Kıssslllaaaarrr ben çıkıyorum mesai bitmek üzere. Malum benim ovulasyon test iki çizgi oldu bugün akşam çok çalışmam gerekecekkk. Bana şans dileyin.
görüşürüz sana kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıssslllaaaarrr ben çıkıyorum mesai bitmek üzere. Malum benim ovulasyon test iki çizgi oldu bugün akşam çok çalışmam gerekecekkk. Bana şans dileyin.
merhaba arkadaşlar
bizimde yıl dönümümüz haziran ayında we eşimde bende bu ay bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama 2 aydır denememize rağmen olmadı inşallah olur.
bat 19 haziran...
hadi bebeğim şaşırt bizi we bu ay şenlendir bizi
kızlar girdim kk ya bi mail okudum mag grup açmış hayırlı olsun fln yazdım bat yazdım sonra buraya baktım amanın ne bakış sonra dönmicektim hadi eskilere döneyim dedim neler olmuş neler..amaa ben burdayım arkadaşlar siz beni kabul ettiğiniz sürece aranızdayım...şimdi geldim eve 20lik diş ameliyatı olmuştum dikişleri aldırdım dolaştım geldim yemek yapcam şidmi..kızlaarrr umutdeniizzzzzz çalışmalar bu gece başlıyo yaa heyecan yaptım bennnn
Hoşgeldin canım 19 haziran bizim evlilik yıldönümümüz
Bu yazdığını anlamadım canım açıklarmısın
hoşbulduk umutdeniz
ben batımı yanlış hesaplamışım:85: bugün olmam gerekiodu ama hiç bir belirtim yok adete dair sabahta test yaptım yine hayal kırıklığı...:84: ne güzel 26sıda benim ewlilik yıldönümüm Allah ağzımızın tadını bozmasın...
amanınn ben de 26 haziran 2010 da evlendim :) :))senin yıl kaç??
19 haziran 2011 canım..........
bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo
canım bilmediğim için girerken yazdım kaydettiler mi bilmiyorum lütfen beni silme ben burda kalmak istiyorum
amanınn ben de 26 haziran 2010 da evlendim :) :))senin yıl kaç??
Hahaha yalancılar topiği açılmış yeni gördümm
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşşş
Kızlar buraya yazan oraya yazmasın orayada yazanda buraya oraya kayıt olanları siliyorum listeden
umutdeniz ben iki gündür buradayım ya tam anlamadım yaaa sen bebiş bekliyomusun yoksa bizim gibi sonuç için bekleyenlerdenmisin.kusura bakma valla unuttum sorayım bi dedim