• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

dün ben ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Akşam bi güzel çalışmalarımı yaptım. Ama sanırım yumurtlama başladığı zamanmış çift çizgi yani bugün yarın devam etmem gerekecek. Ama kociş sipariş usulü bebek istemiyo, ilişki doğal olmalıymış, ısmarlama usulü olmazmış vs diye kabul etmiyo. özellikle bu 2 gün yapmıcazz dedi, bende yarın için müthiş bi plan hazırladım. Akşam yemeği, süper bi kıyafet ve baştan çıkarma planları yardım edin banaaa :56::56::26::26::26:

hiç bir erkek karşısında cilweli duran bir kadına we hazırlanmış bir sofraya karşı koyamaz tecrübeyle sabittir:3: sana da kolay gelsin inşallah istediğin gibi gelişir her şey....

Haa neşeli habere gelince yan komşum 3 yıldır bebek istiyodu. Tüplerin tıkalı bebiş olmaz demişlerdi. 5 sene dolunca tüp bebek deneyecez dediler. 5 yılı beklemen gerek dediler. Kız cağızda napsın, bekliyodu öyle 1 haftadır adet olmadım deyip duruyodu dedim test yap belki hamilesindir. Yok be dedi, yüzde yüz olmaz demiş doktor. Akşam test aldım ona giderken bi yaptık kopkoyu kırmızı 2 çizgi. Deliye döndük. Yani kimse umudunu kaybetmesin asla olmaz dense bile olabiliyo, rabbim istedikten sonra.:49:

dün ben ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Akşam bi güzel çalışmalarımı yaptım. Ama sanırım yumurtlama başladığı zamanmış çift çizgi yani bugün yarın devam etmem gerekecek. Ama kociş sipariş usulü bebek istemiyo, ilişki doğal olmalıymış, ısmarlama usulü olmazmış vs diye kabul etmiyo. özellikle bu 2 gün yapmıcazz dedi, bende yarın için müthiş bi plan hazırladım. Akşam yemeği, süper bi kıyafet ve baştan çıkarma planları yardım edin banaaa :56::56::26::26::26:

Kızlar günaydın ben yeniyim forumda, biz de 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı hala :( 3 ay yumurta takibi, 1 aşılama denedik olmadı. evet benim eşimde doktor şu tarihlr arasında birlikte olacaksınız dediği zaman isemiyor bakalım ne yapacağız

kızlar günaydın ben yeniyim forumda, biz de 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı hala :( 3 ay yumurta takibi, 1 aşılama denedik olmadı. Evet benim eşimde doktor şu tarihlr arasında birlikte olacaksınız dediği zaman isemiyor bakalım ne yapacağız

direk kadınlığımızı kullanacağız ve yumurtlama dönemimiz olduğunu ağzımızdan kaçırmayacağız :9: :9: :9:

dalgalı ne güzel çok mutlu oldum valla.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin bize de bekletmeden versin inşallah...Ben de çok duydum tüp bebek derken hamile kalan :D

dalgalı ne güzel çok mutlu oldum valla.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin bize de bekletmeden versin inşallah...Ben de çok duydum tüp bebek derken hamile kalan :D

benim de çok yakın bir arkadaşım 8 yıldır bebek istiyodu tüp bebek falanda denedi olmadı ama bir kaç ay önce kendiliğinden hamile kaldı. Rabbim dileğince oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah...

bfatoş hoşgeldin cnm..benim bu ay ilk olduğu için günaşırı yani çift sayılarda regle kadar kararı aldık bakalım hayırlısı

hımmm geçmişi okudum da derin ve umutdeniz arasındaki yazışmaları...sonuna kadar hak verdim umutcuğuma..yaaa üniversite mezunuyum..7 yıllık devlet memuruyum...aldığım 1560 net maaş...yok 6000 alacakmışta..milletvekili sanki mübarek..şiddetle kınıyorum...yalan dolan yakışıyo mu yaaa...neyi ispatlamaya çalışıon..umutdenizcim dön aramıza.....seni seviyoruzz...

hımmm geçmişi okudum da derin ve umutdeniz arasındaki yazışmaları...sonuna kadar hak verdim umutcuğuma..yaaa üniversite mezunuyum..7 yıllık devlet memuruyum...aldığım 1560 net maaş...yok 6000 alacakmışta..milletvekili sanki mübarek..şiddetle kınıyorum...yalan dolan yakışıyo mu yaaa...neyi ispatlamaya çalışıon..umutdenizcim dön aramıza.....seni seviyoruzz...

kesinlikle katılıyorum..Umutdenizi sabırsızlıkla bekliyorum..
görüşürüz kızlaaar bol hamişli bir hafta diliyorum topiğimizee

bir gün arayla hafif hafif damardan damardan artık ben yarın öle yapcam. Erkekler zaten esas duruşta iki cilveyle işlem tamam. Ama tarihleri söylememk lazım kesinlikle inat ediyolar. :9:

evet bir gün arayla denemeye çalışıyoruz ama hafta içi çok zor oluyor bi de bebek diye yapınca görev gibi oluyor. 2 yıldır sürekli uğraşmaktan ben de eşim de sıkıldık geçen ay aşılama denedik bu ay ks var dedi doktor klomen vermedi. Bakalım regly olunca tekrar gidicem. Artık miniğim olsun istiyorummm

Kızlar günaydın ben yeniyim forumda, biz de 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı hala :( 3 ay yumurta takibi, 1 aşılama denedik olmadı. evet benim eşimde doktor şu tarihlr arasında birlikte olacaksınız dediği zaman isemiyor bakalım ne yapacağız

cnm hoşgeldin aramıza en kısa zamanda :49: kalırsın inş.

benim de çok yakın bir arkadaşım 8 yıldır bebek istiyodu tüp bebek falanda denedi olmadı ama bir kaç ay önce kendiliğinden hamile kaldı. Rabbim dileğince oluyor Allah isteyen herkese versin inşallah...

cnm bende geçen yıl haziran ayında tüp bebek denedim tutmadı sabırsızlıkla bekliyorum biran önce hamile kalmayı

Back