• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Gelbebeğim BAT 20 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran

Listeeee büyüyorrrrrrrrrrrrrr:1::1:

Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran

Listeeee büyüyorrrrrrrrrrrrrr:1::1:

inş. bu ay liste büyür öteki ay göbüşler büyümeye başlar :D :49:

ben de varım..bat 20 haziran..ve 5 aydır deniyoruz...yaş 30 bu arada..inş.bu topik uğurlu gelir hepimize ....

Sevfan BAT 4 haziran
Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Razuat BAT 20 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya ben bişeyler söylemek istiyorum...Biliyorum hepimiz bebeği çok istiyoruz olsun olsun diye dualar ediyoruz adaklar adıyoruz vs vs...Ama size bir bakış açısı getireceğim...Biz bebeğimiz olmuyo diye üzülüyoruz kırılıyoruz duygusallaşıyoruz hatta bazen isyan ediyoruz haksızmıyım???Hatta bu kadarla kalmayıp bir sürü bitkisel kimyasal şeyler kulllanıyoruz hemen olması için bazılarının bunları kullandı diye oluyor hemen bebeğin olma sebebini ona bağlıyoruz ne kadar yanlış bence biz elhamdülillah müslümanız herşeyin Allahtan olduğuna onların sadece birer vesile,sebep olduğunu bilmeliyiz...Demek istediğim şu madem o kullandığımız ürünler bebek yapmaya birebirse neden herkesin bebeği yok neden sadece bazılarında oluyor hiç düşünüdünüzmü??Demekki Yüce Rabbim onlara bebeği nasip edecekmiş o kullandığı şeylerde birer sebep olmuş...Sakın beni yanlış anlamayın kişisel değil bu yazdığım genel olarak içimden geldi...Demekki neymiş arkadaşlar Allahımıza şöyle dua ediyoruz:Allahım herşeyden yüce sensin senin hikmetine sual olunmaz içimdeki bu hasreti dindir hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip et yarabbim.Nasip edeceğin bebeğimiz bana eşime ve aileme mutluluk sağlık sıhhat huzur getirsin yarabbim...AMİN
Arkadaşlar ne olursa olsun Allaha sığınırsak ellerimiz boş çevrilmez merak etmeyin...Eğer olmuyorsa zaten vardır bir hayırsızlığı öyle düşünün ya bebeğimiz olsada sakat ve hasta doğsa hangimiz dayanabiliriz bu acıya....Sağlıklı sıhhatli bebişler dilerim hepimize...:71:

çok güzel arkadaşım doğru söylüyosun:13: herhangi birimiz isyan ettiğinde bu duaları hatırlatalım olmaz mı?? inşallah hayırlısıyla olsun:26:

merhaba arkadaşlar. ben de yani katılıyorum aranıza. bebiş için ilk denememiz. Allah hayırlısıyla hepimize kısmet eder inş. Benim BAT: 10 Haziran :nazar:

Sevfan BAT 4 haziran
Kaos302 BAT 6 haziran
Serdarzu BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Razuat BAT 20 haziran
Funda30 BAT 21 haziran