HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım benimkinide hesaplasna benim 2mayıs ve 30 mayıs tarihlerim hadi dert bende derman sende zuzum

bende 2 mayıs ve 28 mayısta olmuştum cnm şimdi 29 gunde bır adet olmuşsun fertıl gunun bugun yanı 10 hazıranda başladı cnm 13-14 hazıranda tavan yapacak fertıl gunlerın 15 hazıranda sona erecek ona göre tatlım

canımm rabbim sana da versin inş tez vakitte bebek daha fazla bekletmesin inş dualarımdasın herkesle beraber
amin canım benim amin o güzel gönlüne sağlık inşallah kimse bebek özlemi çekmicek YÜCE RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Doğru diyorsun şifacım ama bebek isteğini kalbimden atamıyorum
Ama ya olmazsa bebek beni bekletirse, bu seferde pişman olurmuyum diyorum
Bilemedim, çok kararsız kaldım, beynimle, kalbim çelişiyor

niye kızayım canım benim huyum bu elimden geleni yapmayı severim evet canım o akıntı farkettiğin zaman ilişki olmalı yani ymuyrtladığının belirtisi uzayan şeffaf aynı yumurta akı gibi o kıvamda demi bu bahsettiğin akıntı yumurta çatlarken kimileri hissediyor çok şiddetli kasık ağrısı belirtiymiş ama akıntı çok kolay herkeste olan belirti dikkate almak lazım

mrhb hoşgeldin aramıza topiğimiz için büyük bi nimetsin

benim yumurtlama günüm 3-8 haziran arasıydı netten hesaplatmıştım.bu ay sol kasığım çok ağrıdı ve bugünde az az ağrıyo.yumurtlama dönemim bittiği halde hala neden ağrıyo anlamadım.sence yumurtlama dönemim devam ediyo olabilirmi acaba

Doğru diyorsun şifacım ama bebek isteğini kalbimden atamıyorum
Ama ya olmazsa bebek beni bekletirse, bu seferde pişman olurmuyum diyorum
Bilemedim, çok kararsız kaldım, beynimle, kalbim çelişiyor
dediğim gibi en güzeli istihare rüyasına yatmak mutlaka dene yada yakınına denettir inşşş hayırlı karar içine siner aslında 1 yıl çokkk uzak bir süre değil innaki çabucak geçiyor zaman yani işi çok istiyorsun tabi bebeği de ama inanki yeni işyerinde 1 yıl o kadar çabuk geçecekki sen bile anlamıyacaksın yeterki başta sağlığımız , ömrümüz olsun

kızlaaar ben bi kahvaltı yapayım sonra evi toplayım.dişçiye gideceğim 20lik diş ameliyatı oldum da dikişler alınacak bugün...öpüyorum kocaman sizi akşam yine okunmayı bekleyen bir dünya sayfa olacak ((((

aynen senin durumun bendede mevcut tatlım benim yumurtlamam 2 haziran 7 haziran arasıydı ve hala kasık ağrısı var anlamadım

adetın 7.ıle 21. gunu fertıl gunlerdır kasık agrısı olabılır yumurtlama gunu bıttı dıye çalışmaları bırakmayın kızlar tavsıyemdır

1 yıldır akılları nerdeydi, madem kabul edeceksiniz niye beklediniz diye sövesim geliyor içimden
bu ay ilişkiye girdik zaten hamile kalırsam kabul etmem onlarda beni almaz zaten
eşimle akşam uzun uzadıya konuşup bir karar verip haftaya kararımı bildirmem lazım. hafta sonum buna kafa patlatmakla geçecek. allahım bana bir işaret gönderse keşke. istihareye birkaç kere yatmıştım ama hiçbirşey görmemiştim. çokk üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…