canım mesajını aldım ben gönderemiyorum yazdığınıda ekledim ama kullanılmıyor diyor
bugün kimsenin keyfi yok heralde kimse konuşmuyo:44::44:
evet canım inşallah bu ay tutar bebişlerimiz
gerçi hu ay biz ilk defa denedik ama bakalım hayırlısı artık...
sen bana msj atamıyomusun canım..?
100 tane yazı yazmam gerekiyormuş daha dolmamış:84::84::84:
bizimde ilk denememiz
öyle bunaltıcı bi hava var ki burda....kımıldayacak hal bırakmıyo..tembek yapıyo insanı
ben beklemedeyim canım 20 haziran bat...bi belirti de yok gibi şimdilik kısmet diyorum ...
merhaba kızlar,
ya yine doktor canımı çok sıktı. bu gün adetimin 3. günüya eşim yine hormonlarına baktırsana dedi şu 3. gün bakılanlara yine düşük mü diye.bende sağlık ocağına gittim sabah eski testleride gösterdim. benim baktırmam gereken testler orada yokmuş yapılamadı ama eski test sonuçlarıma baktı bu değerlerle hamile olamazsınki çok düşük tedavi falan başlamadılar mı dedi yok dedim. üreme sağlığı alanında bi uzmana git dedi. ne bu ya birinin dediğini öbürü tutmuyor. bu arada karnım 3. gün olmasına rağmen acayip ağrıyor hala ve ilk günden beri çocuk bezine mahkum kaldım aşırı yoğun. bi arkadaşım aşırı kanamam ve ağrım var diye doktor gidince kısa süreli 3haftalık falan bi gebelik oluşmuş düşük yapmışın demişler kendimden şüpheleniyorum ama doktora gitmekte istemiyorum nasıl anlarım ki acaba nedir düşük belirtisi?
merhaba kızlar,
ya yine doktor canımı çok sıktı. bu gün adetimin 3. günüya eşim yine hormonlarına baktırsana dedi şu 3. gün bakılanlara yine düşük mü diye.bende sağlık ocağına gittim sabah eski testleride gösterdim. benim baktırmam gereken testler orada yokmuş yapılamadı ama eski test sonuçlarıma baktı bu değerlerle hamile olamazsınki çok düşük tedavi falan başlamadılar mı dedi yok dedim. üreme sağlığı alanında bi uzmana git dedi. ne bu ya birinin dediğini öbürü tutmuyor. bu arada karnım 3. gün olmasına rağmen acayip ağrıyor hala ve ilk günden beri çocuk bezine mahkum kaldım aşırı yoğun. bi arkadaşım aşırı kanamam ve ağrım var diye doktor gidince kısa süreli 3haftalık falan bi gebelik oluşmuş düşük yapmışın demişler kendimden şüpheleniyorum ama doktora gitmekte istemiyorum nasıl anlarım ki acaba nedir düşük belirtisi?
hayırlısı bende de vardı belirtiler ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ya hamileyim diye ümitlendim ama bişi çıkmadı öbür aya kaldı ama hamilelikle kafayı bozacam artık yaa takmıyorum şu saatten sonra her ay bi yıkım yaşıyorum.
stresle çok alakası varmış canım takma bence de bide gün hesaplaması filan yapma
insan ister istemez strese giriyo takıntı oluşuyor resmen..
heheheeeyyyyy ovulasyon testimde çift çizgi çıktı oleyyyyy. yumurtluyorum sanırım. bugün iyi çalışmam gerek. adaçayı falan içiiim . kocişi huylandırmadan kıllandırmadan akşam bu işi bitirmek gerek, inat etti yoksa, ne o ben sipariş ilişki istemem olacaksa olur diyo yoksa. Akşam usuldan usuldan tırmalamak lazım. Sevindirik oldum. Bana şans dileyin hatunlarrr.
yavaş yavaş yanaş sonrası kendiliğinden gelir
seninkide benim kocanın kafadanheheheeeyyyyy ovulasyon testimde çift çizgi çıktı oleyyyyy. yumurtluyorum sanırım. bugün iyi çalışmam gerek. adaçayı falan içiiim . kocişi huylandırmadan kıllandırmadan akşam bu işi bitirmek gerek, inat etti yoksa, ne o ben sipariş ilişki istemem olacaksa olur diyo yoksa. Akşam usuldan usuldan tırmalamak lazım. Sevindirik oldum. Bana şans dileyin hatunlarrr.
bence kendince güvendiğin bi yere git baktır ne olur ne olmaz benimde aşır kanamam oluyo ama benim genetik özel hastaneye falan git bi de orda baktır üzülme ya vardır her işte bi hayır
geçmiş olsun canım bence ihmal etme git bi doktora...
ya kızlar benimkide normal mi stresten mi anlamadım internetten düşük belirtileri diye bi bakacam nelermiş ay sürekli bi taraflarım arıza verince hastalık hastası oldum acaba şu olabilir mi bu olabilir mi pimpirikli acayip bişi oldum.acaba test alsam bişi çıkar mı ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?