- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
bacım iş öyle bi yoğun ki forum pcde açık ama giripte şurda iki goygoy edemedimkızımmmm sen nerelerdesnnn becok arkandan konustk shdldndlf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım iş öyle bi yoğun ki forum pcde açık ama giripte şurda iki goygoy edemedimkızımmmm sen nerelerdesnnn becok arkandan konustk shdldndlf
ayyy yaradana kurban seniiii mis kokusu geldi yaaaKıssslarmm biraz motivasyon amaçlı bu fotoyu buraya salıyorum, yaklasık 6 ay sonra böyle mis kokulu bebişlerimizle olucaz inşallahhhyeni doğmuş bir keroş
![]()
Hskdjfjf tamm okuyunca dön bize shdjfjfj ben saldm işi bugun canm calısmak istemiyobacım iş öyle bi yoğun ki forum pcde açık ama giripte şurda iki goygoy edemedimşimdi okuyom tek tek
evet doğru kanka bende şuan sersemlik hali hakimAşkım bende ki saçmalık oğlum varken kıza şaşırmam oldu![]()
Aynı durum bende de oluyor kanki sorun değilevet doğru kanka bende şuan sersemlik hali hakimben çok genel bir yorum yazmışım sen benim kusuruma bakma
![]()
Ah hemde nasıl rabbim isteyen herkesee nasip etsiinn amiiinnnayyy yaradana kurban seniiii mis kokusu geldi yaaa![]()
ulen çok fenasınız yabence de durmaz![]()
hahahhahahha hayır eğer bi partimiz olacaksa adı IRZ DÜŞMANI olmalı ahjhjhjhhahaj
sana güveniyorumulen çok fenasınız yabelki yapmışımdır bile ikinciyi ehihhjhhjhhjhj
ahh aşk meşk işleri en sevdiğim meşgalelersana güveniyorum![]()
Ece senin partine isim buldu ahajshahahhahahha hayır eğer bi partimiz olacaksa adı IRZ DÜŞMANI olmalı ahjhjhjhhahaj![]()
Ysp askim yanıyorum söndürelimmi partisi ahahahahahajajajjaa
Vayy güzel ve profesyonelYsp askim yanıyorum söndürelimmi partisi ahahahahahajajajjaa
Ay kokusu burnuma geldiKıssslarmm biraz motivasyon amaçlı bu fotoyu buraya salıyorum, yaklasık 6 ay sonra böyle mis kokulu bebişlerimizle olucaz inşallahhhyeni doğmuş bir keroş
![]()
maşallah subanallahKıssslarmm biraz motivasyon amaçlı bu fotoyu buraya salıyorum, yaklasık 6 ay sonra böyle mis kokulu bebişlerimizle olucaz inşallahhhyeni doğmuş bir keroş
![]()
Aman allahımmm şunun şurasında ne kaldı kızzzzz. Heyecandan çıldırıyor olmalısın21-24 Nisan arası çıkacakmış Simay hanım
Hemsiremden gelen o mesaj….
Cinsiyet partisi iptal doktora SOYLEYİN HOCAMMMMMM diye haykiricam jajdjddjd
Ay kokusu burnuma geldi![]()
Ay çok güzel bebislermmmaşallah subanallaheridim bittim ben şuanda
Amin Amin Amin
Kiz ben dun gece utude ne giyecegimizi bile utuledim hazirladim haftasonuna cikar diyeAman allahımmm şunun şurasında ne kaldı kızzzzz. Heyecandan çıldırıyor olmalısın