HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

merhaba arkadaşlar
bizimde yıl dönümümüz haziran ayında we eşimde bende bu ay bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama 2 aydır denememize rağmen olmadı inşallah olur.
bat 19 haziran...
hadi bebeğim şaşırt bizi we bu ay şenlendir bizi

kızlar girdim kk ya bi mail okudum mag grup açmış hayırlı olsun fln yazdım bat yazdım sonra buraya baktım amanın ne bakış sonra dönmicektim hadi eskilere döneyim dedim neler olmuş neler..amaa ben burdayım arkadaşlar siz beni kabul ettiğiniz sürece aranızdayım...şimdi geldim eve 20lik diş ameliyatı olmuştum dikişleri aldırdım dolaştım geldim yemek yapcam şidmi..kızlaarrr umutdeniizzzzzz çalışmalar bu gece başlıyo yaa heyecan yaptım bennnn

anaaaaam ben nasıl okurum kızlaar tam 50 sayfa geride kalmışımm :)
dün akşam giremedim nete. kocişle az takıştık sanırım bugün barışcaz. cok zıt karakterleriz ya aslında ama büyük aşkımızdan ötürü birbirimizden vazgecemiyoruz. geçen akşam nette baktım ben yay burcuyum kociş akrep ve cok zor anlaşan iki burçmuş hakket öyle aslına.
burdada yagmur var bugün. bir ara pazara gittim geldim akşama balık aldım miss mis yapayımda gönlünü alayım bari herifimin :)
bu aradaaaa regl e dair hiçbir belirti yok kızlar kasık agrısı vs vs. hayırlısı bakalım az kaldı inşallah hayırlı haberleri bekliyorumm
öptüüüm hepinizi coook seviyoruuuum.
ay ne cok yazdım son bi şey sorcam: facede gruba üye varmı aranızda ben orası ilede cok sık ilgileniyorumda merak ettim
habi muckkkk

Hoşgeldin canım 19 haziran bizim evlilik yıldönümümüz

26 haziran da bizim 1. yıldönümümüzzz..kızlar ben kaçıyorum yemek yapmalıyım ayy lütfen çok yazmayın bak sonra özet geçmek zorunda kalırsınız yoruluyorum başa dön oku gözlerim bozulcak yakında

Bu yazdığını anlamadım canım açıklarmısın

Hoşgeldin canım 19 haziran bizim evlilik yıldönümümüz

hoşbulduk umutdeniz

ben batımı yanlış hesaplamışım:85: bugün olmam gerekiodu ama hiç bir belirtim yok adete dair sabahta test yaptım yine hayal kırıklığı...:84: ne güzel 26sıda benim ewlilik yıldönümüm Allah ağzımızın tadını bozmasın...

Bu yazdığını anlamadım canım açıklarmısın

tabi ki cnm.bilgisayarı açtım özel mesajda gördüm yeni açılan grubu. gittim neymiş diye mag açmış hayırlı olsun grubunuz bat 4 temmuz yazdım sonra buraya döndüm hiç şüphelenmedim de bir şey olduğunu sonra anladım yeni grubun sebebini...ben burdayım kabul ederseniz her zaman

amanınn ben de 26 haziran 2010 da evlendim :) :))senin yıl kaç??

Hahaha yalancılar topiği açılmış yeni gördümm
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşşş

Kızlar buraya yazan oraya yazmasın orayada yazanda buraya oraya kayıt olanları siliyorum listeden

bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo

Aysun hanım merhaba
sizde fmf hastasısınız galiba benim gibi:26: ben de çok sık ataklar geçiriyordum ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri ataklarım seyrekleşti önceden nerdeyse 15de 1 atak geçiriyodum siz ialç kullanmıyor musunuz fmf için? fmf hastasımısınız yoksa taşıyıcısı mı?

umutdeniz ben iki gündür buradayım ya tam anlamadım yaaa sen bebiş bekliyomusun yoksa bizim gibi sonuç için bekleyenlerdenmisin.kusura bakma valla unuttum sorayım bi dedim

umutdeniz ben iki gündür buradayım ya tam anlamadım yaaa sen bebiş bekliyomusun yoksa bizim gibi sonuç için bekleyenlerdenmisin.kusura bakma valla unuttum sorayım bi dedim

Sonuç bekliyorum canım benim ama rabbim önce size sonrada bana nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…