HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

gunaydın kızlarrr.... bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim

canım hepimize allah kolaylık versin.

yok canım son 3 aya göre hesapladım sonuç 15 haziran 20 haziran çıkıyo...

Bu yumurtlama günleri benimde kafamı karıştırıyo hep..7siinde olmuşsun canım... bence sen işini garantiye al..15-26 arası günaşırı dene....

bu arada günaydın kızlar umutdenizcim takma kafana sonra kendisi gelip yanaşır bizimde öyle oluyo arada onlar nazar boncuğu evliliğin üzme tatlı canını

oooooo ilginçmiş tabi normalde adetin kaç gün sürüyor ki :26: inşallah yakındır bebişine kavuşman

hap kullandım ben cnm o zamandan beri 3. gün akşam biterdi yani normalde bugün akşam ama 1. gün gelir 2 ve 3 damla damla olurdu.neyse canıma minnet bebiş gelsin artık :))) Valla kızalr şimdi benim için yumurta çatlama zamanı 20 haziran mı ben en iyisi bugünden itibaren gün aşırı devam edem

aynenn öyle canım aynen öyle valla bende 9. günden itibaren gün aşırı çalışıyorum bugün 16. gün
ama 21. güne kadar devam etmeyi düşünüyorum çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…