• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

15 haziran 23 haziran arası mı önemli yani bende :))

sağolun kızlaarr[/

cnm sen bana kaç gunde bır adet oldugunu ne zmn adet oldugunu yaz ver bana ben takvımden bakayım solerım sana cnm

ayyy sıkıldım daha 450. sayfadayım pes ettim gibi..

canım şöyle : 14 nisan, 12 mayıs, 7 haziran... Bu ay ilk kez başlayacağız çalışmalara

hap kullandım ben cnm o zamandan beri 3. gün akşam biterdi yani normalde bugün akşam ama 1. gün gelir 2 ve 3 damla damla olurdu.neyse canıma minnet bebiş gelsin artık :))) Valla kızalr şimdi benim için yumurta çatlama zamanı 20 haziran mı ben en iyisi bugünden itibaren gün aşırı devam edem :D :D :D
anladım canım extra kullandığımız ilaç mevsimler sitres etkiliyor adetlerimizi :5: anladım canım kısa sürermiş haklısın canına minnet erken kurtuldun istenmeyen tüylerden :9: :9::9: ( şaka ya yani adetten ) evet evet hatta bugünden itibaren adet olana kadar gün aşırı yap :66: :49: :emir_bebek: :nazar::16:
slm kızlar bende yeniyim:)) bu bat nedemek çokk merak ettimm:43:
aleyküm selam canım hoş gelsin bat yani beklediğin adet tarihi demek oluyo :34:

slm kızlar nasılsınız bugün
umutdenizcim üzülme her evlilikte oluyor böyle tartışmalar..

benimde yumurtlama dönemim bitti 3 ile 8 arasıydı gerçi 2 sefer denedik bu aydan pek umudum yok benim Allah biliyor artık...

yeni gelen arkadaşlar günaydın hoş geldiniz ve hayırlı cumalar tekrardan hepimize :16:

ayyy sıkıldım daha 450. sayfadayım pes ettim gibi..

canım şöyle : 14 nisan, 12 mayıs, 7 haziran... Bu ay ilk kez başlayacağız çalışmalara

bak şimdi bu takvım çok önemli ben ebeyim dogru yani şimdi 27 gunde bır olmuşsun onu baz aldım 16 hazıranda fertıl gunun başlıyor 19-20 hazıranda tavan yapıo 21 hazıranda sona erıyo ona gore yaparsınız ok

hoşgeldiniz kızlarr evet şifaa ben de öyle düşünüyorum valla :)))))
evet yaaa denemekten ne çıkar kocişlerin canına minnet olur :27: haaaa lafı açılmışken benim bi arkadaşım bana söylemişti kızlar bende sizlerle paylaşayım :29: şimdi uygun günlere sakın takılma dedi arkadaşım :20: yani her bayanda farklılık gösterdiğinden bunuda bizler bilemediğimizden işi sağlama almak adına dediki arkadaşım adetin bittiğinde ayın çift sayılı günlerini deneyerek gün aşırı veeeeee adet olana kadar ilişki olsun dedi baktın ki bu ay olmadı diğer ay yine adet bittiğinde ayın tek sayılı günleri ve gün aşırı ve yine adet olana kadar deneyin dedi tabi hep aklımda ama icraat olmadı bu ay yoğunum ama bulduğum ilk fırsatta deniyeceğim sizlerde mutlaka bi deneyin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olacak :65: :emir_bebek: :nazar:

Kızlarrrrrrrr bana akıl verin ben ne yapacağım şimdi
1 yıldır görüştüğüm şahane bir şirket var 1 yıl önce bebek fikri aklımda yoktu, beni transfer etmek istemişlerdi ama fiyatta anlaşamamıştık, 1 yıldır arayıp duruyorlardı ama anlaşamadığımız için kabul etmiyordum.
Şimdi aradılar şuan aldığım maaşın 2 katını teklif ediyorlar, ve şartları çokkk çokk iyi pozisyon iyi ve çok kurumsal bir yer. Kariyerim için harika bir fırsat, maddi olarakta çok süper.
Sorun şu ki oraya geçersem 1 yıl çocuk yapamam, sözleşme imzalayacağım.
Ben şimdi ne yapacağım:43:

anladım canım extra kullandığımız ilaç mevsimler sitres etkiliyor adetlerimizi :5: anladım canım kısa sürermiş haklısın canına minnet erken kurtuldun istenmeyen tüylerden :9: :9::9: ( şaka ya yani adetten ) evet evet hatta bugünden itibaren adet olana kadar gün aşırı yap :66: :49: :emir_bebek: :nazar::16:
aleyküm selam canım hoş gelsin bat yani beklediğin adet tarihi demek oluyo :34:

teşekkrr ederim canım hoş buldukk:34:

1 yıldır görüştüğüm şahane bir şirket var 1 yıl önce bebek fikri aklımda yoktu, beni transfer etmek istemişlerdi ama fiyatta anlaşamamıştık, 1 yıldır arayıp duruyorlardı ama anlaşamadığımız için kabul etmiyordum.
Şimdi aradılar şuan aldığım maaşın 2 katını teklif ediyorlar, ve şartları çokkk çokk iyi pozisyon iyi ve çok kurumsal bir yer. Kariyerim için harika bir fırsat, maddi olarakta çok süper.

bu ayın sonuna kadar oyala baktın hamile değilsin kabul edersin..

Ben kariyeri seçerdimmm:26:

canım benim yeni işyeri hem kariyer hem madden çok daha iyiymiş fakat sözleşme neyi içeriyor yaaa maddelerde bebek olmıcak mı :53: ayyy canım benim yaaa zor bir karar bence sen istihare ye yat yada yakınlaın yatsın hayırlıysa olsun inşşşşş başta sağlık ve sonra hayatımızdaki herşeyin hayırlısı olsun inşşşş

evet yaaa denemekten ne çıkar kocişlerin canına minnet olur :27: haaaa lafı açılmışken benim bi arkadaşım bana söylemişti kızlar bende sizlerle paylaşayım :29: şimdi uygun günlere sakın takılma dedi arkadaşım :20: yani her bayanda farklılık gösterdiğinden bunuda bizler bilemediğimizden işi sağlama almak adına dediki arkadaşım adetin bittiğinde ayın çift sayılı günlerini deneyerek gün aşırı veeeeee adet olana kadar ilişki olsun dedi baktın ki bu ay olmadı diğer ay yine adet bittiğinde ayın tek sayılı günleri ve gün aşırı ve yine adet olana kadar deneyin dedi tabi hep aklımda ama icraat olmadı bu ay yoğunum ama bulduğum ilk fırsatta deniyeceğim sizlerde mutlaka bi deneyin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olacak :65: :emir_bebek: :nazar:

eveeet aklaıma yattı gibi :D :D

oyyy öyle zor bi karar ki..kabul edersen bebişin için de çok daha iyi şartlar oluşmuş olacak ama aynı zamanda 1 yıl daha beklemen gerekecek...ben olsam ederdim sanırım

bak şimdi bu takvım çok önemli ben ebeyim dogru yani şimdi 27 gunde bır olmuşsun onu baz aldım 16 hazıranda fertıl gunun başlıyor 19-20 hazıranda tavan yapıo 21 hazıranda sona erıyo ona gore yaparsınız ok

cnm ebesin belki bilirisn benim bat tarihimden 2-3 gün önce kasık ağrısı ve yoğun akıntı oldu. sonra bi iki gün içinde kesildi bende belki adet olcamdır die düşündüm. ama şimdi hiç öle bi akıntı yok. acaba ben geç yani adetime yakın yumurtlamış olabilirmiyim sence?

Back