• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

İlk doğum günü sürprizinden başlıyorum...

Daha 7 aylık beraberliğimiz vardı sık sık görüşmediğimizden arkadaşlarını falan ara ara görüyordum bazılarını ise hiç görmüyordum...Birgün eşimin face şifresini aldım kendisinden girdim face e tüm arkadaşlarıyla gizlice mesajlaştım ve buluşma sağladım baya tuzlu oldu bu bana(hepsine buluştuğumuz yerde bişeyler ısmarladım):21::21::21:Sonra bay bayan hepsinin doğum günü mesajlarını bir videoya çektim onu güzelce slayt cd yaptırdım...:46::46::46:Hediyelerini aldım güzelce kendim paketledim...:46::46::46:Arkadaşlarının hepsine tembihledim onu o gün sakın aramayın diye...:1::1::1:İlk tanıştığımız cafeye gittim orda büyük plazma vardı evden dvd götürdüm bi gün önce cafe sessiz sakin olacaktı hatta sadece biz olduk...:69::69:Neyse o güne özel pastamı yaptırdım oraya götürün dedim...Eşim o anki sevgilim aradı o gün ne yapıyoruz bugün diye hiççççç dedim istersen cafeye gidip bişeyler yiyelim dedim bozuldu tabeee...ehh tamam dedi kısık sesle...:1::1::1:Tamam hadi işim var dedim kapattım...Neyse buluştuk cafeye gittik bunun yüzünden düşen bin parça noldu dedim o arada yemek yiyoruz cafede bişey bilmiyo...:59::59::59:Yaa dedi bugün ne dedi ne dedim?Hiççç dedi durdu durdu ama bugün doğum günüm dedi aaa dedim aşkım doğum günün kutlu olsun dedim iyice bozuldu bu sallamıyorum gibi..:1::1::1:.Neyse yemekler kalktı tv açıldı bu arkadaşlarını izleyince ağlamaya başladı şokk oldu...AAAA falan yaptı sonra arkadaşllarımı dediğim saatte bunu aradılar doğum gününü kutladılar o arada pasta geldi yibne şokk olduu hediyelerini verdim falan harika bi günddüüü:60::60::60:

Ay inanmıyorum yaaaaa müthiş bişey olmuş..
benim kafam pek basmıyo böyle şeylere nedense.

kızlarrrrr yaaa bişey sorucam size benim adetime 7-8 gün filan var 2 gündür sağ kasığım seyiriyor böyle bişey yaşayan varmı?

amanıın kızlarrr pek giremiorum neler olmuş bitmiş geçmişe şöle bi göz attımdaa :D kız nurhan kocişine bundan mı küstün? ama oluo valla bizde de oluo küçükşeyler inat yüzünden büyüyebilio.. ama çok uzatma kavgayıı kociş sana lazım :D :61:

kızlar bende kocamla çok iyiyim allaha şükür bazen benim yüzümden tartışsakta suçlu ben olduğumhalde dayanamaz kıyamaz bana bide ben çok sulu gözlüyümde söylemesi ayıp oda ağlamamı istemiyo bana deseki şurdan kalk şuraya otur ona bile ağlarım ay canımbenim benimgibi zor bi insanla uğraşıyo allah sabır versin ama bensizde bi yere gitmez bişey yapmaz hatta kaynanam diyoki o karısından ayrılamaz onu yanlız bırakmaz diyo:1::1::1::1::1:

allah mutluluğunuzu daim etsin

slm kızlar öğleden sonra fırtına kopmuş topiğimizde üzüldüm keşke böyle olmasaydı ama napalım bugün bitiyo şükür dakikalar kaldı evime gidiyim şöle bi güzel uzanıcam yemeğim var akşama nasılsa çok yoruldum bu hafta haftasonu töbe evden çıkmam...

kızlarrrrr yaaa bişey sorucam size benim adetime 7-8 gün filan var 2 gündür sağ kasığım seyiriyor böyle bişey yaşayan varmı?

benm kasık ağrım yumurtlama günümde olur sdc.. hamilelerde kasık ağrısı olur diolar ama bekle bakalım adet gününde gelmezse test yap belki gebesin.. arkadaşım spor yaparken çok kasıkları ağrıodu yapamıodu şimdi bebeği kucağında :D meğer ondan kasık ağrısı oluomuş

Canım ben buna kızmazsam o başka konularda da bana danışmayacak kendi karar verecek biliyorum:34:

o kadar sıkma adam cağızı ne kadar sıkarsan o kadar kötü tabi çokta bırakmamak lazım bence konuş derdini söyle hem de rahatla bence sen akşam kocan gelince boynuna atlıyacan şimdi kızdığına bakma onu görünce herşeyi unutucan canım eminim

amanıın kızlarrr pek giremiorum neler olmuş bitmiş geçmişe şöle bi göz attımdaa :D kız nurhan kocişine bundan mı küstün? ama oluo valla bizde de oluo küçükşeyler inat yüzünden büyüyebilio.. ama çok uzatma kavgayıı kociş sana lazım :D :61:

Benim en nefret ettiğim şey biri yalan biride inat bunları kaldıramam kim olursa olsunn:32::32::32:

kızlar nekadar ilerlediniz öyle size yetişene kadar canım cıktı.bende hiçbi değişiklik yok adet daha olmadım bugun olmam lazım dı allahım inş hayırlısıyla hamişimdir.pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum ozaman test yaparım.tabi bekleyebilirsem...

Son düzenleme:
benm kasık ağrım yumurtlama günümde olur sdc.. hamilelerde kasık ağrısı olur diolar ama bekle bakalım adet gününde gelmezse test yap belki gebesin.. arkadaşım spor yaparken çok kasıkları ağrıodu yapamıodu şimdi bebeği kucağında :D meğer ondan kasık ağrısı oluomuş

canım benimkisi kasık ağrısı değil ama basbaya seyirme arada böyle atıyo kalp atışı gibi ama biraz daha farklısı düzenli değil ama çok sık sayılır :44::44::44::44:

o kadar sıkma adam cağızı ne kadar sıkarsan o kadar kötü tabi çokta bırakmamak lazım bence konuş derdini söyle hem de rahatla bence sen akşam kocan gelince boynuna atlıyacan şimdi kızdığına bakma onu görünce herşeyi unutucan canım eminim

Hep öyle yaptığım için kaybediyorum iki gün iyi sonra yine aynı oluyoo...Bu sefer dönüp kıçımı yatıcam yanaşacak ama pas yokkk:47:

kızlar nekadar ilerlediniz öyle size yetişene kadar canım cıktı.bende hiçbi değişiklik yok adet daha olmadım bugun olmam lazım dı allahım inş hayırlısıyla hamişimdir.pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum ozaman test yaparım....

inşallah hamilesindir canım o zamana kadar bekleyebileceksen helal olsun sana ben bekleyemiyom ya çok sabırsızım

Back