Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim ama kimse kalmamışbu ay hamile kalmak için farklı şeyler deneyen varmı aramızda ben bu ayda olmazsa soğan kürü uygulayacam yine olmazsa arı sütü bal polen yani kısacasıbitkisel kürler deneyecem bakalım belki bunlarla bişey olur aramızda böyle şeyler uygulayan varsa paylaşalımmı kızlar
ben geldim ama kimse kalmamışbu ay hamile kalmak için farklı şeyler deneyen varmı aramızda ben bu ayda olmazsa soğan kürü uygulayacam yine olmazsa arı sütü bal polen yani kısacasıbitkisel kürler deneyecem bakalım belki bunlarla bişey olur aramızda böyle şeyler uygulayan varsa paylaşalımmı kızlar
arkadaşlar ya benim kasıklarım çok ağırıyo ayrıca baş dönmem var ama bat 13 ü bunlar ne oluyor bilen varmı???
deneyelim bakalım hayıt çayını :) rastgele ...
bacım geldimmmmmmmmmmmm ama kimsecikler kalmamışki burdaa neysem bende gidip bi duş alıyımÇabuk gel sevser ya....Kızlar bana 10 dk müsade namaz kılıp geleceğimmm
kızlar merhaba.. yarın kontrolüm var.. yumurtacıklar oluşmuştur inşallah.. ilaç kullandım bu ay ilk kez.. yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın süredir de korunmuyorum ama tık yok :)) pkoluyum bakalım ne olacak.. inşallah yumurta vardır da çok uğraştırmadan gelir bebeğim..
hepinize bol şans diliyorum.. :)
bir de bişey sormak istiyorum, her gün ilişki mi yoksa gün aşırı ilişki mi daha iyi olur?
canım doktorlar gün aşırı tavsiye ediyolar kesinlikle sebebi 2 tane 1 eşinin siperm sayısı daha kaliteli olsun diye 2 mesela bugün bebek tuttuysa yarın yine yaparsan o tutan zar bozulurmuş bu yüzden gün aşırı önemli inşallah yarın herşey yolunda gider ve bize güzel haberler verirsin ... sllah yardımcın olsun ha eşine ilişkiden yarım saat önce çok sert bi hahve içir keçi boynuzu yedir tabiki sende yastık koy mutlaka gerçi ben 7 aydır koyorum tık yok ama olsun belki sende tutar yarın benimde eşimle muaynem var inşallah bende güzel haberlerle gelirim... çok uzattım hoşçakalllll
Kızlar laptop kullanıyoruz radyasyon olarak kötü olabilir...Sehpa yada bişeyin üstünde kullanalım canlarımm bebekleri etkilemesin şu dk ona karar verdim....
benimde evdeki pc laptop masayada koymuyorum yalan yok dizüstünde kullanıyorum aslında dikkat etmek lazım bu arada topiğimiz 2 gündür ii hareketlenmiş dün girememiştim bugünde anca fırsatım oldu sevindim:)
kızlar bana da ayaklarını kaldırıp 1 saat yat diyorlar deneyen var mı ne kadar doğru bu sizce ???
evet canım sehpada falan kullan olur mu
Evet hareketlendikkk sık sık girelim artık yarından başlıyoruzzzz hamiş haberlerineee