benim drum buna kısaca şöyle diyo.içeri ordunun hepsini hurrrraaaaaa göndermiyoruz komandoları alıyoruz sadece:87::87::87::87::87::87::87:
şimdi ne deneniyorsunuz tüp bebek denedinmi
kızlar bende 3 kere yaptırdım hiçbiri tutmadı maalesf
az kaldı ha gyret
bu son 4 günde arkadaşlarınla buluş
dışarı çık alışveriş yap
at aklından bu konuyu
bakırköy pazarına gidiyoruz annem ve kardeşlerimle bugün hem haftasonu ya çabuk geçer 2 gün. kalır 2 gün tabi adet olmazsaammmm
geçen sene haziranda tüp bebekde denedim oda olmadı şuan tedavi görmüyorum
canım naptın bittimi evin işi en son laminant yaptırıyodun??
hayırlısı bakarsın kendiliğinden olmuş çok duyuyoruz böyle şeyler. Allah yardımcımız olsun
evet cnm ya benim evim değil annemin şimdi kendi evimin temizliğine başlayacam biraz dinleneyim şükür orası bitti
bak çok yorma kendini bebiş varsa annesi çok yormasın onu
yaz geldi geniş geniş yavaş yavaş yaptırırsın ollur biter canım..
cnm ben daha regliyim bi türlü bitmedi bu ay adet düzensizliği için doktora gitmiştim acaba verdiği ilaçtanmı bilmiyorum
selam arkadaslar,
gecmisi hic okuyamadim,acayip uzun..
size güpgüzel haberlerim var..
hcg m olagandan fazla artis göstermis.. dr cogul gebelik olabilir dedi.. lekelenme yok,keyifler hose :))
cok sükür endise modundan da ciktim..
verdiginiz morallerden ötürü herkese tesekkürler...
haftasonlari esim oldugundan giremiyorum..
selam arkadaslar,
hcg m olagandan fazla artis göstermis.. dr cogul gebelik olabilir dedi.. lekelenme yok,keyifler hose :))
neden adet düzensizliği oldu canım?
bişey dedimi dr?
ben 2 ay oldu dogum kontrol hapını bırakalı o zmndan beri benimde düzensiz adetlerim..
hiç bilmezdim düzensiz oldugunu çok sıkıcı bişey yaaa..
oh ohhhh ne güzel haberler canım çok sevindim
allah bebeğini size bagışlasın..güzel ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin insallah..
allah analı babalı büyütsün bebikiiii....
selam arkadaslar,
cnm tüp bebekten sonra düzensizleşti bende geçen ay doktora gittim hormon tahlili falan yaptı prolaktin yüksek çıktı bide 21.günde progesteron yaptım yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi ikisi içinde ilaç verdi şimdi onları kullanıyorum bende doğum kontrol hapı verir demiştim ama çocuk istediğimiz için onu vermem dedi inş.bu ilaçlar düzene sokar çok sıkıyor bu durum beni ayda yaklaşık 13,14 gün adet oluyorum 4,5 gün lekeyle başlıyo sonra 7 günde kanama düzelsem çok iyi olcak
nasılsın tatlım bakalım bizlerde müjdeli haberi alıcazmıbuğün 18.ci günüm sabah akıntıyla beraber pembe lekeler vardı anlam veremedim canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?