HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Ya meg bana özelden mesaj yollamış bende megi seviyorum diye oraya gittim baktım,derin faln da ordaydı. Biakaç bişi yazdım sonra gittim sabah bi geldim ortalık toz duman nolmuş, kim kimi banlatmış ne ayıp yaa, şurda güzel güzel muhabbet ediyoruz. Ayrı bi sayfa açıyosanız açın, ama başkasını banlatmak olur mu? Ben ayrılıyorum şimdi ordan. Oofff tadımız kaçtı iyice ya. Ahh umutdeniz ahh nerdesin kuzum yaaaa.

aynen canım ya ben de özel mesaj sonucu gittim baktım yazdım sonra buraya geldim geçmişi okurken gördüm sonra da olan oldu zaten artık burdayım ben de...keşke böyle olmasaydı hiç hoş olmadı(( umutdenizi beklicem artık sabırla :)))

oofff yaaa, valla ruhum daraldı sabah sabah. Ne güzel neşeli neşeli haberlerim vardı herkese. Hayırlısı bakalım banlanınca kaç gün görüşemiyecez. Bu arada buson bizimki galiba. çaktırmayın :) buson geldiysen 3 kere tahtaya vur canıımm.:80::80::80:

canım sen haberlerini paylaş bizlerle çok ihtiyacım var aklım çok karışık

evet ben de farkettim :)))) aynen cnm ama biz buradayız her şeye rağmen..eveett hadi neşeli haberini bekliyorum çatlayacağım...umarım 1 gündür ban ı

canım sen haberlerini paylaş bizlerle çok ihtiyacım var aklım çok karışık

dün ben ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Akşam bi güzel çalışmalarımı yaptım. Ama sanırım yumurtlama başladığı zamanmış çift çizgi yani bugün yarın devam etmem gerekecek. Ama kociş sipariş usulü bebek istemiyo, ilişki doğal olmalıymış, ısmarlama usulü olmazmış vs diye kabul etmiyo. özellikle bu 2 gün yapmıcazz dedi, bende yarın için müthiş bi plan hazırladım. Akşam yemeği, süper bi kıyafet ve baştan çıkarma planları yardım edin banaaa :26::26::26:

ohohohhhh güzel bir gecelikle de karşılarsan asla dayanamaz bence..Kızlar biz de dün başladık çalışmaya çift sayıları denicem bu ay :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…