- 28 Ağustos 2010
- 150
- 9
- 116
bugün önüne geçemediğim bir yemek yeme isteği var bende.
engel olamıyorum.
bir de bir çiğneyişim var böyle var kart kart iyice tadını almak ister gibi :)
noluyo bana.
birdeeee rüyamda adetime bir hafta kala test yapıyorum ve kopkoyu ikinci çizgiyi görüyorum.
ayyy nasıl bir mutluluktu varya.
hadi Allah nasip etsin en kısa zamanda.
ya nerdesiniz bak bak ağlıcam ağlıyorum amaaaaaa:84: :84: :84:
Sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...Ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...
oy oy kıyamam ağlama canım korkma bak ben burdayım hadi sil bakem gözünün yaşını hadi bi görüm
Sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...Ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...
yaaaa canım saçmalamaa ne ayrılması bu topiğin annesi sensin..
biz çoğunluk olarak aramızda seni görmek isityoruz..eminim bütün arkadaslarım da öle düşünüyodur..
hiç bir yere gitmiyorsun sen bizlerle sohbetini yapıcaksın ben seni sevdim umut denizcim ve diğer arkadaşlarımı
bak senin yüzünden çıkamadım topikten işlerim aksayacak şefim bana kızacak sonra
sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...
canım benim işlerini aksatma azar işitmeni istemem bizler hep burdayız akşam görüşürüz :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?