günaydın canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
aynen senin durumun bendede mevcut tatlım benim yumurtlamam 2 haziran 7 haziran arasıydı ve hala kasık ağrısı var anlamadım
iyi tatlım yaa nolsun bu sabah çok güzel uyandım :)
sabah kalktım wc ye girdim tuvalet kağıdı kullanmam gerekiyodu (bizim tuvalet kağıtlığı gizli içinde tuvalet kagıdı gözükmez çektikçe gelir) çektim ki ne göreyim eşim sabah işe giderken üzerine kırmızı kalemle kocaman ''seni seviyorum'' yazmış
ayy çok mutlu oldum yaaaaaaa canım kocam (maşallahh)
işte böle bu sabah bnm için güzel bi başlangıç oldu canım..
sabah kalktım wc ye girdim tuvalet kağıdı kullanmam gerekiyodu (bizim tuvalet kağıtlığı gizli içinde tuvalet kagıdı gözükmez çektikçe gelir) çektim ki ne göreyim eşim sabah işe giderken üzerine kırmızı kalemle kocaman ''seni seviyorum'' yazmış
çalışmalara devam canım bırakmak yok
yoyooooo dert etme hemen istihareyi hemen görmemek normalmiş bak asıl işaret burada
1 yıldır akılları nerdeydi, madem kabul edeceksiniz niye beklediniz diye sövesim geliyor içimden
bu ay ilişkiye girdik zaten hamile kalırsam kabul etmem onlarda beni almaz zaten
eşimle akşam uzun uzadıya konuşup bir karar verip haftaya kararımı bildirmem lazım. hafta sonum buna kafa patlatmakla geçecek. allahım bana bir işaret gönderse keşke. istihareye birkaç kere yatmıştım ama hiçbirşey görmemiştim. çokk üzgünüm
walla yaaa gerçekten iyiki varlar
canım benım sabah sabah zaten gözü kapalı gider işe nerden aklına geldiyse artık
romantik Shrek'im benim yaaa..
artık pilim bitti çalışmaktan
sorma benimde aynı şekilde
zaten normalde de öyle istekli biri değilimdir buda görev gibi geliyo açıkçası
ya kızlar bişi sorcam size internette bi yerde hamilelik için dua yazmışlar ki 110 tane öğle vakti bismillahirrahmanirahim yazıp hamile kalana kadar o kağıt yanındayken ilişkide bulunun peki bu günah değil mi??
batıl inanç geliyor bana bunlarallahım nasip ederse olur
canım çok teşekkürler ben çalışmalara başladım işte artık hayırlısı rabbim.daha önce bi düşüğüm oldu 10haftalık bebişimin kalbi durdu işşallah bu kez hayırlısını ömürlüsünü verecek rabbimbende 2 mayıs ve 28 mayısta olmuştum cnm şimdi 29 gunde bır adet olmuşsun fertıl gunun bugun yanı 10 hazıranda başladı cnm 13-14 hazıranda tavan yapacak fertıl gunlerın 15 hazıranda sona erecek ona göre tatlım
canım mesajını aldım ben gönderemiyorum yazdığınıda ekledim ama kullanılmıyor diyorfilorinda canım sana özelden msj attım bakarmısın?
ata 35 seninlende batdaşız:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?