HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ya kızlar bu aralar hayatımda o kadar güzel şeyler oluyor ki rüya gibii..mesela uzun zamandır beklediğim bi şey gerçekleşti..çok mutluyum ama içimden geldiğince sevinemiyorum..korkuyorum nazar değecek büyü bozulacak diye...hele bi de hamile olduğumu öğrenitrsem bu ay daha ne isterim sağlıktan başka...

Evlilik yıldönümümüze 9 gün kaldı ama bu sinirle kutlama yapmam ben

olur mu canım hiç..ilk evlilik yıldönümünüz ,çok çok özel bi gün...baş başa kutlayın...ben 29unda evlenmiş biri olarak açık yüreklilikle söyleyebilirim ki evlilik gerçekten çok güzel bişey ...tek başına olmak kadar kötü bişey yok inan ...hayat arkadaşını üzme canım...daha nice nice yıldönümlerinde,katlanan sevginizle ,beraber yaşlanmanızı diliyorum..

Bugün tersimden kalktım galiba ota b...a takıyorum kafayı bide sıcak offff offf offf

kesinlikle bebeğin sağlığı açısından çok önemli

kızzz kocişle işin bitti kavgamı ettin adamla , sıkma canını geçer gider, evlilik yıldönümü için birşeyler yapmaya bak

kızzz kocişle işin bitti kavgamı ettin adamla , sıkma canını geçer gider, evlilik yıldönümü için birşeyler yapmaya bak

Yapmıcam bişey barışmakta yok şimdi aradı yine tartıştık yüzüne kapattım teli sinir oldum sinirrrrr

umutdenizcim üzme kendini oluyo arada böyle şeyler..İnş tez vakitte düzelir ve yoluna girer )) Stres yapma belki de bebiş karnında )) Kızlar selamımı alan olmadı ama dün de sordum ben bir şey sormak istiyorum.Burada genelde yumurtlama günleri 12. ile 16. gün arası deniyor.bu ay 26 günde regl oldum ben.ondan önce hap vardı hep 28 gündü zaten... Şimdi yumurtlama günlerimi netten hesaplayınca 15 haziran 20 haziran arası görünüyor.. 7 haziranda regl oldum ben. şimdi 15 haziran ile 20 haziran arası mı yoğunlaşacak çalışmalar.Ama 15 haziran reglden sonraki 8. gün 20 haziran da 13. gün oluyo :S :S

günaydın canım bende genelde nette hesaplarım regl günlerimi ama son 3 ayın adet günleri siteniyor ya öyle hesaplayınca daha net çıkıyor sanki sonuç sen sadece son adetinle mi hesapladın :26: sen tekrar 3 ay adetini hesapla sonuca bi bakalım

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız umutdenizim biraz kocişle limoniymişsin düzelir ve unutursunuz inşallah fazla uzatmamaya bak canım inşallah bebişle yuvalarımız daha bi şenlenecek

Son düzenleme:
selammm canımm
bence 23 hazirana kadar uzat çalışmaları

canım bünyenin kiloyla alakası olmuyor ki...

ben anne sütü emememişim o yüzden bünyem çok fazla zayıf...
vitamin demir eksikliğim varr..

bende et yemiyorum kırmızı eti yiyorum ama çok az sütü hiç sevmem ve bende çok az süt emmişim annemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…