HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlar burda fırtına var dolu yağıyor bu ne şimdi allahım afatsız versin

arkadaşım "allah afatsız versin " lafını duyunca egeli sanırım diye düşünmüştüm manisalısın galiba ... ben egeliyim annemler de çok kullanırdı bu lafı pek severim ege ağzını... ah ah memleketim burnumda tütüpduru gari..tatil oluvese de gidivesek...

merhaba bayanlar bende önümüzdeki aylarda (ne zaman kısmetse)hamile kalmak istiyorum.ama görümcem yeni düşük yaptı biraz gözüm korktu açıkcası.

Hep öyle yaptığım için kaybediyorum iki gün iyi sonra yine aynı oluyoo...Bu sefer dönüp kıçımı yatıcam yanaşacak ama pas yokkk

valla yapabilyosan helal olsun sana ben dayanamam öyle en fazla yarım saat küs kalabilirim oda koçişe kendimi affettirmek için zaman lazım küstükten sonra aradan biraz zaman geçince barışmak kolay oluyo

merhaba bayanlar bende önümüzdeki aylarda (ne zaman kısmetse)hamile kalmak istiyorum.ama görümcem yeni düşük yaptı biraz gözüm korktu açıkcası.

herkeste aynı şey olucak die bişi yok cnm yaww allah sağlıklı gebelik versin hepimizeee

Son düzenleme:

inşallah en kısa zaman da meleğine kavuşursun canım herkezde aynı olacak diye bişey yok rahat ol sen

ben geldim kızlaaar ne var ne yok valla artık geri dönüp okumayacağım iki gündür 40ar 50şer sayfa okumaktan gözlerim ağrıdı artık o sırada ne konuşuluyorsa ordayım..neler kaçırdım kii

ben geldim kızlaaar ne var ne yok valla artık geri dönüp okumayacağım iki gündür 40ar 50şer sayfa okumaktan gözlerim ağrıdı artık o sırada ne konuşuluyorsa ordayım..neler kaçırdım kii

Okuma zaten gerekli bişey yok bizde gereksiz şeylerle uğraşmışızzz

Kıssslllaaaarrr ben çıkıyorum mesai bitmek üzere. Malum benim ovulasyon test iki çizgi oldu bugün akşam çok çalışmam gerekecekkk. Bana şans dileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…