canım allah namazını kabul etsin banada kılmayı nasip etsin inşallah .....kasık ağrın normalde baş dönmen tansiyon düşüklüğünden olabilir bence
Rica ederim canım...Aklıma gelen taktikleri yazarım tabi benim tutacakmı bilmiyorummm
hayırlısı canım yaaa bu ay ikinci deneme geçen ay 8 gün geçtikten sonra gördük kırmızı kartı bakalım bu ay allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
fıstıklarım napıyosunuz bakiim?
İyiyiz fıstık sen napıyorsunnn
beraber çalıştığımız bi arkadaşım vardı..eşiyle ayrı yerlerde çalıştıklarından dolayı çocuk işini erteliyorlardı...bikaç ay önce tayini çıktı eşinin yanına...ve bugün duydum hamileymiş..onun adına çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm..her ay adet olmamak için dua ediyorum ..ve hep aynı hayal kırıklığını yaşıyorum..biliyorum hayırlısı zamanı vardır ama..elimde değil çok üzülüyorum...
Geldimmmmmmmmmmmmm
Kızlar hepimiz için dua ettim inş. dualarımız kabul olurrrr
napıım canım ya evde işlerim vardı gardolabın yerini değiştirdikte yazlıkları falan hepsini yıkıyodum daraldım..
sizlerden ne haber?
canım rabbim dualarını kabul etsin inş.tşkler ayrıca bizide unutmadığın için dualarında...ben de çok istiyorum namaz kılmak ama hep erteliyorum..inş.ben de en kısa zamanda başlarım..
Ben bugün mutfaktan çıkamıyorum...
YE ye ye nereye kadar aşeriyorum galibaaaaa
Keşke cnm inş. öyledir. . bende dün arkadaşımın haberini aldım 6 haftalık hamileymiş.. bende şu haberi verebilsem artık. az kaldı 6 gün
yaww kızlar hiç belirti yok hani göğüslerim falan şiş olsa kasıklarımda ağrı olsa çok umutlanıcam hiç bişi yok bu ayı boş mu geçicem acaba yaaa.. bu arada çok sık giremiorum.. siz baya kaynatmışsınız bakıorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?