HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

nasılsın tatlım bakalım bizlerde müjdeli haberi alıcazmı buğün 18.ci günüm sabah akıntıyla beraber pembe lekeler vardı anlam veremedim canım ya

saol canım iim nolsun..
yok valla bende öle belirti falan..
bende bu ayda bişey yok sanırım..
ama senden güzel şeyler duyuyorum insallah bebeğimiz yer yapıyodur kendine canım
insallah göbişin doludur

ben geldimmm:))) şımarıkcım bu ne güzel bir haber nasıl mutlu oldum anlatamam..Kızlaaaar darısı bizlere nolur nolur..26 haziran evlilik yıldönümüm ayy inşş

cnm bencede testle uğraşma hakkında hayırlısı neyse o olsun

amin cnm hepimizin inş..Yalnız şu ayak kaldırma fln garip geliyo bana dün denedim de zaten ilişkiden sonra bir kısım dışarı çıkıyo duvara yaklaşana kadar da.ayağımı yasladım duvara ama altıma yastık mı koysam sonuçta o bölge düz kalıyo..Kafam karışık bu konuda

cnm ben tedavi gördüğüm zaman doktorum ayaklarımı dikip popomun altına yastık koymamı sölemişti

cnm ben tedavi gördüğüm zaman doktorum ayaklarımı dikip popomun altına yastık koymamı sölemişti

hmm anladım cnm ama duvara yaklaşmak için biraz zaman geçiyor ister istemez o sırada da bir kısım dışarı çıkıyo sorun olur mu?Kusura bakma açık yazdım biraz ama

sanırım buson yazabilecek artık aktivasyon oldu sanırım tabi kendi fikrim bu doğru mu busoncummm :)))

Son düzenleme:
ne güzel bir liste olmuş böyle :) benim de ekletesim geldi kendimi. bat 26 haziran. yalnız kaos302 nin akıbetini merak ettim ben. takip ettim ama göremedim sonucu. umarım hamiş kalmıştır :) umarım listedeki herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…