HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günaydın canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın

iyi tatlım yaa nolsun bu sabah çok güzel uyandım :)
sabah kalktım wc ye girdim tuvalet kağıdı kullanmam gerekiyodu (bizim tuvalet kağıtlığı gizli içinde tuvalet kagıdı gözükmez çektikçe gelir) çektim ki ne göreyim eşim sabah işe giderken üzerine kırmızı kalemle kocaman ''seni seviyorum'' yazmış
ayy çok mutlu oldum yaaaaaaa canım kocam (maşallahh)
işte böle bu sabah bnm için güzel bi başlangıç oldu canım..

ayyyyyyyy çok romantikkkkkkkk

güzel süpriz olmuşşş iyi ki var kocalarımız yaaa

maşallah Allah bozmasın canım...
benimkisi küttür biraz böyle şeyler yapmaz

yoyooooo dert etme hemen istihareyi hemen görmemek normalmiş bak asıl işaret burada çünkü istihareyi 1 hafta peşpeşe tekrarlamak gerekiyormuş mutlaka göreceksin hem cevap vermen için 1 hafta süren var madem bugünden başla canım inşşşş güzel bi işaret alırsın :81:

walla yaaa gerçekten iyiki varlar
canım benım sabah sabah zaten gözü kapalı gider işe nerden aklına geldiyse artık
romantik Shrek'im benim yaaa..

ya kızlar bişi sorcam size internette bi yerde hamilelik için dua yazmışlar ki 110 tane öğle vakti bismillahirrahmanirahim yazıp hamile kalana kadar o kağıt yanındayken ilişkide bulunun peki bu günah değil mi??

canım çok teşekkürler ben çalışmalara başladım işte artık hayırlısı rabbim.daha önce bi düşüğüm oldu 10haftalık bebişimin kalbi durdu işşallah bu kez hayırlısını ömürlüsünü verecek rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…