HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Bi kerede şık bir masa hazırladım dedim başbaşa olalım falan diye masayı görünce aaaa aşkım misafirmi geliyo dediiii

canım süprizlerin çok güzelmiş allah mutluluğunuzu daim etsin ölene kadar ayırmasın sizi allah aile huzursuzluğunu kimsete vermesin inşallah

Her çift gibi biz herşeye ortak karar veririz büyük küçük herşeye en güzelide bu zaten...Mesela eşime biri şuraya gidelimmi? desin eşimle görüşeyim haber veririm der...Ama son günlerde bu huyunda biraz değişme hissediyorum o karar veriyor ben sonradan duyuyorum...Küçük şeyler ama baştan sıkmazsam devamı gelir biliyorum en basiti dün ayıptır söylemesi dolapta dürüm döner vardı ayağım kötü ya aşkım bana onu getirirmisin dedim tmm dedi gitti aldı ekmeği biraz kurumuş kurumuş bu dedi dur tost makinesinde ısıtayım dedi bende bi bakayım nasıl kuru dedim yalan mı söylücem diye çıkıştı ya yalan söylüyosun demedim dedim sadece bakıcam dedim bana inat getirmedi tamam bakayım sonrada ısıt dedim hayır ben karar verdim ısıtacağım dedi bende sinirlendim yemiyorum dedim o da iyi yemezsen yeme dedi kapıştıkk dediğim dedik yaneee en küçük seyde ben dediysem öyle diyorr

Son düzenleme:

olur öyle şeyler fazla takma hepimizde aynıyız kimse dört dörtlük değil canım

kızlar bende kocamla çok iyiyim allaha şükür bazen benim yüzümden tartışsakta suçlu ben olduğumhalde dayanamaz kıyamaz bana bide ben çok sulu gözlüyümde söylemesi ayıp oda ağlamamı istemiyo bana deseki şurdan kalk şuraya otur ona bile ağlarım ay canımbenim benimgibi zor bi insanla uğraşıyo allah sabır versin ama bensizde bi yere gitmez bişey yapmaz hatta kaynanam diyoki o karısından ayrılamaz onu yanlız bırakmaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…