HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

merhaba arkadaşlar son bişey yazmak istiyorum birdahada ağzımı açmayacağım arkadaşımız 11. sayfada 86lı olduğunu yazmış oysa dünkü konuşmada 27 yaşında olduğunu söylüyordu,nasıl iş anlamadım.Neyse umarım umutdeniz biranönce döner ve hepİmizin dilekleri gerçek olur biranönce

cnm bende geçen yıl haziran ayında tüp bebek denedim tutmadı sabırsızlıkla bekliyorum biran önce hamile kalmayı

ooyyy rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin, benim bi kızım var ikinciyi düşünüyorum 2,5 aydır korunmuyoruz bakalım. Hayırlısı rabbim olmayanlara versin öncelikle.

Doktor bize sebebsiz infertilite dedi. Bi aktara gidip bitkisel bişeyler mi kullansak die düşünüyorum aranızda deneyen var mı

cnm benimde tek tüpüm kapalı o kadar bitkisel kürler deneyip hamile kalan kişiler var kk de bende soğan kürüyle başlayacam bu ay ALLAHtan ümit kesilmez belki kürler vesile olur hamile kalmamıza

Doktor bize sebebsiz infertilite dedi. Bi aktara gidip bitkisel bişeyler mi kullansak die düşünüyorum aranızda deneyen var mı

hayat ne garip ..bazıları olan çocuğunu istemez sokağa bırakırken bazıları da olması umuduyla yanıp tutuşuyo..evlat hasreti çekiyo...rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..güzel bi amaçla toplandık...bebek sahibi olma arzusuyla...bu mübarek 3 aylarda rabbim hepizimizin yüzünü güldürsün inş.

ooyyy rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin, benim bi kızım var ikinciyi düşünüyorum 2,5 aydır korunmuyoruz bakalım. Hayırlısı rabbim olmayanlara versin öncelikle.

ya arkadaşlar, umutdeniz bir an evvel aramıza döner falan diye hastaymış gibi konuşuyoruz yeni gelenler de yanlış anlayacak. Umutdeniz biz burdayız canımm, seni de bekliyoruz 2-3 gün çabuk geçer. Sen zaten takiptesin seni seviyoruuzzz. Bize ban söker mi beeee

kızlar 17 Haziran 4. evlilik yıl dönümümüz. İnşallah bu ay hamile kalırım. Her ay gebelik testi yaptıktan sonra ağlamaktan gözlerim şişiyor

bunu meg e göstrmek lazım aslında :)))) Birinin hatası yüzünden olan umutdenize oldu (

Kızlar ovulasyon testi alsam mı bilemedim ben ya(( bu ay ilk deneme olacak...aceba daha sonra mı alsam valla eczaneye gidip de isteyemem ancak kapıda ödeme olan bi yer olması lazım..şimdiden sabırsızım ya

Son düzenleme:
cnm benimde tek tüpüm kapalı o kadar bitkisel kürler deneyip hamile kalan kişiler var kk de bende soğan kürüyle başlayacam bu ay allahtan ümit kesilmez belki kürler vesile olur hamile kalmamıza

fatoşcumm az önce onla ilgili bişey paylaştım komşumla ilgili, şansın çok yüksek, allah gönlüne göre versin. Az önceki paylaşımımı okursan daha iyi anlarsın. Denemeye devam bitanem. Eminim en kısa zamanda iyi haberlerimizi alcaz hepimizin. Inanıyorum ben. Pozitif düşünün pozitif olsun.

Amin canım inşallah. Bu aralar etrafımda okadar çok hamile var ki sanki hepsi bir sınav gibi geliyor bana. Allah yardımcımız olsun...

okudum cnm iyi geldi bu haber ben eminimki benim stres kaynaklı olduğunu çünkü çok takıyorum ben her ay tek tek günleri sayıyorum regl olacammı diye

Qbende gün sayıyorum valla korka korka tuvalete gidiyorum bat 16 benim daha 5 gün var ama ben dayanamadım akşam test yaptım çift çizgi silik iğne etkisi kesin hala bekliyorum ve korkuyorum[/QUOTE]

TATLIM EĞER HAMİLE OLMASAN SİLİK BİLE ÇIKMAZ BENCE. BEKLE BAKALIM 2 GÜN DAHA YİNE YAPARSIN Kİ İNŞALLAH HAMİLESİN BENCE. MEDYUM GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ AMA DOĞRUSU BU. ÇÜNKÜ SİLİK BİLE ÇIKMA ŞANSI YOK HAMİLE OLMAYINCA.

sivatan bende dalgalıya katılıyorum hamile olmazsan çıkmaz sen kendini yorma kafayada takma inş. testin doğrudur hayırlısıyla sende katılırsın hamişler kervanına cnm

ya du bakalım eğer bi hamile olayım bendekileri sana ücretsiz yollarım valla :) 18 tane almıştım 5 ini kullandım. 26 sını bekle eğer hamileysem söz sana yollayacam testleri :130::130::130::130:

Qbende gün sayıyorum valla korka korka tuvalete gidiyorum bat 16 benim daha 5 gün var ama ben dayanamadım akşam test yaptım çift çizgi silik iğne etkisi kesin hala bekliyorum ve korkuyorum

TATLIM EĞER HAMİLE OLMASAN SİLİK BİLE ÇIKMAZ BENCE. BEKLE BAKALIM 2 GÜN DAHA YİNE YAPARSIN Kİ İNŞALLAH HAMİLESİN BENCE. MEDYUM GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ AMA DOĞRUSU BU. ÇÜNKÜ SİLİK BİLE ÇIKMA ŞANSI YOK HAMİLE OLMAYINCA.[/QUOTE]

var canım ya bu silik çizgi benim başıma iki kez geldi o zaman iğne filan vurulmamıştım öle kendi kendime debeleniyodum uğraşıyodum test yaptım eczacı hamilesin dedi gittim kanda baktırdım yoktu bişey...o yüzden güvenmiyorum testlere artık ama dün yaptım işte dayanamayıp.hepimiz hayırlısıyla bi hamile olabilsek.bi bakıyon bu ay topik patlıyo herkes hamile aaayyyyyy ne güzel olur...

var canım ya bu silik çizgi benim başıma iki kez geldi o zaman iğne filan vurulmamıştım öle kendi kendime debeleniyodum uğraşıyodum test yaptım eczacı hamilesin dedi gittim kanda baktırdım yoktu bişey...o yüzden güvenmiyorum testlere artık ama dün yaptım işte dayanamayıp.hepimiz hayırlısıyla bi hamile olabilsek.bi bakıyon bu ay topik patlıyo herkes hamile aaayyyyyy ne güzel olur...[/QUOTE]

AYY İNŞALLAH GÖBÜŞ TOKUŞTURMACA OYNARIZZZ.

sivatan bende dalgalıya katılıyorum hamile olmazsan çıkmaz sen kendini yorma kafayada takma inş. testin doğrudur hayırlısıyla sende katılırsın hamişler kervanına cnm

ayyy çok seviniyorum siz böle şeyler söyleyince ama bakalım akıntı oluyo kasıklarım zaten iğneyi vurulduğumdan beri acayim çok ağrıyodu birkaç gündür hafifledi

Buson herşeyi beğeniyon kuzum sen, içinden neler yazmak istiyom da aaahh ahh yazamıyom mu diyon yoksa, anlıyoruz şekerim biz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…