HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bugün önüne geçemediğim bir yemek yeme isteği var bende.
engel olamıyorum.
bir de bir çiğneyişim var böyle var kart kart iyice tadını almak ister gibi :)
noluyo bana.

birdeeee rüyamda adetime bir hafta kala test yapıyorum ve kopkoyu ikinci çizgiyi görüyorum.

ayyy nasıl bir mutluluktu varya.
hadi Allah nasip etsin en kısa zamanda.

kızlar bana müsade misafirlerim gelecek ( eltim kaynım çocukları ) öpüldünüz ALLAH a emanet olun kendinize cici bakın kalanlara hoş güzel sohbetler

Sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...Ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...

rüya bile olsa ne kdr güzeldi dimi?
bende geçen gece rüyamda hamileymişim hatta göbüşüm bile şişmiş dr a gidiyoduk dr bebek çok sağlıklı maşallah diyodu öle bi mutlu uyandımkii gerçek gibiydi..
en kısa zamanda gerçek olması dileğiyle insallahhhhhh.......

Sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...Ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...

yaaaa canım saçmalamaa ne ayrılması bu topiğin annesi sensin..

biz çoğunluk olarak aramızda seni görmek isityoruz..eminim bütün arkadaslarım da öle düşünüyodur..

olur mu canım bu topik öksüz yetim kalır sen olmazsan sinirlenme ne gerek var yoksa bu sinirlenmelerin bebişten mi hı ne dersin

hiç bir yere gitmiyorsun sen bizlerle sohbetini yapıcaksın ben seni sevdim umut denizcim ve diğer arkadaşlarımı

Kızlar teşekkür ederim ilginize ama artık kapatalım o konuyu çünkü gereksiz bir insan yüzünden topiğimizin seviyesi düşsün istemiyorum sizi kırmakta istemiyorum tamam burdayım onu savunan onunla görüşmek isteyen gitsin başka yerde görüşsün o kişiyi bu topiğe asla almam benim yalancılarla işim olmazzz

konu sahibi: umutdeniz

gördünmü bak ne yazıyo??
nereye gidiyosun sen annamadım ben

oldu bi tartışma boşverdik gittii...
biz burda oldugumuza göre sende burdasın demektir..

sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...

yapma fıstığım ya olur mu öyle şey, biz sadece önemsemeyelim böyle şeyleri diyoruz canını sıkacak bişey yok. Takma kafana ayrılmak falan yok. Bak geliyorum bursaya, görersin o zaman.

Kızlar size eşime yaptığım sürprizlerden bahsedeyim azıcık neşemiz yerine gelsin biraz uzun sürecek o yüzden herkes yapsın bakem yaptığı sürprizleri güzel şeyleriii

İlk doğum günü sürprizinden başlıyorum...

Daha 7 aylık beraberliğimiz vardı sık sık görüşmediğimizden arkadaşlarını falan ara ara görüyordum bazılarını ise hiç görmüyordum...Birgün eşimin face şifresini aldım kendisinden girdim face e tüm arkadaşlarıyla gizlice mesajlaştım ve buluşma sağladım baya tuzlu oldu bu bana(hepsine buluştuğumuz yerde bişeyler ısmarladım)Sonra bay bayan hepsinin doğum günü mesajlarını bir videoya çektim onu güzelce slayt cd yaptırdım...Hediyelerini aldım güzelce kendim paketledim...Arkadaşlarının hepsine tembihledim onu o gün sakın aramayın diye...İlk tanıştığımız cafeye gittim orda büyük plazma vardı evden dvd götürdüm bi gün önce cafe sessiz sakin olacaktı hatta sadece biz olduk...Neyse o güne özel pastamı yaptırdım oraya götürün dedim...Eşim o anki sevgilim aradı o gün ne yapıyoruz bugün diye hiççççç dedim istersen cafeye gidip bişeyler yiyelim dedim bozuldu tabeee...ehh tamam dedi kısık sesle...Tamam hadi işim var dedim kapattım...Neyse buluştuk cafeye gittik bunun yüzünden düşen bin parça noldu dedim o arada yemek yiyoruz cafede bişey bilmiyo...Yaa dedi bugün ne dedi ne dedim?Hiççç dedi durdu durdu ama bugün doğum günüm dedi aaa dedim aşkım doğum günün kutlu olsun dedim iyice bozuldu bu sallamıyorum gibi...Neyse yemekler kalktı tv açıldı bu arkadaşlarını izleyince ağlamaya başladı şokk oldu...AAAA falan yaptı sonra arkadaşllarımı dediğim saatte bunu aradılar doğum gününü kutladılar o arada pasta geldi yibne şokk olduu hediyelerini verdim falan harika bi günddüüü

Tanışma 2.yıldönümümüzdü evliydik ozaman....

Şık bir otelde 2 günlük tatil ayarladım bursa içinde...Çok mutlu oldu değişik ve güzeldi ama kızlar bunu anlatamam çünkü hep +18 bu topiğe uygun gerçi ama olmasss

Bi kere evde güzel bir masa hazırladım romantik falan mumlar vs eve gelir gelmez mumları söndürdü duvarlar is olacak daha yeni boya yaptırdık diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…