HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

cnm ben daha regliyim bi türlü bitmedi bu ay adet düzensizliği için doktora gitmiştim acaba verdiği ilaçtanmı bilmiyorum

neden adet düzensizliği oldu canım?
bişey dedimi dr?
ben 2 ay oldu dogum kontrol hapını bırakalı o zmndan beri benimde düzensiz adetlerim..
hiç bilmezdim düzensiz oldugunu çok sıkıcı bişey yaaa..

selam arkadaslar,
gecmisi hic okuyamadim,acayip uzun..

size güpgüzel haberlerim var..

hcg m olagandan fazla artis göstermis.. dr cogul gebelik olabilir dedi.. lekelenme yok,keyifler hose :))

cok sükür endise modundan da ciktim..
verdiginiz morallerden ötürü herkese tesekkürler...
haftasonlari esim oldugundan giremiyorum..

oh ohhhh ne güzel haberler canım çok sevindim
allah bebeğini size bagışlasın..güzel ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin insallah..
allah analı babalı büyütsün bebikiiii....

ayyy canım benim ne güzel bir haber bu yaaa
enerjimize enerji kattı senin bu güzel konuşmaların
inşallah ikiz bebşin olur
harika bişey bu

neden adet düzensizliği oldu canım?
bişey dedimi dr?
ben 2 ay oldu dogum kontrol hapını bırakalı o zmndan beri benimde düzensiz adetlerim..
hiç bilmezdim düzensiz oldugunu çok sıkıcı bişey yaaa..

cnm tüp bebekten sonra düzensizleşti bende geçen ay doktora gittim hormon tahlili falan yaptı prolaktin yüksek çıktı bide 21.günde progesteron yaptım yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi ikisi içinde ilaç verdi şimdi onları kullanıyorum bende doğum kontrol hapı verir demiştim ama çocuk istediğimiz için onu vermem dedi inş.bu ilaçlar düzene sokar çok sıkıyor bu durum beni ayda yaklaşık 13,14 gün adet oluyorum 4,5 gün lekeyle başlıyo sonra 7 günde kanama düzelsem çok iyi olcak

oh ohhhh ne güzel haberler canım çok sevindim
allah bebeğini size bagışlasın..güzel ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin insallah..
allah analı babalı büyütsün bebikiiii....

nasılsın tatlım bakalım bizlerde müjdeli haberi alıcazmı buğün 18.ci günüm sabah akıntıyla beraber pembe lekeler vardı anlam veremedim canım ya

cnm çok sevindim ALLAH korusun

ah canım yaa insallah düzelir..
ay nedir bu kadınların çektikleri yaa..
allah bize yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…