HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Valla canım geçen aylarda ben bir kere gittim özel yaptırdım 20 tl vermişitm çıkmadı 2 gün sonra telaş sardı bu sefer devlete gittim geçtimi dediler evet dedimm(yalan söyledim Allah affetsin)Yinee baktırdım kana napayım çatlıyorum meraktann

Rejime gelince bekle bu ayı sonuç belli olsun dr una sorarsın o seni aydınlatır...Ama ekmeği hamur işini yağlı şeyleri azaltarak başlayabilirsin bebek için daha sağlıklı olur hemmm

canım nerden cıktı o ya?adet günün geçmeden test yapmıyolarmı?ben yaptırdım bi kçkere kimsede kaç gün geçti die sormadım bende devlete gidiyorum..nerden bilicek ki senın ne zmn adet olucanı bence git yaptıe biz catlarıs meraktan

doğru diosun en iyisi diyetisyene gitmek...
buarada bende geçen ay kavga edip baktıramayınca başka hastanede 4 gün geçti deyip baktırmıştım napayımmm allah affetsin artık

alsancak devlet hast. gitmiştim kaç gün geçti dedi bende dürüst söledim. olmaz belli daha dedi git dedi ama sert bi biçimde söledi bende o yüzden tartışmıtım zaten. diğer taraftada (konak doğum hastanesi) akıllandım 4 gün geçti dedim

Geldimmmmmmmmmmmmm

Kızlar hepimiz için dua ettim inş. dualarımız kabul olurrrr

Allah kabul etsin canım. İnşallah bu ya hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız burda. ben namaz kılmıyorum ama sürekli hepimiz için dua ediyorum.

Allahım hepimizin dualarını kabul etsin...Bu topikte bebişlerle dolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…