HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Bebeği çok istiyorumm, ama bu iş benim hayatımıda değiştirebilir.
Sözleşmede 1 yıl çocuk yapmak yasak maddesi olacak doğal olarak, yeni aldıkları elemanın izne çıkmasını istemezler
İkisindende vazgeçmek istemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum

eveeet aklaıma yattı gibi
evet canım bana bunu söyleyen arkadaşımın bebeği var ve o adetine çok yakın hamiş kalmış yani böylesi daha mantıklı inşşşş işe yarayacak

tevekkül etmeliyiz ilk önce yüce Rabbime biz ne kadar istesekte vakti-saati gelmediyse bebişlerimizin aylar-yıllar derken halaa kucağımız karnımız boş insan azıcıkta olsa önünü göremiyorki ona göre hareket etsek neyse başta sağlık olsun valla iş mantıklı şimdilik tabi sen enine -boyuna düşün iyice doğru kararı sen vereceksin inşallah verdiğin karar hakkınızda hayırlısı olur
benim bat 17 haziran artık umutlanmak istemiyorumm
mümkün olduğunca şartlanmadan beklemek en güzeli inşallah yakındır müjden

gunaydın kızlarrr.... Bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim

ayyhh pazartesi çok geç ya, çatlarız o zamana kadar. Inşallah bebiş haberi gelir de, seviniriz hep beraber. Hadi bakalım, gecikmesi 5 gün pek de normal görünmüyo hadi bakalım bebek geliyo desenizeeeeee

ayyhh pazartesi çok geç ya, çatlarız o zamana kadar. Inşallah bebiş haberi gelir de, seviniriz hep beraber. Hadi bakalım, gecikmesi 5 gün pek de normal görünmüyo hadi bakalım bebek geliyo desenizeeeeee

kuzucum biliosun kan testi negatif umutlu deilim o yüzden. ama eğer dediğim gibi geç yumurtladısam var bi şans.. bakalım görücezz

kuzucum biliosun kan testi negatif umutlu deilim o yüzden. Ama eğer dediğim gibi geç yumurtladısam var bi şans.. Bakalım görücezz

geç yumurtlama olabilir. Hem aynı gün gittin sen ben biliyorum, çıkmayabilir belki. Du bakalım umutlandım bende birden :):87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…