daha dur canım bismillah deyip başlamışsınız dah yolun çokkkkkkkk başındasınız hiç üzülme çünkü üzülecek bi durum bile yokkibak ben 5 yıldır hasretim evladıma inşallah sizler beklemiyeceksiniz
canımm rabbim sana da versin inş tez vakitte bebek daha fazla bekletmesin inş dualarımdasın herkesle beraber
canım benimkinide hesaplasna benim 2mayıs ve 30 mayıs tarihlerim hadi dert bende derman sende zuzum
inşallah pazartesi burada kutlama yapıcazişte ben ayın ortasında değilde sonundamı yumurtladım die merak ediodum. bakalım pazartesi çıkıcak ortaya sağol cvbın için cnm
amin canım benim amin o güzel gönlüne sağlık inşallah kimse bebek özlemi çekmicek YÜCE RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşşşşşşşşşcanımm rabbim sana da versin inş tez vakitte bebek daha fazla bekletmesin inş dualarımdasın herkesle beraber
amin canım benim amin o güzel gönlüne sağlık inşallah kimse bebek özlemi çekmicek YÜCE RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşşşşşşşşş
amiiin canım inşallahhh amiinnnnnnn :)))
htgcl canım son bi sorum var kızma bana :)) Canım ilk defa geçen ay farkettim ben beyazımsı kıvamda yoğun ve yapışkan gibi bi akıntım oldu ama gününü bilmiyorum bu akıntı yumurtanın çatladığına mı işaret yoksa en önemli gün o mu??? Daha önce ilgimi çekmemişti bi de benim akıntım hep olur ama o başkaydı dedğim gibi daha kaıt beyazdı yoğundu fln
amiiin canım inşallahhh amiinnnnnnn :)))
htgcl canım son bi sorum var kızma bana :)) Canım ilk defa geçen ay farkettim ben beyazımsı kıvamda yoğun ve yapışkan gibi bi akıntım oldu ama gününü bilmiyorum bu akıntı yumurtanın çatladığına mı işaret yoksa en önemli gün o mu??? Daha önce ilgimi çekmemişti bi de benim akıntım hep olur ama o başkaydı dedğim gibi daha kaıt beyazdı yoğundu fln
eger cok kıvamlı peynırımsı bır gorunumdeyse mantar olabılır yok eger kıvamlı sadece beyazsa fertıl gunun tavan yapmıştır cnm sorabılısrınız soru elımden geldıgınce yanıtlarım
niye kızayım canım benim huyum buamiiin canım inşallahhh amiinnnnnnn :)))
bende 2 mayıs ve 28 mayısta olmuştum cnm şimdi 29 gunde bır adet olmuşsun fertıl gunun bugun yanı 10 hazıranda başladı cnm 13-14 hazıranda tavan yapacak fertıl gunlerın 15 hazıranda sona erecek ona göre tatlım
dediğim gibi en güzeli istihare rüyasına yatmak mutlaka dene yada yakınına denettir inşşş hayırlı karar içine siner aslında 1 yıl çokkk uzak bir süre değil innaki çabucak geçiyor zamanDoğru diyorsun şifacım ama bebek isteğini kalbimden atamıyorum
Ama ya olmazsa bebek beni bekletirse, bu seferde pişman olurmuyum diyorum
Bilemedim, çok kararsız kaldım, beynimle, kalbim çelişiyor
eger cok kıvamlı peynırımsı bır gorunumdeyse mantar olabılır yok eger kıvamlı sadece beyazsa fertıl gunun tavan yapmıştır cnm sorabılısrınız soru elımden geldıgınce yanıtlarım
tamam cnm çok sağol demek ki tavan günü çünkü doktora gitmiştim bu ay başında sadece akıntı için iltihap var az önemsiz dedifitil verdi o kadar...peynirimsi gibi değildi zaten
niye kızayım canım benim huyum buelimden geleni yapmayı severim evet canım o akıntı farkettiğin zaman ilişki olmalı yani ymuyrtladığının belirtisi uzayan şeffaf aynı yumurta akı gibi o kıvamda demi bu bahsettiğin akıntı yumurta çatlarken kimileri hissediyor çok şiddetli kasık ağrısı belirtiymiş ama akıntı çok kolay herkeste olan belirti dikkate almak lazım
çok çok sağol canım hepiniz çok sağolun iyi ki var bu grup... bende kasık ağrısı hiç oladı bu zamana kadar öyle dönemlerde ama ilk defa geçen ay o akıntı oldu tamam bu ay ona dikkat edeyim..hapı daha geçen ay bıraktım 8mayısta .sonra eşim korundu.bu ay ilk denemeler ama inş bekletmez bebişimmm
mrhb hoşgeldin aramıza topiğimiz için büyük bi nimetsin
benim yumurtlama günüm 3-8 haziran arasıydı netten hesaplatmıştım.bu ay sol kasığım çok ağrıdı ve bugünde az az ağrıyo.yumurtlama dönemim bittiği halde hala neden ağrıyo anlamadım.sence yumurtlama dönemim devam ediyo olabilirmi acaba
mrhb hoşgeldin aramıza topiğimiz için büyük bi nimetsin
benim yumurtlama günüm 3-8 haziran arasıydı netten hesaplatmıştım.bu ay sol kasığım çok ağrıdı ve bugünde az az ağrıyo.yumurtlama dönemim bittiği halde hala neden ağrıyo anlamadım.sence yumurtlama dönemim devam ediyo olabilirmi acaba
rica ederim canımtamam cnm çok sağol demek ki tavan günü çünkü doktora gitmiştim bu ay başında sadece akıntı için iltihap var az önemsiz dedifitil verdi o kadar...peynirimsi gibi değildi zaten
çok çok sağol canım hepiniz çok sağolun iyi ki var bu grup... bende kasık ağrısı hiç oladı bu zamana kadar öyle dönemlerde ama ilk defa geçen ay o akıntı oldu tamam bu ay ona dikkat edeyim..hapı daha geçen ay bıraktım 8mayısta .sonra eşim korundu.bu ay ilk denemeler ama inş bekletmez bebişimmmdediğim gibi kasık ağrısını her bayanda olmazmış zaten en iyi belirti akıntı inşşşş ilk denemende tutacak bekletmesin Rabbim hiç birimizi
dediğim gibi en güzeli istihare rüyasına yatmak mutlaka dene yada yakınına denettir inşşş hayırlı karar içine siner aslında 1 yıl çokkk uzak bir süre değil innaki çabucak geçiyor zamanyani işi çok istiyorsun tabi bebeği de ama inanki yeni işyerinde 1 yıl o kadar çabuk geçecekki sen bile anlamıyacaksın yeterki başta sağlığımız , ömrümüz olsun
günaydın tatlı hatunlar..nasılsınız bakalımm??
adetın 7.ıle 21. gunu fertıl gunlerdır kasık agrısı olabılır yumurtlama gunu bıttı dıye çalışmaları bırakmayın kızlar tavsıyemdır
rica ederim canımdediğim gibi kasık ağrısını her bayanda olmazmış zaten en iyi belirti akıntı inşşşş ilk denemende tutacak bekletmesin Rabbim hiç birimizi
inş cnm inş inş bu ay hepimize uğurlu gelsin ve hepimiz hamiş olalıımmm :))) ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?