Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ebesin belki bilirisn benim bat tarihimden 2-3 gün önce kasık ağrısı ve yoğun akıntı oldu. sonra bi iki gün içinde kesildi bende belki adet olcamdır die düşündüm. ama şimdi hiç öle bi akıntı yok. acaba ben geç yani adetime yakın yumurtlamış olabilirmiyim sence?
canım sen tes yaptın mı ???
canım sen tes yaptın mı ???
batımı 1 gün geçince kan testi yapmıştım negatifti..
canım benimkinide hesaplasna benim 2mayıs ve 30 mayıs tarihlerim hadi dert bende derman sende zuzumhoşgeldiniz kızlarr evet şifaa ben de öyle düşünüyorum valla :)))))
benim bat 17 haziran artık umutlanmak istemiyorumm
Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Byzg BAT 15 haziran
canım benimkinide hesaplasna benim 2mayıs ve 30 mayıs tarihlerim hadi dert bende derman sende zuzum
evet canım bana bunu söyleyen arkadaşımın bebeği var ve o adetine çok yakın hamiş kalmış yani böylesi daha mantıklı inşşşş işe yarayacakeveeet aklaıma yattı gibi
tevekkül etmeliyiz ilk önce yüce Rabbime biz ne kadar istesekte vakti-saati gelmediyse bebişlerimizin aylar-yıllar derken halaa kucağımız karnımız boş insan azıcıkta olsa önünü göremiyorki ona göre hareket etsek neyse başta sağlık olsun valla iş mantıklı şimdilik tabi sen enine -boyuna düşün iyice doğru kararı sen vereceksin inşallah verdiğin karar hakkınızda hayırlısı olurBebeği çok istiyorumm, ama bu iş benim hayatımıda değiştirebilir.
Sözleşmede 1 yıl çocuk yapmak yasak maddesi olacak doğal olarak, yeni aldıkları elemanın izne çıkmasını istemezler
İkisindende vazgeçmek istemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum
mümkün olduğunca şartlanmadan beklemek en güzeli inşallah yakındır müjdenbenim bat 17 haziran artık umutlanmak istemiyorumm
canım daha öncede gecikme olurmuydu senin?normal şartlar altında hamiş olman gerek çünkü belkide döllenme geç olmuştur.ayy işşallah hamişsindirbatımı 1 gün geçince kan testi yapmıştım negatifti..
ne kadar zamandır istiosunuz cnm [/QU 2 ayımız ama eşim dört ay görevdse dört ay yanımda daha önceleride var canımm
batımı 1 gün geçince kan testi yapmıştım negatifti..
canım hamile olsan kan testinde çıkardı sanki...mevsim,stres vs gecikme yapabiliyo..yine de hayırlısı olsun...
ne kadar zamandır istiosunuz cnm [/QU 2 ayımız ama eşim dört ay görevdse dört ay yanımda daha önceleride var canımm
zormuş cnm yaa 4 ay ayrı kalmak zorunda olman.. çok özlüosundur eminim ama bi bebiş olursa özlemini hafifletir güzel olurr
daha dur canım bismillah deyip başlamışsınız dah yolun çokkkkkkkk başındasınız hiç üzülme çünkü üzülecek bi durum bile yokki bak ben 5 yıldır hasretim evladıma inşallah sizler beklemiyeceksinizne kadar zamandır istiosunuz cnm [/QU 2 ayımız ama eşim dört ay görevdse dört ay yanımda daha önceleride var canımm
gunaydın kızlarrr.... Bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim
cnm ebesin belki bilirisn benim bat tarihimden 2-3 gün önce kasık ağrısı ve yoğun akıntı oldu. sonra bi iki gün içinde kesildi bende belki adet olcamdır die düşündüm. ama şimdi hiç öle bi akıntı yok. acaba ben geç yani adetime yakın yumurtlamış olabilirmiyim sence?
geçmişi okuyodum görmemişim cnm şimdi kadınlar ayda bır kere yumurtlarlar senın belırtılerın yanı akıntı nasıl bır akıntı eger fızyolojık bır akıntıysa gebelık belırtısı de olabılır cunku gebelıkte vajınal akıntı artar
ayyhh pazartesi çok geç ya, çatlarız o zamana kadar. Inşallah bebiş haberi gelir de, seviniriz hep beraber. Hadi bakalım, gecikmesi 5 gün pek de normal görünmüyo hadi bakalım bebek geliyo desenizeeeeee
geçmişi okuyodum görmemişim cnm şimdi kadınlar ayda bır kere yumurtlarlar senın belırtılerın yanı akıntı nasıl bır akıntı eger fızyolojık bır akıntıysa gebelık belırtısı de olabılır cunku gebelıkte vajınal akıntı artar
işte ben ayın ortasında değilde sonundamı yumurtladım die merak ediodum. bakalım pazartesi çıkıcak ortaya sağol cvbın için cnm
kuzucum biliosun kan testi negatif umutlu deilim o yüzden. Ama eğer dediğim gibi geç yumurtladısam var bi şans.. Bakalım görücezz