- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
günaydın inş cnm hamiş haberleri bekliyoruz bol boll
inş. biran önce alırız güzel haberler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın inş cnm hamiş haberleri bekliyoruz bol boll
dün ben ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Akşam bi güzel çalışmalarımı yaptım. Ama sanırım yumurtlama başladığı zamanmış çift çizgi yani bugün yarın devam etmem gerekecek. Ama kociş sipariş usulü bebek istemiyo, ilişki doğal olmalıymış, ısmarlama usulü olmazmış vs diye kabul etmiyo. özellikle bu 2 gün yapmıcazz dedi, bende yarın için müthiş bi plan hazırladım. Akşam yemeği, süper bi kıyafet ve baştan çıkarma planları yardım edin banaaa :26::26::26:
dün ben ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Akşam bi güzel çalışmalarımı yaptım. Ama sanırım yumurtlama başladığı zamanmış çift çizgi yani bugün yarın devam etmem gerekecek. Ama kociş sipariş usulü bebek istemiyo, ilişki doğal olmalıymış, ısmarlama usulü olmazmış vs diye kabul etmiyo. özellikle bu 2 gün yapmıcazz dedi, bende yarın için müthiş bi plan hazırladım. Akşam yemeği, süper bi kıyafet ve baştan çıkarma planları yardım edin banaaa :26::26::26:
kızlar günaydın ben yeniyim forumda, biz de 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı hala 3 ay yumurta takibi, 1 aşılama denedik olmadı. Evet benim eşimde doktor şu tarihlr arasında birlikte olacaksınız dediği zaman isemiyor bakalım ne yapacağız
direk kadınlığımızı kullanacağız ve yumurtlama dönemimiz olduğunu ağzımızdan kaçırmayacağız
evet ama bu ay çaktırmayayım dedim ama üst üste isteyince anlıyo adam :
dalgalı ne güzel çok mutlu oldum valla.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin bize de bekletmeden versin inşallah...Ben de çok duydum tüp bebek derken hamile kalan
hoşbuldum cnm hayırlısı olsun tatlımbfatoş hoşgeldin cnm..benim bu ay ilk olduğu için günaşırı yani çift sayılarda regle kadar kararı aldık bakalım hayırlısı
hımmm geçmişi okudum da derin ve umutdeniz arasındaki yazışmaları...sonuna kadar hak verdim umutcuğuma..yaaa üniversite mezunuyum..7 yıllık devlet memuruyum...aldığım 1560 net maaş...yok 6000 alacakmışta..milletvekili sanki mübarek..şiddetle kınıyorum...yalan dolan yakışıyo mu yaaa...neyi ispatlamaya çalışıon..umutdenizcim dön aramıza.....seni seviyoruzz...
bir gün arayla hafif hafif damardan damardan artık ben yarın öle yapcam. Erkekler zaten esas duruşta iki cilveyle işlem tamam. Ama tarihleri söylememk lazım kesinlikle inat ediyolar.
Kızlar günaydın ben yeniyim forumda, biz de 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı hala 3 ay yumurta takibi, 1 aşılama denedik olmadı. evet benim eşimde doktor şu tarihlr arasında birlikte olacaksınız dediği zaman isemiyor bakalım ne yapacağız
cnm hoşgeldin aramıza en kısa zamanda kalırsın inş.
benim de çok yakın bir arkadaşım 8 yıldır bebek istiyodu tüp bebek falanda denedi olmadı ama bir kaç ay önce kendiliğinden hamile kaldı. Rabbim dileğince oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah...