...pco olunca bebek biraz daha sabır işine dönüşüyo ama rabbime güveniyorum nasip edecek bize bebişimizi sağlıklı ve hayırlısıyla....

Sende bi git dr a istersen.Folic asit başlar dr sana...

Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Byzg BAT 15 haziran

Son düzenleme:
benimde yeni sayılır 8 aylık evliyim ama eşimle uzun süredir birlikteyiz. bebek için çok beklemek istemedik. ben zaten okul öncesi öğrt. acayip sevioorum çocuklarıı..

Canım listenin başında yer alıyorsun listemize uğur getirirsin inş...

bide şu ovulasyon testi varya ben onu nezam kullanmalıyım

hadi kızlar hepinizin gönlündeki nasip olsun inşallah sizi şubat 2012 anneleine bekliyoruzz bende geçen sene haziranda hamiş kaldım :)çok güzel bi ay şubattada oğlumu aldım kollarıma çok şükür darısı size tüm kalbimle isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum

sağol canım inş bizede bu ay uğurlu gelirde bizde şubat 2012yi bekleriz hayırlısıyla Rabbim sana oğluşun ve eşinle mutlu bi ömür nasip etsin bakalım perşembe doktora gidicem bende pco var 6 aydır adet düzenleyici kullanıyordum 6 ay sonra olmazsa gel demişti doktor bu folik asit ne için oluyo doktoruma söyleyim banada yazsın

merhaba, biz de 2. kez deneyeceğiz inş. bat. 10 haziran.

sizlere bebek çalışmalarının örnek bir anektodundan bahsetmek istiyorum;

28 günde adet oluyorum,gayet düzenliydi,yıllık rurtin jinekolog kontrollerim normaldi. ve yüzeysel araştırmalarımda 14.gün ovulasyon diye düşünüyordum,medismartın ov.testini aldım ama o hafta 14.güne dek hatta 15.gün silik çizgi çıktı,pakette 5 adet TEST olduğu için 5.yi son gün (15.gün) kullanmış oldum. bu durum beni şaşırttı.teste güvenilirlik varsa eğer,düzenli adet olanlarda ovulasyon zamanı değişebiliyor sanıyorum,bilemiyorum tabii....
ya da psikolojik kendimizi yormamaz hormonlarımızı da etkiliyor,buna ben de kesinlikle katılıyorum,öyleki ilkkez heyecandan sanırım,2 gün erken adet oldum, ama tabi gecikmesinden- umutlanmaktan iyidir.oysa kendimi hamileliğe hazırlamıştım (ne kadar ayıp ) çünkü erken hamilelik belirtilerini düşünüp yaşıyor insan!

her ay,adet günlerinin çabucak geldiğinden sövünen ben,gelmesini istemediğim 'beklenmeyen adet tarihi' çocuk isteyince, gelmek bilmedi.bunları yaşamışsınızdır, ya da yaşayacaksınız:)

bu ay da 5li test yetmediği için interntten başka 18 li ov.test aldım ve erkenden başladım,ama daha dandik sanki.

çift çizgiyi yakalayıp da bekleyenler de oluyor tabii,hepimize hayırlısı diyelim.
Allah, 'ol' derse olur...

uzmanların da son yıllarda bahsettiği gibi ve bilinçli anne- babalık adına 'planlı gebelik'ten yanayım. ama diğer taraftan şu söz de çok etkili;

''hayat,sen plan yaparken,olanlardır'' john lenon

''sen plan yaparken,Tanrı yukardan sana güler... ''

içinizi deşeyim dedim...

bu arada çiğdem,izmirliyim de (çekirdek) yemek hamileliği zorlaştırıyor diye duymuştum ama ne derece dğru öğrenemedim. buna dikakt etmek gerek sanırım.gölge çiçeği arkadaşım,folicplusa hemen başlamana gerek,gerekirse hemen kendin eczaneden al,fiyatıda uygun. bundan bahsederiz olmazsa,yada internetten folik asit bilgilerine daha detaylı ulaşabilirsin.

ayrıca burdada bahseden olmuştu,erkeklerde selenyum sperm için çok gerekli,kadınlardan daha çok hem de.ayrıca onlara da folicasit gerekli.tabii meşhur fındık fıstık sanırım. hamilelik önce beslenme de-vitamin neler gerekli,hamile kalmak için neler yapılmalı diye başlık açılsa keşke....

Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran

sağol çiğdem araştırdım biraz netten fındık fıstık olayına başladık zaten birde incir altım birinden duymuştum 4 inciri 4 e böl zeytin yağına koy adetin bitiminden sonra 4.günden itibaren hergün bi parçasını ye demişti onuda denicem ama gerçektende herşeyin bi vakti var sanırım inş bi an önce gelir o vakitte bizde bi an önce o güzel duyguyu tadarız hayırlısıyla

günaydın herkeseee...

ben de aranıza katılmak istiyorum :)

daha önce bir kürtajım var...

11 ay önce korunmayı bıraktık...

ama bu 7. denememiz olucakk...

bat 19 haziran :)

günaydın kızlarr.. iki gündür giremedim. bi arkadaş folic asit ne için die sormuş bebek oluşurken nöral tüp defekti die bi engelin oluşmasını engellio folic asit bu yüzden kullanımı çok önemli... zaman geçmek bilmio yaaa da çok var sanki haziranaaa.... soğan kürünün nasıl uygulandığını araştırıcam bende bu ay tutmazsa onu denicem.. inş. gerek kalmaz

Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Edamm BAT 19 haziran

Listemiz gittikçe artıyor arkadaşlar...İnş. bebişlerle dolar...Ama ben bir iki gün bırakacağım ilişkiyi galiba kocişle kavgalıyım konuşmayada niyetim yokkk

Günaydın canım...Soğan kürünü ben yaptım bi işe yaramadı...Sadece adetim birazcık düzene girdi o kadar

merhaba arkadaşlar bende mayısta hamile kalmak istiyordum olmadı ama artık tüm umutlarımız hazirana arkadaşlar benim bat 22 haziran en son benim galiba

kızlar bugün adetimin 6.günü ve bitti şimdi ben nezamanlar çalışmaya başlıcam ayrıca şu testler varya yumurtlama testi eczaneden bu ismi versek yeterlimi ve nezamanlar uygulamam lazım
bu ay olsun istiyorum ya hepimizin inşallah listenin hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebek olsun dolsun

Günaydın canım...Soğan kürünü ben yaptım bi işe yaramadı...Sadece adetim birazcık düzene girdi o kadar

hmmm denemeyim ozaman. benim adet düzensizliğim vardı. yasmin kullanıodum 2 yıldır. arada 3-4 ay ara verdim korkuorum düzensizlik devam eder die. iki aydır kullanmıom vaktindede geldi geçen ay inş. böle devam eder..

canım ben hiç dr gitmedim bende bu dediğinden kullansam olurmu yani dr gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…