merhaba, biz de 2. kez deneyeceğiz inş. bat. 10 haziran.
sizlere bebek çalışmalarının örnek bir anektodundan bahsetmek istiyorum;
28 günde adet oluyorum,gayet düzenliydi,yıllık rurtin jinekolog kontrollerim normaldi. ve yüzeysel araştırmalarımda 14.gün ovulasyon diye düşünüyordum,medismartın ov.testini aldım ama o hafta 14.güne dek hatta 15.gün silik çizgi çıktı,pakette 5 adet TEST olduğu için 5.yi son gün (15.gün) kullanmış oldum. bu durum beni şaşırttı.teste güvenilirlik varsa eğer,düzenli adet olanlarda ovulasyon zamanı değişebiliyor sanıyorum,bilemiyorum tabii....
ya da psikolojik kendimizi yormamaz hormonlarımızı da etkiliyor,buna ben de kesinlikle katılıyorum,öyleki ilkkez heyecandan sanırım,2 gün erken adet oldum, ama tabi gecikmesinden- umutlanmaktan iyidir.oysa kendimi hamileliğe hazırlamıştım (ne kadar ayıp
) çünkü erken hamilelik belirtilerini düşünüp yaşıyor insan!
her ay,adet günlerinin çabucak geldiğinden sövünen ben,gelmesini istemediğim 'beklenmeyen adet tarihi' çocuk isteyince, gelmek bilmedi.bunları yaşamışsınızdır, ya da yaşayacaksınız:)
bu ay da 5li test yetmediği için interntten başka 18 li ov.test aldım ve erkenden başladım,ama daha dandik sanki.
çift çizgiyi yakalayıp da bekleyenler de oluyor tabii,hepimize hayırlısı diyelim.
Allah, 'ol' derse olur...